זו רק אני

אבל בסופו של דבר הקהל צריך להחליט את מי הוא..

אוהב... הרי אנשים משלמים כסף על SMS על מי שהם רוצים לראות... זה קצת בעייתי שבאים 4 שלא תמיד בדיוק אומרים לפי המוכשרים אלא לפי מה שהם רוצים...צביקה פיק היה חרמן כל העונה על עדן אמזלג אז זה לא חוכמה ואנשים מבזבזים כסף.. אז אולי צריך להוריד את ההשפעה האדירה שלהם ולתת להם 10%..

זה היה צפוי שלמרות שחן עקף את שלומי

לאורך כל העונה- בסוף דווקא שלומי יהיה זה שיעקוף את חן... לאנשים לא נשאר למי להצביע אני לדוגמא, הצבעתי תמיד לנדב קדמון אבל בבחירה בין שלומי לחן- העדפתי להצביע לשלומי למרות שכל העונה אף פעם לא הצבעתי לו...

NP16

New member
נכון גמני הצבעתי לשלומי לראשונה..ומשפחתי..

אני אישית הצבעתי לחן..

אני ממש לא מתחברת לצרחות של שלומי ולפוזה של שלומי...לוקח את המיקרופון נשכב על הרצפה הכל פוזה.. וגם הכתבה באתר קשת עם זה שהוא נפרד מחברה שלו לפני שבוע וזה שיש לו כבר חברה חדשה לא שזה אכפת לי,אבל זה מראה את הפוזיסטויות בו.. שוב זאת רק דעתי

זה לא נכון...

חן ילד בן 17..הוא סגנון הראל סקעת ובעוד 9 שנים בגיל של הראל סקעת הוא יהיה הרבה יותר טוב.. את שמעת שצדי אמר שאין הרבה זמרי פופ כמו חן בארץ ומרגול אמרה לו שהוא זמר בינלאומי.. אבל זה כבר עניין של טעם במוזיקה.. בכל אופן אני מאוד אוהבת אותו..ושיהיה לו בהצלחה

NP16

New member
הצבעת לו תמיד.. הקטע שהצבענו לשלומי פעם ראשונ

וואי.. את יודעת,לא שאני חושב ששלומי כזה צנוע.. אבל להחליף חברה זה כלכך לא מראים פוזאיסטיות טוב שלא כולם בגילו, שעוד נראים כמוהו, עושים סטוצים יום וליל.. ואצלו זה אפילו לא סטוצ, אלא לעבור מהר ממערכת יחסים..

סבבה שיהיה לו בכיף זה לא מעניין אותיי

אני לא אוהבת את השירה שלו והצרחות וזהו זה זכותי נכון?? והוא לא נראה כזה טוב,אבל זה עניין של טעם..

FoolishlyFab1

New member
הייתי מעדיפה את

אליסה ומרים בגמר(זה היה מושלם) רציתי המון זמן ששלומי יהיה בגמר והוא שם לבועז יש קול מאוד מיוחד ומארינה גם מאוד מוזיקלית וברמה גבוהה

אני דווקא יחסית מרוצה...

את מרינה אני לא ממש אוהבת מבין השלישיה...השניים האחרים פייבוריטים שלי מההתחלה... אבל אין לי טענות כי לא אהבתי בת אחרת העונה אולי חוץ ממיקה ועדי קצת... וגמר בנים זה בלתי אפשרי... אדיר היה מעולה וציפיתי לראות אותו בגמר..ונדב כהן וקדמון שהם מוכשרים מאוד... אבל מה לעשות שלא הכל מושלם... הגמר היחיד שכל מי שרציתי הגיע לגמר זה היה בכוכב נולד 4... בכוכב נולד 3 אפילו פייבוריט אחד שלי אל הגיע לגמר...

חנוש99

New member
גם אני חושבת ככה... חן היה חיב להיות בגמר...

הוא כ'כ מתאים לכוכב נולד... והוא מעולה... ממש חבלל ואת מרינה אני לא כ'כ אוהבת ככה שאם היו מחליפים בינהם היתי ממש שמחה...

גלית173

New member
גם לי חבל על חן איזה גמר משעמם בלעדיו

איך שלומי עקף אותו אני לא מבינה

שביטוש1

New member
גמר משעמם זה לא מילה../images/Emo4.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

חן היה צריך לעלות
ואם לא במקום שלומי אז לפחות במקום בועז/מרינה...

למעלה