זו רק אני

לא הבנת מה אמרתי...

אמרתי שבעונה ה3 שהיה את הסיפור עם הקולות שהפריצה ומה שלא היה שמה.. וגם העונה ה3 הייתה גרועה אז אמרתי לעצמי שצריך לשים עצור לתוכנית הזאת.. ואז באה העונה ה-4 והאודישין אני ידעתי שג'קו יזכה נראה לי שכולם ידעו אז לא הצבעתי לאף אחד בעונה ה-4 ובעונה הזאתי מאוד אהבתי ואני עדיין את חן אז הצבעתי לא ברמות מטורפות אבל פה ושם וכן הייתי צבועה לעצמי כי אני כל הזמן חושבת לעצמי שזה מכור... יכול להיות שאני טועה והכל באמת שאין לי מושג.. רק מה שאני בטוחה זה שבנולד לרקוד או בכוכב נולד 6 אני לא מתכוונת להצביע..

מסכימה איתך...

אני באמת לא אצביע יותר... כי שמצביעים מסתבר שלרוב מתאכזבים...ככה שבאמת אין לי מושג לאן הלכו הקולות שלי מה שבטוח שאני משלמת עליהם כי על זה הם בטוח לא יוותרו.

o pie

New member
אבל היא צריכה קריירה.

לא מספיק הופעות מזדמנות באירועים קטנים, לא מספיק דיסקים שאף אחד לא שמע עליהם. היא צריכה קריירה ופרסום... ומגיע לה.

אני לא אומרת שהיא לא צריכה קריירה..

היא צריכה קריירה... אבל אני בטוחה שהיא הייתה מצליחה גם בלי כוכב נולד.. היא בסה"כ בת 19..אומנם נראת יותר אבל רק בת 19.. ואנשים בתעשיית המוזיקה היו לוקחים אותה גם בלי כוכב נולד ומשקיעים בה והיא הייתה מצליחה... אבל שוב זה הדרך שהיא בחרה ושיהיה לה בהצלחה..

liri7

New member
חסרה בשלישיה אליסה

שלושת הטובים העונה לדעתי הם: מרינה, אדיר ואליסה. הרביעי ברשימה הוא שלומי. מרינה ושלומי הגיעו לגמר רק חבל שאליסה לא הגיעה לשם. אדיר כבר בדרך להגשים חלום.

NP16

New member
../images/Emo45.gif רק שהרביעי שלי זה נדב ../images/Emo10.gif

Lolm10

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

דנה118

New member
ברוך השם היא עפה

היא הגיעה לחצי גמר רק בזכות השופטים. איך קפצתי משמחה שהיא הלכה... אם היא הייתה בגמר השלישייה הייתה עוד יותר גרועה...

Karma Killer

New member
למארינה מגיע לזכות מהסיבה הפשוטה

שהיא הכי טובה מוכשרת ומקצועית. גם בשלישיית הגמר וגם בכלל הרכב העונה.

mad city

New member
הגמר מדרדר משנה לשנה וזה שאליסה הודחה זה../images/Emo12.gif

שביטוש1

New member
כל שנה זה מתדרדר../images/Emo4.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

כלכך רציתי לראות את חן בגמר
זה כלכך מגיע לו
וזה שהוא בן 17 וכבר יש לו קול כזה, אנרגיה וכריזמה כזאת זה רק יתרון
מבחינתי הגמר כבר לא יהיה משו'.. משעמם, רגיל, בלי משו' שאני ממש אוהב! כל הפייבוריטים שלי מתחילת העונה עוזבים אחד אחד.. קודם עדן, אח"כ נדב ונדב ואז חן [שמהתחלה אהבתי אותו
] אז.. אין לי כלכך למה לצפות..

למעלה