זו רק אני

דנה118

New member
זו רק אני

או ששלישיית הגמר היא ממש גרועה?
ציפיתי למשהו אחר...

זה לא רק את...

הגמר הזה מזכיר לי את הגמר של העונה השלישית. למי שלא זוכר- סעדו, שיר ביטון ומיכאל קירקלין [או איך שלא כותבים את זה]... אני לא מאמינה שאחרי התוכנית נשמע עוד הרבה על בועז ושלומי... איפה נדב קדמון? אדיר אוחיון? אליסה שפארגה? רק היה חסר שאורן כדורי היה מגיע לגמר

באמת חסר לי שהוא לא הגיע לגמר..

לא נורא אז נכון הוא לא הגיע לגמר אבל אני בטוח שהבן אדם עם הנפש העצומה הזו יצליח! הוא כותב מלחין ויש לו קול יפה אבל הכי חשוב זה שהוא פשוט בן אדם מקסים! אורן שתהיה לך המון הצלחה!! אתה באמת בן אדם מיוחד!

name1nick2

New member
אני איתך ../images/Emo4.gif

ציפיתי לאיזה אליסה או חן טובים כאלה בגמר :)

anati17

New member
אני גם ציפיתי לשלישייה הרבה יותר נורמלית

ולחן כמובן..בלעדיו גמר זה לא גמרר..עד שאני סוף סוף הולכת לגמר של כוכב נולדד אין אף אחד שאני אוהבת שמתממודד שם..טוב לא נורא,אולי זה לטובה,פחות מתח.. מתמודדים כמו כן מתאים להפקה שישארו מחוץ לגמר,כדי שיוכלו לקדם גם אותם בפסטיגלים ודברים כאלה.אם לדוגמא בועז היה נשאר מחוץ לגמר ובמקומו היה עולה חן,זה היה קצת פחות מתאים לשבץ אותו למסגרות של פסטיגלים וכאלה. אבל חן הוא אחד שמתאים לו פסטיגלים, וככל הנראה ילך בדרכו של עומרי רוטברד.

חן לא ילך בדרכו של עומרי רוטברג

כי עומרי רוטברג לא עשה כלום.. חן יהיה סגנון הראל סקעת אם לא יותר טוב...

אם תשאל אותי...

דווקא אחרי צבא יעריכו אותו יותר...והוא גם ככה יהיה בלהקה צבאית ככה שזה לא ידרדר אותו... הוא גם מספיק טוב כדי שיחכו לו.. וגם במהלך הצבא הוא ימשיך לעסוק במוזיקה.. ואתה רואה איך עכשיו יורדים לחיים לאנשים שלא מתגייסים,ככה שרק יעריכו אותו יותר..

לא יעריכו אותו יותר, פשוט לא ישנאו אותו

חוץ מיזה, יש לו את הצבא פלוס כמה שנים להוציא דיסק אולי יהיו אנשים שיזכרו מי הוא, אבל נראה לך שהפורום שלו יהיה פעיל עד אז? הפורום של דניאל בן חיים כבר הפסיק לפעול, ושל חן נראה לך שימשיך ויחכה לו? מה נראה לך, שבגימלים שלו הוא ישב לקרוא הודעות של המשתמשים? אני חוזר לו נפילה לצערי.

חן יהיה מהכוכבים הצעירים עד שהוא התגייס הוא י

יעשה בטוח כמה פרוייקטים... שוב לחן אתה לא צריך לדאוג,אתה לא אוהב אותה אז תישאר בזה..אני אקנה את הדיסק שלו ואם יהיה לו שירים טובים אז הרבה יקנו.. אתה לא חייב..תעשה מה שאתה רוצה.. חבל על הפסימיות..

shoooko

New member
האמת? קיוויתי בשבילו שיעלה לגמר ../images/Emo4.gif

רק כדי שלא יעלם. הוא בן 17 - יהיה לו מאוד קשה להישאר בתעשייה בהתחשב בעובדה שהוא עוד לא סיים בי"ס וששלוש שנים של צבא עוד מחכות לו. אבל מי יודע? רק הזמן יגיד

למה אתה חוש/בים דבר כזה??

הרבה אנשים נכנסו לתעשייה בגיל הזה.. העניין הוא לא הגיל העניין זה המקצועיות,ההשקעה,הרצון להצליח..ואתכל אלו יש בחן.. אז נכון שבעוד שנה וחצי שנתיים הוא יהיה יותר טוב מהעכשיו אבל למה כבר להגיד שאין לו סיכוי.. מצד אחד אנשים פה מגיבים למרינה שלא הלכה לצבא וכועסים על כך ומצד שני יש פה אנשים שאומרים שהצבא יהרוס לחן את הקריירה.. וזה בכלל לא נכון אפשר לשלב דברים...נכון שהקצב יהיה יותר איטי אבל אפשריי... זאת דעתי

ZiV GiLbOa

New member
גרועה לא. סבירה כן..

אם היה את אליסה וחן במקום מרינה ושלומי היה נפלא! אבל גם שלומי הוא סבבה.. מרינה לא לטעמי פשוט אבל היא מצויינת במבחינת הרמה המוסיקלית והיכולות.

Coral T

New member
אני דווקא חושבת שהשלישייה טובה.

כאילו, אני מרוצה יחסית. מאירנה ובועז פשוט מדהימים וכל כך מגיע להם גמר. עם ההדחה של חן השלמתי. הוא בסך הכל בן 17 וכל החיים לפניו, הוא יכול להצליח בענק, גמר זה קצת גדול עליו. במקום שלומי הייתי מעדיפה את אדיר שכשמו כן הוא, פשוט אדיר.

אני אישית מאוכזב

אבל זה היה צפוי שבועז יעלה, שבוע לפני הגמר פורסמו בידיעות דירוג ההצבעות של התוכניות האחרונות ובועז תמיד היה מקום 1. השלישיה המושלמת מבחינתי - דורון,אליסה,ושלומי. והשלישיה הנוכחית לא בדיוק מה שרציתי. את בועז אני בכלל לא רציתי מלכתחילה,מרינה יש לה לפעמים יציאות נחמדות אבל לא מתלהב במיוחד. מקווה שהגמר יהיה מושקע כמו קודמיו, בתכלס לדעתי זו השלישיה הזאת דיי מעפנה יותר מהשלישיה של העונה השלישית פיכס. שלומי
אליסה
דורון
אני מאמין שדורון ואליסה יוציאו חומרים מעולים בקרוב.ואולי טדי החתימו אותם ?

Big L Corleone

New member
דורון, רק דורון! וזהו

לא אכפת לי מי השניים האחרים בגמר.. מצידי מיקה הרי, העיקר שדורון היה שם..

למעלה