זו רק אני

LIAT BISHOR

New member
אתם צודקים חן היה צריך להיות בגמר...

חן היה צריך להיות בגמר במקום מרינה.. לפי דעתי השניים האחרים פייבוריטים שלי.. אבל יותר שלומי

חנוש99

New member
גם אני חושבת ששלישית הגמר לא משהו...

ציפיתי למשהו טיפה אחר

גליזה

New member
רק מבועז אני לא מרוצה

יכול היה להיות שם נדב קדמון במקום, או חן אהרוני. משהו. דווקא בועז?

matanky

New member
../images/Emo2.gif מה?!

בועז ממש טוב!! לדעתי בועז מארינה וחן זה שלישייה מנצחת!!! וכמובן שחן היה צריך לזכות

גם אני..חן לדעתייי..

יכול לתת פייט למרינה וזה היה שלישייה הכי טובה וגם הכי הגיע לו.. לשלומי ברור שאין סיכוי

LIAT BISHOR

New member
אני הייתי מחליפה את מרינה בחן..

שלישית הגמר לא הכי טובה.. אבל העיקר ששלומי:)

אבל זה בדיוק מה שאתם לא מבינים...

מרינה היא כבר זמרת היא לא צריכה את הגמר הזה.. היא זמרת נהדרת..אני אישית לא מתחברת כל כך לסגנון הזה אבל היא זמרת אין מה לעשות.. ואני כל העונה אמרתי שהיא לא מתאימה להגדרה של כוכב נולד,היא כבר נולדה וזהו היא זמרת נהדרת היא לא צריכה את הגמר.. ובגלל זה אני חושבת שזה גמר מבוזבז... אתה מבין?? בנינו מה מרינה צריכה את התקליט של כוכב נולד??גם ככה יהיה לה בלי לזכות.. אז מי שבאמת מגיע לו כבר לא נמצא בגמר

מסכימה איתך../images/Emo45.gif

ללא ספק מקום בגמר שהתבזבז...יש מתמודדים אחרים העונה שהמקום הזה בגמר היה יכול להועיל להם הרבה יותר.

נכון...

חן אהרוני,נדב קדמון,אדיר אוחיון (למרות שהוא קיבל תקליט) הייתי שמחה לראות אותו בגמר, דורון רוקח... אבל שוב הטובים באמת יצליחו..אני מאמינה שתוך כמה שנים אפילו פחות אנחנו נראה את חן אהרוני,נדב קדמון,אדיר על הבמות... מרינה גם תיהיה ללא שום צל של ספק..אבל שלומי ובועז אני לא מאמינה..לפחות לא אני אהיה זאת שאקנה את הדיסק שלהם

NP16

New member
אבל אמרת שאת לא אוהבת אף אחד מהם

לא שלא מגיע להם.. ו.....מגיע לה כי היא זמרת הכי ברמה.. למי אכפת אם היא תצליח בלי זה, בואו נדאג שזה יקרה כמה שיותר מהר וגם סופסוף נקבל זוכה איכותית שגם במקרה היא בת לעזאזאל ..מה גם שזה לשבור שגרה בכוכב נולד של מישהי שכלך לא אופייני שתזכה. אמרו לא פעם שתמיד יזכו אנשים מהפריפריה, אף פעם לא אלה מתל אביב..והיה בזה משהו גם אני האמנתי בזה..

אני אישית...

מהעונה השלישית חושבת שהעונה הזאת מכורה אבל אף פעם לא האמנתי לזה באמת.. אז הפעם אני הרבה יותר מאמינה לזה..וסורי אני לא מצביעה יותר בחיים.. אז שיהיה לכם בהצלחה

למעלה