זו רק אני

דנה118

New member
אני דווקא מבסוטית שאליסה לא בגמר

החזיקה מעצמה כ"כ... "זה לא נגמר עד שאני לא אומרת שזה נגמר". חוצפנית! אפילו היום היה כתוב עלייה בידיעות אחרונות שהיא צעקה על מרגול שבגללה היא לא בגמר, ועוד מרגול הכי אהבה אותה שם והצילה אותה מהדחות... אז כדי שהיא תשתוק קצת. אני עצובה שדורון וחן לא בגמר
במקום השלומי הזה... לפחות מארינה

NP16

New member
מהההה?למה ידיעות אחרונות אומרים דבר כזה??

או שאת פשוט ניפחת את זה לאללה וכולם מחזיקים מעצמם אחרת הם לא היו מסוגלים לעלות על במה בתחרות ועם כזאת כריזמה והופעה

דנה118

New member
באמת, תקרא

בעמוד 6 ב-24 שעות. היא רבה עם מרגול על זה שהיא לא דירגה אותה ראשון ואליסה אמרה שרק בגללה היא לא בגמר... לי לא אכפת, מחר זה יהיה: "אליסה מה?"

דנה118

New member
זה אמיתי. נו באמת, אתה לא רואה שאליסה

החזיקה מעצמה? בתחילת העונה עוד די חיבבתי אותה, אבל מאז היא התחילה להיות בלתי נסבלת. שהיא ומרים נשארו אחרונות ומרים הלכה היה לה חיוך שטני, השופטים בפה אחד נתנו לה חסינות והיא עוד אמרה בבלוגים שלה ש"השופטים מדברים שטויות" ועוד אנשים אחרים עפו על חשבונה [חן, מרים, דניאל] והיא הגיעה רחוק מדי, הכל בגלל השופטים... והיא כבר הייתה בטוחה שהגמר בכיס שלה בגלל החסינות ועוד היא אמרה "זה לא נגמר עד שאני לא אומרת שזה נגמר". ולמה העבירו אותה ראשונה ברבע גמר? עם כל הכבוד, היו צריכים להעביר את חן ראשון כי הוא ניצח בגלגל. אבל לא. צביקה העביר את אליסה ראשונה ועוד הוא אמר: "מסכנה אליסה, היא כעסה עליינו השבוע". עוד היא צעקה על מרגול... לא קצת מוגזם? אני לא מבינה למה ההפקה כ"כ אהבה אותה... מזל שזה נגמר. עוד צביקה פיק נתן לה מקום ראשון בדירוג
הכל מכור מראש

liri7

New member
לגבי אליסה

לאליסה לא היתה ילדות רגילה, היא גדלה ללא אמא וסביר מאד שיש פרטים נוספים בתולדות חייה שאנחנו לא יודעים עליהם. כל זה משפיע על האופי, המזג וכו' הבחנתי בהתנהגות המחוספסת שלה עוד בשלב האודישנים אבל אני התייחסתי לכך בסלחנות בגלל הרקע. הבחורה מוכשרת מאד, תרמה לעונה כמה מהביצועים היפים כמו "מילורד" שילוב של משחק ושירה , סגנון שעדיין לא ראינו בכוכב נולד. אני מעריכה שבגלל ההתנהגות שלה היא לא עלתה לגמר כי בהתייחס לכשרון בהחלט הגיע לה וגמר בהשתתפותה היה יכול להיות יותר צבעוני ומוצלח. לדעתי חבל....

../images/Emo45.gif זה היה כתוב בידיעות

כתוב גם שדורון היה מאוכזב מהשופטים , הוא אמר שבגללם הוא לא עלה... והוא גם האשים את ההתיקשורת בכל הסיפור הזה של הישתמטות..

דנה118

New member
כן, הייתי מאוכזבת מדורון שקראתי את זה

אני רציתי מאד שהוא יהיה בגמר, אבל מה לעשות הוא בחר שירים לא טובים והוא בצדק היה מקום אחרון... למרות שממש מההתחלה אהבתי אותו. אני לא חושבת שהוא עף בגלל המשקל שלו.

NP16

New member
וואו, איזה מקרי שרשמו את זה גם על דורון!

ת-ע-ש-ו לי טובה באמת תפסיקו להאמין לעיתונים!!! למה נראלכם שהם היו מאוכזבים מהשופטים ככה ודיברו על זה?????????? אם היו להם משהו כזה להגיד תאמינו לי שהיו שותקים טוב מאד זה לא שהם הודחו ברבע גמר או משהו כזה אלא בחצי גמר!!! הם הגיעו מאד רחוק בעיקר אליסה צריכה להודות לשופטים תאמיני לי שהיא לא כזאת אני ראיתי את כולם במציאות הכתבה הזאת פשוט גועל נפש ואיך שפירטת כמה את שונאת את אליסה מסביר למה האמנת לזה
היא לא חייכה כי העיפו את מרים למה את חושבת? היא פשוט. תראי, כמו ששלומי עמד אחרון עם דניאל, הוא היה בטוח שהוא ילך כי זה דניאל! אז היא חשבה שהיא תלך ב100 אחוז כי זאת מרים זה היה הפתעה שהיא הודחה אז היא חייכה! היא לא תפסה מקום של אף אחד חוץ מחן, שגם זה לא כי הוא חזר ועקף אותה. היא לא אחראית מתי יקריאו אותה. "לא נגמר עד שאני אומרת" זה בצחוק. ודי, פשוט לא בא לי להתווכח על זה. את שונאת את אליסה ואני רואה את זה טוב מאד שאי אפשר להכנס איתך לויכוח בכלל

הסתכלתי עכשיו בידיעות אחרונות..

וזה מה שרשום בנוסף גם רשום שמעודה הוא הפייבוריט.. וששלומי עבר את חן בקולות למרות שבמהלך כל העונה הוא היה אחריו... ורשום גם שכרגע לא נראה שיש לשלומי בראל סיכוי למקום הראשון..(טוב את זה אמרתי ממזמן) אתם רואים איזה פוזה יש על אליסה?" מגיע לה להיות בגמר ואת יודעת את זה" ככה היא אמרה למרגול... היא מחזיקה מעצמה הרבה יותר ממה שהיא..

לדעתי זה לא שטות..

אני לא בטוחה שאליסה התכוונה למה שהיא אמרה היא פשוט הייתה כנראה בסערת רגשות וזה יצא לה.. אני מאמינה שהיא לא ממש התכוונה לזה.. ואם היא באמת התכוונה אז היא בן אדם שחצן שחושב שהוא מעל כולם..אבל כמה שאני לא אוהבת אותה אני לא חושבת שזה מה שהיא חושבת על עצמה

NP16

New member
אז איך שגם דורון אמר דבר דומה? נו באמת

אם היו אומרים שחן אמר את זה, או בועז, לא הייתם מאמינים.. גם אם אליסה שחצנית, היא לא כפוית טובה ולא חסרת טקט בכאלה רמות.

אתה יודע לקרוא??

אני לא אמרתי שאני חושבת שאליסה אמרה את זה..אני אמרתי שזה מה שרשום בעיתון וגםם ואםםם (תקרא טוב) היא אמרה את זה אבל חושבת שזה לא היה משהו שהיא באמת התכוונה אליו...זה נפלט לה ברגע של עצב זה הכל... אני לא מחפשת פה לרדת על אף אחד...רק תלמדו לקרוא

NP16

New member
זה לא משנה התכוונה או לא.. היא לא אמרה..

היא פשוט הייתה כנראה בסערת רגשות וזה יצא לה.. אין פה "אם".

חמוד,לא אני זאתי שאמרתי שהיא אמרה

אני קראתי בעיתון.. באמת אין מה לחפור..אם היא אמרה אז היא אמרה ואם היא לא אמרה אז אותו דבר.. אתה רוצה להאמין לעיתון תאמין אתה לא רוצה להאמין לעיתון אל תאמין...

לא מאמינה לשום דבר..

אני קוראת את זה בעיתון בדיוק כמוך... אני רק חושבת שאם היא ודורון באמת אמרו את הדברים שכתבו בעיתון זה ממש ממש ממש לא מראה על מקצועיות ואני חושבת שצריך לדעת להפסיד בכבוד זה הכל.. ושוב אני באמת לא יודעת מה היא אמרה או לא אמרה

שמעתי את דורון בפירוש אומר דברים קשים

בראיון ברדיו. ואת אליסה אומרת דברים לא קלים בחדשות כוכב נולד לאחר שהודחה. כך שייתכן ואכן מה שכתוב בעיתון הוא נכון. (ואני די מצדיק אותם. כל שיטת החסינויות חייבלת לעבור מן העולם)

למעלה