זוכרים את רויטל 33

חג שמח בילבי

רציתי להגיד שגם אני אמיתית אני צובטת את עצמי וזה כואב...אז משמע אני קיימת אבל אין לי שום סיבה להוכיח בפורום שאני אמיתית אלא להפך ומעבר לזה רק משפט אחד סייג לחוכמה שתיקה

בילבי

אני שמחה מאוד שאת מבינה את חשדנותנו ועכשיו אומר לך קבל עם ופורום ענית לי על שאלותי ואני מודה לך מקרב לב. איני יודעת מה הסיבה מתוך הסיבות שמנית היא הסיבה להתחזותך , מה שאני כן יודעת מעבר לכל ספק הוא שאת מתחזה!!! אני מאחלת לך מכל ליבי למצוא את מקומך בחיים. זהו , אני סיימתי ומרגע זה מתעלמת מהמצאותך כאן.

בילבי 32

New member
ניצת

אולי בנסיבות אחרות הייתי מתעצבנת כועסת נפגעת ולא יודעת מה אבל במצב הקיים אני מבינה ולא שופטת. אני לא מתחזה ואין לי סיבה להתחזות אבל אם זה מה שאת חושבת ואם את לא מסוגלת לקבל אנשים חדשים אז לא נורא ככה זה. לצערי יש אנשים שנכנסו לפורום הזה והבנתי שגם לעוד פורומים ושיקרו. ולכן עכשיו חושדים גם בי. אין דבר. זה כמו סינדרום הישראלי המכוער. שבח"ול מרוב שישראלים מועקים גונבים דברים מבתי מלון וכיוצא בזה כל פעם שאתה אומר בחו"ל שאתה מישראל מסתכלים עליך בחשדנות. אני לא אטריד אתכם פה יותר. בהצלחה לך ניצת בניהול הפורום. וסתם מתוך סקרנות טבעית למה את חושבת מההודעה שלי שאני עובדת עליכם. את יכולה לענות לי כאן או במסר. אם לא תעני סימן שאין סיבה וזו סתם חשדנות. חג שמח ולהתראות ועוד שאלה אחרונה אולי את בתור מנהלת הפורום יודעת איך מוחקים כרטיס

למעלה