זוכרים את רויטל 33

זוכרים את רויטל 33

הפסיכיאטרית שהגיעה לפורום עם סיפורי אלף לילה ולילה סוחטי דמעות??????? היא מכה שנית הפעם כ- שירן של אלה ומעניין עם עוד כמה ניקים היא מסתובבת בפורומים ומנסה לסחוף את רחמי הגולשים. ככה זה התחיל ו... הופס התבלבל לה, ולחשוב שלמי מכם היה צער בליבו על כך שלא האמנו לה...

*יערית

New member
פשוט גדולה!!!!!!!!!!!!

כמה טיפשות..כמה כסילות.... וכמה רמאות! הגיע הזמן לקרקע אותה לא?בעולם הכ"כ בודד שלה

רגע ,רגע בנות

זו לא רק אני היתה כאן עבודת צוות צוות לעניין. והכל התחיל מזה שהגיע ריח רע לאפנו...

amigor

New member
לא יפה..מסכנה

פעמים אני תמהה ליכולתן של נשים סליחה מבלי להכליל, בכוח לדמעות תנין לא פעם אנו הגברים לא יודע מאיפוא ואיך נופלים למלכודת, חבר שנפל עם הלוואה בגלל איזה סטוץ, או הצעה של נישואין עם אישה זרה לשם קבלת אזרחות ישראלית ולאחר מכן מתגרשת ממנו. ובמצב היכרות של נשים בארץ אומרות הוא ברח, פחד, נעלם, מתוך חשש לבאות. מודה, הייתי תמים ברחמיי כלפיה, החיים הן בי"ס. אכן נושא לדיון, גבר חושש לקשר במיוחד בראותו בית אישה המעיד על מצב. עמי

עמי דייייי

הרי כבר הגענו למסקנה שיש נשים חרא וגברים זבל ויש נשים נפלאות וגברים מקסימים רמאים יש מכל המינים,הסוגים והצבעים. בגלל כמה חלאות צריך לחשוש לקשר???

מצוטטת

New member
לי דווקא יש מילים

עצוב מרתיע מפחיד להמשיך, לא נראה שצריך בעצם אולי זה קצת מחדד לך את הפרספקטיבה ישנם אי אנשים אומללים.

הגזמתם קצת...כאלו מה

היא רק המציא סיפורים כדי לסחוט דמעות, בשני המקרים הסיפור שלה היה דומה לסיפור אחר של מישהו שנרשם בזמן סמוך, אפילו דימיון עשיר אין לה סתם מישהו/מישהי משועמם שמנסה למשוך תשומת לב פחדן שעומד מאחורי מסך ומקלדת. אני חושבת שתמיד צריך לקחת בערבון מוגבל כל מה שעובר באינטרנט אף פעם אי אפשר לדעת מי נמצא שם בצד השני נכון שמקרה כזה בסה"כ הורס כי תמיד נחשוב אם להתאמץ ולנסות לעזור ואולי זה שוב מתחזה אבל עדיף שכך...שאף אחד לא יהיה תמים באינטרנט אני למדתי על בשרי...אייייייי זה לא היה נעים לגלות שעבדו עלי המון אנשים צוחקים באינטרנט וזה כלום החמור זה סוטים ופושעים אחרים שמהם באמת צריך להזהר

לי מעט מוזר שבוכים כאן מהמסר

הראשון קצת יותר טבעי לפעם ראשונה לאמר שלום וכו... או להגיב למשהו של מישהו אחר שונאת הודעות בכי פותחות לא מקבלת אותם כל כך בקלות בוחנת אותם בקפידה לרוב ואם מגיבה מגיבה בצורה קלילה

אבל לפעמים מה שמביא את האדם

להכנס ולכתוב בפעם הראשונה זה הבכי ואל תחפשו את ההודעה הראשונה שלי...

יש בכי ויש בכי

יש עוד מישהי שאני בספק עליה אבל אני עוקבת לאט לאט לא את מתוקה מישהי די חדשה

נראה לי שקצת נסחפתם ../images/Emo4.gif

לא כל מי שבא,מספר ונחשף שקרן. הרי האינטרנט הוא המקום לשפוך הכל, גם למי שסגור בחיי היום יום. יש אנשים פתוחים שאין להם בעיה לספר ויש כאלה שהאינטרנט הוא זה שנותן להם הקלה,במה להוציא את כאבם. גם באינטרנט ניתן לפקוח עיניים ולחדד את החושים, אפשר לדעת מי אמיתי ומי סתם מתחזה. דעו לכם כי מהמדיה הזו הכרתי אנשים מדהימים, ואחת כזו,ביום שישי האחרון,כאשר ההובלה הגיעה לביתי ואני עם עשרות ארגזים לא יודעת מאיפה להתחיל,הגיעה לביתי עם מגש מאכלים מעשה ידיה ובקבוק יין - כן חברים מכאן,מהפורומים. עד לרגע זה כשאני נזכרת בתמונתה בפתח הדלת ,צמרמורת של התרגשות מתפשטת בי. אז אל תהיו סקפתים,האמינו בטוב והטוב יחזור אליכם כפול ומכופל. ולך חברה יקרה שאני מקווה שקוראת את ההודעה תודה
אישה נפלאה

כלנית 2

New member
חבל מאוד שיש אנשים גורמים לאחרים../images/Emo10.gif

לפקפק בפורום שהם נאחזים בו, באמת כואב.. לפעמים בא לי להיפגש עם מישהי שאני מזדהה עם מכתביה, אך כשרואה דברים כאלו חושבת פעמים וזה גורם לי לפקפק בחברים
נכון שלפעמים מחליפים שם ע"מ לכתוב הודעה אחרת בפורום אחר אולי בגלל שלא רוצים להיות חשופים מידי באותו שם, אך דבר כזה? לשקר? פעם בת 20 ופעם בת 34 פסיכאטרית? לדעתי היא פסיכית שמקלקלת לנו את האמון בפורום...

../images/Emo7.gif ידעתי ידעתי

סתםםםםםםםםםםםםם אני מלאה בשמות בחיי זה התחיל בממתינה - ואז אמרו לי שמה רע בכוכבית 42 ואז הייתי מוצאת אותך - וכל זכר רצה שאמצא אותו ועכשו אני מזל היחידה - עד שהגרוש שלי יפגוש את התמונה אז לא רוצה לראות אותי? (לא מפסידה בחיי
)

כלנית,ראי שתי הודעות מעלייך

אל לך לאבד אמון אחרי הניקים קיימים אנשים וכמו שבחיים יש סוטים,שקרנים וכ"ו כך גם בפורומים אבל בפורומים,מאוד קל לתפוס אותם

כלנית 2

New member
ראיתי עכשיו ניצת ובאמת כניראה שצריך

לפקוח עיניים כדי לזהות נוכלים עדין לא מכירה את שיטות הזהוי אתם יותר וותיקים מימני...אך בטוח שיש גם נשמות טובות בפרומים.

דבילו

New member
את בטוחה שהיא פסיכיאטרית?

כי לפי מה שקראתי יש לה בעיה מסויימת ודווקא אז בתור רבטיל התכתבתי איתה והיא נתנה לי את מס´ ה ICQ שלה כדי שנוכל לדבר ביחידות אבל זה לא יצא מבחינתי. טוב, בכל מקרה אני באמת מקווה שאין כאלה בעיות לאנשים ואם כן ליבי ליבי איתם.

למעלה