זוכרים את רויטל 33

העקשנית

New member
../images/Emo8.gifחחה

שולחת לך מסר

העקשנית

New member
ושכחתי לציין ש....../images/Emo9.gif

גם אני רופאה מינתחת וגם פרק ב´ שלי רופא. אנחנו חיים בנפרד-לא נשואים . ואין לנו ילדים משותפים עדיין.אולי בקרוב כי אנחנו עושים את זה די הרבה בזמן האחרון, אז.... מי יודע-אולי בקרוב תוכלו לאחל לנו מזל טוב. חי.

מצוטטת

New member
הלו בננות ../images/Emo2.gif

מה פה קורה (קוראת) פה???? למה לא מספרים לי כלום ב-
הזה כל פעם אני האחרונה לדעת דייייי

העקשנית

New member
חחחחההה!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

מעניין מאיפה ניצת....... נדמה לי שגם היא רופאה, אבל לא מינתחת, אולי היא מיילדת? לא זוכרת-משהו שקשור בילדים....

כלנית 2

New member
מה זה??? הפורום הפך לבית חולים |סיו

כל כך הרבה רופאים פסיכיאטרים למיניהם.. אמלהההההההה.....ניצת איפה את?
מאיפה באה ה
החדשה??

כלנית 2

New member
;ואיפה מזליקה המתוקה ?.../images/Emo74.gif

לא רגילה שהיא מחסירה מזליקההההה...רושמת לך חיסור... מורידה לך שעות עבודה.

בילבי 32

New member
גם אני

גם אני מנתחת אבל ממש ממש בתחילת הקריירה והדרך עוד ארוכה... ילדים בינתיים לא איילת מספיקה לי וחוץ מזה אנחנו ביחד רק חודשיים וחצי. עקשנית, כמה זמן אתם ביחד?

בילבי

הפורומים עוברים לאחרונה מסע הטרדות של בן אנוש אשר מתחזה ומספר סיפורים, אותו מתחזה הוא בעל אלף פרצופים ולכן עלייך להבין את חשדנותנו. חייבת לציין כי גם בי עוררת חשד מסויים,יותר מדי פסיכיאטרים,רופאים,אלמנים ואלמנות פוקדים אותנו,משונה קצת לא? צורת הביטוי שלך אינה בדיוק מתאימה לרופאה,ועוד פרטים לא מריחים לי טוב כל כך, צר לי לומר. ובכל זאת לא אשמיץ לפני שאברר איתך דבר כלשהו ובהתאם לתשובתך נבין ,האם בילבי חיה וקיימת או שאולי היא פרי דמיונך. ושאלתי כרופאה ,הסבירי לי מה מניע בני אדם להתחזות באינטרנט ולספר סיפורים הזויים כדי לקבל תמיכה? מודה לך מראש על התשובה שבודאי נשכיל ממנה כולנו, הרי הפורום נועד בין היתר כדי שנוכל לתרום ולהתרם.

בילבי 32

New member
היי ניצת

היי ניצת. אני יכולה להבין את החשדנות של חברי הפורום שכן אני בעצמי עברתי סוג מסוים של התחזות שנגמר לצערי בהרבה כאב לי ולילדה שלי. קודם כל אני לא פסיכיאטרית, אני רק רופאה מנתחת שהתמחות אפילו עוד לא סיימה. כמו כן ותודה לאל אני לא אלמנה רק אשה שהבעל שלה חזר לאקסית המיתולוגית שלו. למה התכוונת באומרך שפרטים מסויימים לא מריחים טוב? מה מניע בני אדם להתחזות ולספר סיפורים הזויים כדי לקבל תמיכה? יש אלפי גורמים לכך. אני זוכרת מקרה מאוד ברור מהתנסות קלינית שעשיתי בזמנו כשהגיע בן אדם שהחליף אלפי עבודות ובכל עבודה הוא המציא לעצמו חיים חדשים. כזכור לי מדיון שעשינו אז יש שתי סיבות מרכזיות. הסיבה הראשונה נעוצה בעובדה שאותו בן אדם אינו מרוצה מחייו ולכן כביכול תופר לעצמו עולם וחיים. למשל עם את רווקה זקנה הרי תתפרי לך בעל וילדה תבואי לפורי להורים לילדים ביסודי למשל והרי לך חיים כאלה כמו שרצית לפחות וירטואלית. אולי זה ישמע לך מוזר אבל אותו בן אדם באמת מרגיש שהוא חי את אותם חיים. סיבה נוספת עלולה להיוצר כשאותו בן אדם מרגיש חוסר בתשומת לב. ברגע שהוא ימציא סיפור רציני שיעלף כאן את כולנו בוודאי שהוא יקבל איזשהו יחס. ואז נתחיל להתוכח איתו האם הוא אמיתי או לא ואז זה שוב פעם תשומת לב. בדרך כלל זה קורה אצל אנשים בודדים מנודים אפילו. לפעמים זה אדם שאין לו חברים והוא חושב שהוא לא מספיק טוב או מעניין כדי שיתקרבו אליו. אבל ברגע שיש לו סיפור מעניין והוא יקבל תגובות תיווצר איזושהי מערכת יחסים. סיבה נוספת ואחרונה חוסר בטחון. חוסר בטחון שהוא מספיק טוב ולכן הוא בוחר להיות מישהו אחר. ניצת, אם תסתכלי לעומק כל הסיבות זה בעצם סיבה אחת גדולה של חוסר בטחון בדידות ושיעמום. מקווה שלא נסחפתי קצת בילבי נ.ב במקרה של זק שדברו פה כל כך הרבה יכול להיות שאכן חברה שלו נהרגה בתאונת דרכים. אבל אותו אחד לא חושב שזה מספיק כדי שיתיחסו אליו אז הוא עושה מסיפור רגיל סיפור לא רגיל. הכל למען תשומת לב.

ועכשיו - לשאלת המיליון

בילבי את אמיתית או בדייה??? כי לפי דבריך שיעמום, חוסר ביטחון ובדידות הם הסיבות להתחזות וכן סיפור רגיל שלא עושה את העבודה ולכן "מולבשים" עליו פרטים נוספים כדי ליצור תמונה עגומה ו"מחייבת תמיכה". בפנייתך הראשונה הצגת את עצמך ולא סיפרת על ה"בעיה" "אני בת 32 והוא בן 42. אני רופאה בתחילת הקריירה והוא רופא מנתח בשיא הקריירה. אני נמצאת בפרק ב אחרי שפרק א עזב אותי לטובת האקסית המיתולוגית. הוא נמצא בפרק ג´ אחרי שפרק א´ נפטרה ופרק ב´ מצאה מישהו אחר. לי ילדה בת 4 בטרום חובה לו בת בת 21 ותאומים בן ובת בני 18 בי"ב." וחתמת את ההודעה במילים "ורציתי גם לשתף במשהו שאני עוברת אבל אני לא אכביד על הפעם הראשונה." עושה רושם כאילו לקחת לך פסק זמן, לבדוק את רמת העירנות של המשתתפים האחרים, כמו לבדוק מה עשו להם הפרטים שמסרת, את רמת הגירוי שיצרת. האם הפרטים הרבים שמסרת "עושים את העבודה" והאם נתפס מישהו ב"פיתיון" ואז הגיעה ההודעה השניה, בה סיפרת על ה"בעיה" ולדעתי, החשדנות התעוררה דווקא אחרי ההודעה השניה משום שזו העלתה בעיה שאינה קשורה בשום צורה לעיסוקך (רופאה מתחילה) או לעובדה שבן זוגך רופא מנתח בשיא הקריירה. הבעיה (??) קשורה לטיב היחסים בין שניכם ועולה בי השאלה, אם היית שואלת בפשטות, כיצד עלייך לנהוג במצב שתיארת (מבלי להתיימר להיות בעיסוק זה או אחר), האם לדעתך היית/לא היית זוכה לתגובה תומכת?????? לדעתי, בהחלט ענית על שאלתה/חשדותיה של ניצת ואחרים לגבי הסיבה הנכונה להתחזות באומרך "אותו אחד לא חושב שזה מספיק כדי שיתיחסו אליו אז הוא עושה מסיפור רגיל סיפור לא רגיל. הכל למען תשומת לב." ועכשיו, בילבי את האמת, כל האמת ואך ורק את האמת את אמיתית או מתחזה?????? ***והיה וטעיתי באיבחון/ניתוח, מלוא התנצלותי מראש

amigor

New member
ההשכלה המדעית איננה תכלית

קיימים שיקולים רגשיים ראציונליים עמוקים המאלצים אותנו לדחות את האפשרויות הקיימות והסיבות לכל אחת ולכל בריאה הדרך להבנת שורשיהן היא קבלה זוכרים,..כי הדרך המושלמת אינה יודעת קשיים מסרבת לקבוע העדפות אל תחזיק בדיעות בעד ולא נגד הזמן הדרך אולי נגיע לispiration בוקר טוב! עמי

בילבי 32

New member
מתלבטת

אני אמיתית מאוד. לצערי אין לי דרך להוכיח לך את זה. אני בחיים שלי לא השתתפתי בשום פורם או משהו וירטואלי. לא ידעתי איך מקובל להיכנס בפעם הראשונה. בגלל שקיוויתי שאולי הפורום הזה יוכל להפוך לי לבית סיפרתי עלי ועל מה שאני עושה כלומר הצגתי את עצמי. באותה הודעה חשבתי שזה כבר יהיה חוצפה גם לספר על הבעיה שלי. כיאיך זה נראה מהצד מישהי שלא שייכת נכנסת או אולי מתפרצת ומתחילה לספר על הבעיות שלה. הרי כשאת מתידדת עם מישהו קודם תגידי את שמך. אחרך כך תספרי על מצבך המשפחתי על העבודה דברים כאלה ורק בסוף אולי תתחילי לדבר על הבעיות. תקני אותי עם אני טועה. ככה שנימוס וקצת ביישנות היו הסיבות היחידות ללמה חילקתי את זה לכמה הודעות. מצטערת אם עוררתי חשדות. כמו כן יש כתבה שזרוקה אצלי איפשהו עוד מהלימודים על אישה בריטית שהתחזתה לחולת סרטן וכל זה למה רק כי סבלה מבעייה אחרת. אם תהיו מעוניינים אוכל לחפש את הכתבה (באנגלית) ולסרוק אותה. חג שמח בילבי

למעלה