ועכשיו - לשאלת המיליון
בילבי את אמיתית או בדייה??? כי לפי דבריך שיעמום, חוסר ביטחון ובדידות הם הסיבות להתחזות וכן סיפור רגיל שלא עושה את העבודה ולכן "מולבשים" עליו פרטים נוספים כדי ליצור תמונה עגומה ו"מחייבת תמיכה". בפנייתך הראשונה הצגת את עצמך ולא סיפרת על ה"בעיה" "אני בת 32 והוא בן 42. אני רופאה בתחילת הקריירה והוא רופא מנתח בשיא הקריירה. אני נמצאת בפרק ב אחרי שפרק א עזב אותי לטובת האקסית המיתולוגית. הוא נמצא בפרק ג´ אחרי שפרק א´ נפטרה ופרק ב´ מצאה מישהו אחר. לי ילדה בת 4 בטרום חובה לו בת בת 21 ותאומים בן ובת בני 18 בי"ב." וחתמת את ההודעה במילים "ורציתי גם לשתף במשהו שאני עוברת אבל אני לא אכביד על הפעם הראשונה." עושה רושם כאילו לקחת לך פסק זמן, לבדוק את רמת העירנות של המשתתפים האחרים, כמו לבדוק מה עשו להם הפרטים שמסרת, את רמת הגירוי שיצרת. האם הפרטים הרבים שמסרת "עושים את העבודה" והאם נתפס מישהו ב"פיתיון" ואז הגיעה ההודעה השניה, בה סיפרת על ה"בעיה" ולדעתי, החשדנות התעוררה דווקא אחרי ההודעה השניה משום שזו העלתה בעיה שאינה קשורה בשום צורה לעיסוקך (רופאה מתחילה) או לעובדה שבן זוגך רופא מנתח בשיא הקריירה. הבעיה (??) קשורה לטיב היחסים בין שניכם ועולה בי השאלה, אם היית שואלת בפשטות, כיצד עלייך לנהוג במצב שתיארת (מבלי להתיימר להיות בעיסוק זה או אחר), האם לדעתך היית/לא היית זוכה לתגובה תומכת?????? לדעתי, בהחלט ענית על שאלתה/חשדותיה של ניצת ואחרים לגבי הסיבה הנכונה להתחזות באומרך "אותו אחד לא חושב שזה מספיק כדי שיתיחסו אליו אז הוא עושה מסיפור רגיל סיפור לא רגיל. הכל למען תשומת לב." ועכשיו, בילבי את האמת, כל האמת ואך ורק את האמת את אמיתית או מתחזה?????? ***והיה וטעיתי באיבחון/ניתוח, מלוא התנצלותי מראש