זוכרים את רויטל 33

רוויטל 33 או אם תרצו שירן וכו

בוקר טוב עפי זכרוני הייתי הראשון (וזה נעשה די מהר) לחשוף את הזהות הבדוייה של רוויטל/שירן/ פסיכאטרית וכו, ולצורך כך אף כתבתי באופן בוטא שהיא/ הוא פשוט משקר, איני כותב זאת כדי לפרסם ברבים את חושיי הבלשיים, אני כותב זאת מכוון שקבלתי תגובות כועסות ואפילו תוקפניות מחלק מאנשי הפורום , חלקן ישירות וחלקן מרומזות ואפילו במסרים אישיים, איך אני מעז להטיל ספק ביושר של הפסיכאטרית וכו. ברור שהתגובות שקבלתי לא עשו לי טוב וזאת בלשון המעטה, ויותר מכך. הזווית שאני רוצה להצביע עליה היא שלכל אחד יש את הזכות להביע דיעה באופן חופשי עפי הכרתו ותחושותיו גם אם היא בניגוד לרוב חברי הפורום ויותר מכך גם אם היא לא פופולארית, ובודאי שלא לתקוף וכו. ולכל הספקנים שבפורום עפי הכרתי ותחושותי רובם ככולם מאנשי הפורום הם אנשים אמינים ויותר מכך רציניים ותאמינו לי שיש לי על מה להתבסס. ולך הפסיכיאטרית אומר שלך יש בהחלט בעיה שאת צריכה וחייבת לטפל בה, אני לא כועס על דברי ההבל והשטות שכתבת ושיתפת את אנשי הפורום, ההתחזות שלך וההמצאות שלך מצביעים על בעיה שיש לטפל בה, אני מזמין אותך לחשוף את עצמך ואני בטוח שכאן גם אם זה לא ממש המקום ישמחו לעזור לך. שנה טובה וגמר חתימה טובה

מתחזים

מצרפת הודעה/תגובה של מנהל פורום שכן לבעיה דומה חושבת שבזה בהחלט ניתן לחתום פרק זה של סחטני - סוחטי הרגש למיניהם ומאידך לא להשליך זאת על כל אורח חדש בפורום

העקשנית

New member
יש מתחזים ברשת=טרולים=רוחות רפאים

הם מופיעים מדיי פעם בצורות שונות. או כדי למשוך תשומת לב, או כי משעמם להם, או כדי להפריע לאחרים, או כדי להפריע לפורום או כדי לפגוע במי שמנהל אותו. אני מטבעי מאד חשדנית. קורה שחושדת בכשרים, אבל קורה שגם מזהה. קורה לי גם שאני עונה ומגיבה, ואז פתאום-חושדת שזאת מתיחה. בידינו להחליט אם לענות ולהגיב או לא. אכן כשמישהו מהם מצליח לגרום לנו להחשף-זאת לדעתי הונאה, וזה גובל בעבירה פלילית-אפשר לברר. יש משטרה, יש חוקים.

חופשי איפה היית ???????

מקווה שהכל בסדר איתך. ואצטט ממה שכתבת משפט שבעיני הכי נפלא : ולך הפסיכיאטרית אומר שלך יש בהחלט בעיה שאת צריכה וחייבת לטפל בה, אני לא כועס על דברי ההבל והשטות שכתבת ושיתפת את אנשי הפורום, ההתחזות שלך וההמצאות שלך מצביעים על בעיה שיש לטפל בה, אני מזמין אותך לחשוף את עצמך ואני בטוח שכאן גם אם זה לא ממש המקום ישמחו לעזור לך. ברוך שובך הביתה

בילבי 32

New member
חדשה בפורום

אני חדשה פה. וגיליתי את הפורום אתמול בצהריים רק שלא היה לי מה לכתוב. ופתאום היום מרגישה צורך לשתף
. לא רוצה להתפרץ
לא יודעת איך זה מקובל, כי אף פעם לא השתתפתי בשום פורום. אבל אם זה בסדר ואם אפשר להצטרף אשמח לספר קצת על עצמי... יום טוב בילבי

בילבי 32

New member
קצת על עצמי.

טוב אז אני נמצאת כרגע בפרק ב´
. שנינו מבאר שבע, אבל פה מסתיים כל הדמיון בנינו. אני בת 32 והוא בן 42. אני רופאה בתחילת הקריירה והוא רופא מנתח בשיא הקריירה. אני נמצאת בפרק ב אחרי שפרק א עזב אותי לטובת האקסית המיתולוגית
. הוא נמצא בפרק ג´ אחרי שפרק א´ נפטרה ופרק ב´ מצאה מישהו אחר. לי ילדה בת 4 בטרום חובה לו בת בת 21 ותאומים בן ובת בני 18 בי"ב. גם אני וגם הוא נשארנו ביחסים טובים עם האקסים. וזהו לבינתיים. אם יש משהו שלא אמרתי אז תשאלו ורציתי גם לשתף במשהו שאני עוברת אבל אני לא אכביד על הפעם הראשונה. יום טוב בלבי

בילבי 32

New member
לא רוצה להכביד

לא ממש רוצה להכביד ככה בפעם הראשונה אבל חיבת להוציא את זה אז אני פשוט אגיד את זה בגלל הילדה שלי רוב הפעמים (לא שזה קורה הרבה) החבר ישן אצלי כי אני צריכה להיות בלילה בבית. אתמול הילדה ישנה אצל האקס ככה שאני סוף סוף ישנתי אצל החבר. היה טוב. היום בבוקר שנינו קמנו ראינו קצת חדשות קפה ארוחת בוקר ממש היה כיף. כבר שכחתי מה זה להתחיל את היום עם גבר וקפה ולא רק קפה. בשלב מסוים הלכתי להתלבש. בזמן שהתלבשתי הגיע הפרק הקודם של החבר שלי. היא הגיע לדבר איתו על משהו שקשור בבת שלהם או משהו לא חשוב. העניין הוא שכשיצאתי מהחדר הוא גימגם והסמיק ולא יכל להוציא משפט כמו בן אדם. כאילו שהוא התבייש בי, ביחסים שלנו בזה שאני שם. אולי זה טבעי אבל זה פוגע. הוא לא הציג אותי וכשהיא שאלה אם זו החברה הוא גמגם ונעשה כולו אדום. וזה דיי מפריע לי כי לא יודעת לא ממש נעים שמישהו מתבייש בזה שהוא שוכב אתך ושוכח להציג אותך. זהו יום טוב בילבי

יהודה 59

New member
למה להתקיף ../images/Emo35.gif

חברות וחברים יקרים לי מאוד למה אתן/ם לא נותנים קצת צאנס לבילבי ואולי היא לא כמו רויטל אולי דבריה אמת לאמיתה ואם דבריה אמת אנחנו סתם משמיצים תנו לה את הצאנס כנראה שמאוד נכבנו מרויטל/שירן וכו´ אבל ישר להשמיץ ממש לא מתאים לנו

amigor

New member
מה זה? לא הבנתי..ג´ודה..

בילבי רופאה..זה טוב אוי האיגנליש שלי .בתערובת ספרדית תנו לי הסבר. נשים מעדיפות דברים פשוטים בחיים..למשל - גברים ג´ודה אתה ס.מינהלת..תסביר עמי

יהודה 59

New member
עמי

אני לא סגן מנהלת ולא לוקח תפקידים לא לי אבל ישר להשמיץ אנשים לא נראה לי נכון ראה שרשור בפורום משפחות חד הוריות שיהיה לך לילה טוב

העקשנית

New member
ישנ/ה בפורום../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif../images/Emo121.gif

כמה נחמד להיות gay אז אולי גם אני אחמוד לי לצון ואתחיל להיות עליזה. מה דעתכם?

למעלה