זוגיות פרווה

cheshire9

New member
ברור

הרי אני תמיד מעתיק ממך הכל ....... אחר כך המורה תופסת אותי ונותנת לי לכתוב 100 פעם : לא להעתיק מרק שיר אפשר למשוך לך בצמות? אפשר להתחתן איתך ולעשות לך 12 ילדים ?

רק שיר

New member
אפשרי בהחלט 12 ילדים../images/Emo70.gif

אני עושה אותם בזוגות
שישה הריונות וגמרנו. כן כן תמיד היו מעתיקים ממני...הייתי תלמידה חננה חרשנית

cheshire9

New member
נעבור

לגור במאה שערים ..... נגדל אותם למצוות ומעשים טובים. ואני מפעם לפעם אמשוך לך בצמות כדי שלא נשכח איך התחלנו.

רק שיר

New member
רומנטית

בבקשה אחלי לי מצשהו יותר טוב מחתונה...
כמו שאעבור במהרה ל
משלי או לחילופין שאזכה בסכום כסף נכבד
.. אבל חתונה לא- תודה!

אתה צודק במה שכתבת

אבל במקרה הנ"ל הבחור הצהיר עד השמיים שהוא מחפש אהבה זוגיות שותפות היית צריך לשמוע אותו בפגישות הראשונות כאשר הדברים נאמרים בכנות סבבה אבל מה קורה כאשר הכוונות של אחד מן הצדדים אינן אמיתיות

taliya73

New member
מזדהה

הי לך. מה שלומך? קראתי ואני חייבת לציין שאני מאוד מבינה אותך וגם אני חושבת שבלי הדבר האמיתי זה אף פעם לא זה. צריך להמשיך לחפש את זה ולא להתייאש.

לדעתי, נקודת המוצא היא

שאסור לחפש ולפי מה שאת אומרת שצריך לחפש ולא להתייאש
לחפש בכוח זה מצב בו מסתובבים עם רשימה של מה את מחפשת בגבר, רשימה שלעולם לא תסמני
על כולה לדעתי צריך לזרום ותוך כדי זרימה, שתהיה בבסיסה חיובית, כל אחד ואחת מוצא את מקומו

taliya73

New member
תגובה

מקבלת את מה שאתה אומר... אקח את זה איתי לדרך כחומר למחשבה.

love u11

New member
אילניתתתת היקרה ../images/Emo41.gif

צר לי לשמוע על ההכזבה שלך מהבחור. כנראה שפשוט לא נפלת על הבחור הנכון. ידידות, יזיזות, לענות לצרכים הכל שטויות. לא שאני מזלזל באופציות הנ"ל אך כפי שאני מבין, לך זה לא מתאים אז את לא צריכה להתאים את עצמך למציאות לא רצויה בענייך. שלא נגיד "למכור את עצמך" מתוך פשרה. כן ישנם גברים המחפשים אהבת אמת, זוגיות וקשר מחייב. השאלה היא באיזה מצב בחיים הם נמצאים על מנת להוביל את עצמם לשלב זה. לפי מה שכמה כתבו כאן אז כנראה שאכן גבר גרוש צריך לעבור הבשלה לפני שיכנס לזוגיות חדשה מחייבת ומיצוי ההתפרפרות מצידו. במקרה שלי אני עדיין לא בשלב של זוגיות מחיבת, אך נמנע להכנס לכל מצב עם משהי שיש לה כוונות רצניות ואפילו גם אם אני אומר במפורש שאני לא מעוניין במשהו רציני אני ימנע מקשר עם אחת שמחפשת את הרציני. לדעתי זו מניפולציה של גברים לציין שהם לא בנויים/ לא מתאים/אני לא בשלב ועוד כל מני הגדרות לומר שהם לא רוצים קשר רציני אבל יניעו אותך למיטה ואז יעלמו כאילו לא נולדו בכלל. בכל מקרה אלניתתתת היקרה- מאחל לך את כל הטוב שבעולם ושתמצאי את אשר טוב על ליבך.

למעלה