זוגיות פרווה

את באמת מגזימה

לא מדובר על מישהי שקופצת כל יום על זין אחר ועדיין צריך לעמוד ולהריע לה על 'הזוגיות' שהיא מוצאת לעצמה גם אם את לא נמצאת בזוגיות כמו שאת חולמת עליה, מה רע בסקס מידי פעם בשביל ההרגשה הטובה.. בשביל הסיפוק.. בשביל הביטחון העצמי.. בשביל תחושת העונג.. ועוד... נו באמת

Bubble Girl 27

New member
אני חייבת להסכים עם רמי

הלחץ של אילנית לזוגיות ניכר מאוד כלפי חוץ. חס וחלילה לא ממקום של רוע אבל גם במפגשים וגם בהודעות פה פשוט רואים את זה. אילנית קחי את זה ממקום של אהבה של אנשים שבאמת רוצים בטובתך, אולי זה כואב לשמוע את זה עכשיו אבל כל ההודעות שלך לאחרונה משדרות המון "אני רוצה אהבה ואני רוצה עכשיו". זה לא עובד ככה, הלוואי וכן אבל אין מה לעשות. אם מראים יותר מידי שרוצים גם משדרים את זה כלפי זוגיות פוטנציאלית והזוגיות עפה מהחלון יותר מהר מסופרמן. קחי הכל לאט ובאיזי תשדרי קצת לא זמינה לקשר ותראי מה יקרה.

ramoni1

New member
את יודעת שאנחנו מבינים

אחד את השני, ולכן אנחנו מיסתדרים טוב....

בשבילך זו זוגיות פרווה

בשבילו זו הזוגיות שעליה חלם כל לילה מאז שהתגרש את תעשי את השיקולים שלך

../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo210.gif אייקון של נשיקה.

לך שיר, לך שחר, לך אילנית....(עוד משהו?). טוב לא כדאי לכם, האחרון שהתנשק איתי ....חש ברע.

רק שיר

New member
אהה

בגלל זה אייקונים אחרים ולא של נשיקה
טוב מותר לך ...זו רק וירטואלית
גם לך..

שחR

New member
חחה אני צוחק בקול בעבודה

איזה קרועים. חולה עליכם יא חולים.

באתי באתי ...../images/Emo24.gif

נתתי לכולם לענות , עכשיו אני. אני יודעת מצויין את "כללי המשחק", הייתה תקופה ששיחקתי לפי הכללים עד שהכרתי שבכל כלל יש יוצא מין הכלל, ויש גם גרושים + שרוצים לחוות את הבייחד, את השיתוף,את הכייף דווקא מתוקף התקשורת וההכרות המעמיקה יותר. ואת יודעת מה את תופתעי לשמוע את הסיפור הזה. לפני כחודש יצאתי לפאב עם חברות, התחיל איתי גבר שהיה מאוד מרשים בחזות שלו, הוא ביקש ממני את הטלפון שלי וסרבתי, ציינתי בפניו שנדמה לי שאני יודעת מה הוא "רוצה" היום וזה לא ילך איתי. הוא הסתכל עלי ואמר לי " אני יודע שזה ישמע לך מוזר אבל הכי בא לי עכשיו זה לישון כשבחורה מתוקה לצידי , לקום איתה בבוקר, להכין לה קפה, ולהגיש לה ארוחת בוקר למיטה....". אז יכול להיות שאת כל זה אמר על מנת "להשיג" מה שרוצה..או שבאמת זה מה שהרגיש. אני סרבתי בנימוס, הוא בכל זאת נתן לי כרטיס ביקור שלו..."שיווק מיטות ילדים.."...חחחחח. בגדול אין ספק שכל אחד משחק את המשחק שלו והכללים משתנים את צריכה להתאים את עצמך למה שטוב לך, ואין לי ספק שאת תזכי לאהוב שוב. הבוקר אמרתי לאחד ה"משתתפים" כאן כי "לדבר טוב נדבק משהו טוב" זו הדיעה שלי, הוא צחק ואמר שלא מבין למה נדבקים אליו כל החארות..אמרתי שיחשוב טוב.....חחחחחחחח ממני חיבוק ונשיקה ענקית.

שכחתי משהו!!!!!!זוגיות&פרווה

אם זה פרווה זה לא יכול להיות זוגיות. ואם אכן כך הדבר עדיף להיות לבד. סקס זה עניין אחר.

cheshire9

New member
האמת שלא מקבל

את המסקנה שבעצם עולה מהכתוב - שאם אתה רוצה קשר רציני ומחייב מיד אתה "בסדר" - ואם לא אתה "לא בסדר" . בתור מישהו שהיה נשוי 17 שנה אני כנראה כן "בנוי לקשר". והיו לי גם קשרים ארוכים מאז. אבל לא כל תקופה מתאימה לזה. יש תקופות שפשוט קשה להכנס לקשר מאד מחייב מסוג מסויים - אני מניח שזה קורה לכולנו. זה יהיה טפשי להילחם בזה - צריך לחיות עם זה ולראות מה קורה ואיך מתפתח הלאה. אז זה עניין של תיזמון. אם לך מתאים כרגע קשר רציני ולו פחות - אין פה עניין של טוב או רע - סתם לא מתאים. יילך כל אחד לדרכו וימצא לו מה שהוא צריך. כולנו רוצים אהבה אבל לא תמיד מאותו סוג ולאו דווקא באותו זמן .......

למעלה