זוגיות פרווה

rrredshay

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מאמי, פעמיים ביום????? סוף סוף יש מישהי שרוצה אותי!!!! ישששששששששששששששששששש מת עלייך
ואל תשכחי... יש לנו הסכם.

שחR

New member
חחה : כתבה בלי לחשוב פעמיים

זה נראה כל כיום כל היום ! למה אתה מוריד לפעמיים ביום ?

שחR

New member
ציטטתי את בבל, מה את מתערבת חחה ../images/Emo13.gif

זה לא כוון אלייך מתוקה..

ramoni1

New member
אח שלי

תרשה לי לחלוק עליך. אני חושב שגם כגרוש אני מאוד רוצה אהבה אמיתית, וזה לא אומר שקל לימצוא אבל מאוד אפשרי... וכן סטטוס בדרך כלל הולך עם סטטוס, ועדיף עם ילדים בשבילי. כי בחורה שחוותה את מה שאני חוויתי יכולה לדעתי להאבין אותי הרבה טוב יותר

שחR

New member
כתבתי בפירוש, שכולם רוצים אהבה אמיתית

זה לא סותר את המצב הזמני שאין, להסתפק בפחות.

מה אמרתי לך ביום שישי

לגבי תגובות ארוכות? הכותרת שלך נכונה מאוד ולגבי התוכן רק אוסיף שקיצוניות אחת יכולה להתחלף בקיצוניות אחרת

Rtitan

New member
כל אחד ומה שהוא רוצה, צריך וחולם...

גברים, ממש כמו נשים, יש מכל הסוגים, כל המינים וכל הצבעים. יש גברים שמש"יצאו לחופשי", חיים כמו פרפר ורק עוברים מפרח לפרח, ויש אחרים, אולי בעיניים אחרות הם עופות מוזרים - אשר תרים אחר עץ יציב לבנות בצמרתו קן חדש... לא יתכן מצב שבו לכל הנשים וכל הגברים יהיו את אותם רצונות, ומאוויים - העולם היה די משעמם, ויותר גרוע, כל אחת היתה מתאימה להיות בת זוג של כל אחד, וכמובן להיפך... מציאת הזוגיות כל כך קשה, מאחר ואנחנו חולמים להתאים את הצרכים, החלומות ותמונת העולם שלנו למישהו או מישהי שיהיו בעלי אותן מטרות כמו שלנו, והפרמטרים יתאימו באופן כללי - אם כי, לעולם לא יהיו זהים
אני יכול לספר כאן על המטרות שלי - ולא חושב שאי פעם מישהי שאלה אותי ולא עניתי: בסך הכל, אחרי שיצאתי מחיי משפחה, יש בי צורך עז לחזור ולהקים משפחה. אינני מוכן להתפשר הפעם על החלומות שלי, לאהוב ולהיות נאהב, למצוא מישהי שתהיה לי איתה שפה משותפת, ובעיקר מישהי שאוכל לסמוך עליה בשעת משבר שתהיה שותפה אמיצה שניתן לסמוך עליה, כדי שנוכל לפתור הבדלי גישות או חילוקי דעות בלי להיגרר למשחקי כוח ושליטה. אולי זה ישמע מתחסד, אבל אינני אוהב ואינני נוטה לקיים קשרים למטרות סקס בלבד... אם כי, גם כאלו היו לי. אבל לא הרגשתי מי יודע מה נפלא במהלכם. בכניסה לזוגיות, אני מחפש את הפרפרים בבטן, את החלומות בהקיץ, את ההתאהבות, את בניית הקשר האיטית, ההכרות העמוקה לפני - בניית אינטימיות איטית ועמוקה, כשלפני הפעם הראשונה שמגיעים למחוזות האינטימיים הגופניים, האינטימיות שנבנית היא אינטימיות פנימית. תתפלאי - דווקא לא מעט נשים הביטו בי בעיניים תוהות וראו בי מתחסד או עוף מוזר כשסיפרתי להן שעל זה אני חולם... אבל המזל הוא, שאינני צריך שיהיו המון נשים עם החלומות הללו ועם אותה התאמה נפתלה שאני מחפש - כל מה שאי צריך למצוא, הוא רק את אותה אחת מיוחדת, שאיתה אוכל להרגיש שכל המחסומים נופלים, כל החלומות נבנים, ואני יכול להיות אני עצמי איתה בלי לחשוש... גם את... צריכה למצוא רק אחד שיתאים לך - סטטיסטית, סביר מאד להניח שיש אחד כזה

לא פרווה

גם אני לא מסוגלת לסקס למען הסקס. אבל...גם לא ממהרת עם "אהבה לנצח" ו"לתת את כולי בלי לחשוב". יש רגשות חזקים הרבה פחות שנותנים טעם מעולה לקשר. גם אני נזכרתי בימים האחרונים בפרסומת "ללכת עם ולהרגיש בלי". אילו לא הייתי מותשת כל כך מהדיון בנושא הייתי כותבת לך תשובה ארוכה כאורך גלות. אבל כרגע מסוגלת רק לתת חיבוק. אז קחי
ובהצלחה בחיפוש אחרי הגבר הנכון....

רק שיר

New member
זה רק ענין של תקופה

יש תקופות שבהם רק סקס יכול לעשות לנו ממש טוב, יש תקופות שרק מפגש עם חברים יכול לרומם את מצב הרוח- בלי שיהיה שום גבר בתמונה. ומה לעשות יש תקופות שאפילו חברים חברות,מסיבות וסטוצים שעשו לנו ככ טוב, לא ממלאים אפילו לא חלק מזערי. אני מאמינה שדווקא חיטוט וניתוח של המצב, יגרמו לך לא להנות גם מהדברים ההם. ברור שאין תחליף ל
ולזוגיות שמחזקת וממלאה, אך בנתיים יש את השאר, וברגע הבלתי צפוי , ה-
גם תגיע.

נכון

אבל לפעמים כי תמיד יהיו כאלה שיחפשו זוגיות מסויימת ולא יתפשרו על משהו אחר - לאותם אנשים לא יהיו 'תקופות' אבל בהחלט יש כאלה שחיים מתקופה לתקופה

ramoni1

New member
אילנית

מהכרות שלי איתך, אני באמת חושב שאת בחורה מקסימה עם המון רגש, נתינה, ואהבה. אבל.... לדעתי את מקרינה "לחץ" על כול הנושא זוגיות. גם אני הייתי , עברתי את התקופה הזאת שמאוד חיפשתי קשר רציני< לא שהיום אני לא מחפש > אבל ההקרנה של לחץ לא עוזר , אפילו גורם לנו ליבחור בפרטנר הלא נכון לנו, וזה מאוד מתסכל ואנחנו מתחילים להאשים את הצד השני, בעצם אנחנו פוגעים בעצמנו. ולא נותנים צ'אנס לימצוא את הנכון ואנחנו פוסלים בדרך. מאמי שחררי קבלי אנשים כחברים ומישם הנסיך שלך יגיע. בהצלחה מכול הלב

רמוני אין קשר כלל

אני לא באטרפ של לחפש זוגיות . קרה שפגשתי אדם והכרתי אותו העלתי משהו שקרה שנוגד לחלוטין את השקפת עולמי, ואת מה שאני ונדהמת לגלות את הגישה הזו של להנות נטו. לכן קראתי לזה זוגיות פרווה וכל אחד עושה מה שטוב לו.

למעלה