כל אחד ומה שהוא רוצה, צריך וחולם...
גברים, ממש כמו נשים, יש מכל הסוגים, כל המינים וכל הצבעים. יש גברים שמש"יצאו לחופשי", חיים כמו פרפר ורק עוברים מפרח לפרח, ויש אחרים, אולי בעיניים אחרות הם עופות מוזרים - אשר תרים אחר עץ יציב לבנות בצמרתו קן חדש... לא יתכן מצב שבו לכל הנשים וכל הגברים יהיו את אותם רצונות, ומאוויים - העולם היה די משעמם, ויותר גרוע, כל אחת היתה מתאימה להיות בת זוג של כל אחד, וכמובן להיפך... מציאת הזוגיות כל כך קשה, מאחר ואנחנו חולמים להתאים את הצרכים, החלומות ותמונת העולם שלנו למישהו או מישהי שיהיו בעלי אותן מטרות כמו שלנו, והפרמטרים יתאימו באופן כללי - אם כי, לעולם לא יהיו זהים
אני יכול לספר כאן על המטרות שלי - ולא חושב שאי פעם מישהי שאלה אותי ולא עניתי: בסך הכל, אחרי שיצאתי מחיי משפחה, יש בי צורך עז לחזור ולהקים משפחה. אינני מוכן להתפשר הפעם על החלומות שלי, לאהוב ולהיות נאהב, למצוא מישהי שתהיה לי איתה שפה משותפת, ובעיקר מישהי שאוכל לסמוך עליה בשעת משבר שתהיה שותפה אמיצה שניתן לסמוך עליה, כדי שנוכל לפתור הבדלי גישות או חילוקי דעות בלי להיגרר למשחקי כוח ושליטה. אולי זה ישמע מתחסד, אבל אינני אוהב ואינני נוטה לקיים קשרים למטרות סקס בלבד... אם כי, גם כאלו היו לי. אבל לא הרגשתי מי יודע מה נפלא במהלכם. בכניסה לזוגיות, אני מחפש את הפרפרים בבטן, את החלומות בהקיץ, את ההתאהבות, את בניית הקשר האיטית, ההכרות העמוקה לפני - בניית אינטימיות איטית ועמוקה, כשלפני הפעם הראשונה שמגיעים למחוזות האינטימיים הגופניים, האינטימיות שנבנית היא אינטימיות פנימית. תתפלאי - דווקא לא מעט נשים הביטו בי בעיניים תוהות וראו בי מתחסד או עוף מוזר כשסיפרתי להן שעל זה אני חולם... אבל המזל הוא, שאינני צריך שיהיו המון נשים עם החלומות הללו ועם אותה התאמה נפתלה שאני מחפש - כל מה שאי צריך למצוא, הוא רק את אותה אחת מיוחדת, שאיתה אוכל להרגיש שכל המחסומים נופלים, כל החלומות נבנים, ואני יכול להיות אני עצמי איתה בלי לחשוש... גם את... צריכה למצוא רק אחד שיתאים לך - סטטיסטית, סביר מאד להניח שיש אחד כזה