זוגיות פרווה

ramoni1

New member
מהזה?

את הבחורה הכי הכי נשמה!!!!!!!!! ואת יודעת את זה נכון? <סורי עברה עלי תקופה לא משהו> אבל הכי חשוב עברנו את זה והרבה גם ביזכותך

משהו חשוב ../images/Emo41.gif

את צריכה להיות שלמה עם עצמך ולא עם מה יגידו אחרים כמו שאני מכיר אותך את באמת שלמה עם עצמך
ובכל מקרה תמיד יהיו כאלה שידברו עלייך-ממש כמו שמדברים עלי
ועליו
ועליה
ועל כל אחד ואחת

Bubble Girl 27

New member
כן זה ידוע שמדברים

אני שלמה עם עצמי ואוהבת להיות מי שאני... כיף לי עם עצמי, למרות שיש שיפורים פה ושם
אתה לעומת זאת מווווווווווווווווושלם!

שרשירית

New member
ועוד משהו חשוב...

הרבה שנרתעות מהפתיחות שלך, לפעמים בתוך תוכן הן היו רוצות להיות כמוך אבל הן חוששות ממה יגידו השכנים ...
אני אוהבת שאין לך עכבות וסיבוכים (לפחות במין
) - אין ספק שאת מהנהנות - מסתדר לי עם הבלונדינית
ופחות עם הפולניה
אבל נו שויין... בטוחה שזה מקרין על הרבה תחומים אחרים בחיים וזה טוב. כל עוד את אוהבת ומקבלת את עצמך כמו שאת כל השאר על השחלה שלך (כדברייך) ואם עדיין יש למישהו בעיה הוא לא חייב להיות חלק ממעגל החברים שלך. חוצמזה מה זה "כמו שאת"... נשמע כמו מפלצת, יקירתי את מהטובים זה כל השאר מסובכים. אבל בטוחה בדבר אחד... שההורים שלך אוהבים אותך. הם תמיד ירצו עבורינו יותר ולפעמים לא יהיו מרוצים אבל אלו החיים שלנו (עם הפאשלות והדברים הטובים) והם ההורים שלנו שתמיד יאהבו אותנו. חוצמזה יש אמא שלא מתלוננת...?? בסוף כולנו נהיה כמוהן
.

Bubble Girl 27

New member
אתה מתוקי שלי!../images/Emo24.gifייי גדולייייי

אההה שכחתי אתה גרוש בלי.. אתה לא יודע מה זה חיבוקי גדולייייי טוב נו לפחות אתה מועמד פוטנציאלי אצלי

אפשר גם להצטרף למצעד ה../images/Emo23.gif וה../images/Emo34.gif לבאבל../images/Emo35.gif

מותק, יש בך אנרגיות מטורפות, מי שלא יודע להתמודד איתן... על זה נאמר- זבש"ו

Bubble Girl 27

New member
כפרות עליך יא מאמוש שלי!

אני אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבת אותך אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת אותך גם אם זה לא מתאים לך גם אם זה לא נראהההה לךךךךךךך אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךך לההההה לההלהלההה לההה

שינוי גישה

באבאל סחטיין על הגישה . אם עושה לך טוב סבבה לגביי אצטרך לחשוב על זה כנראה ואולי משהו ישתנה לי בחשיבה ואוכל בסופ לראות את הדברים כפי שאת ושחר רואים. כרגע נשמע לי רע

Bubble Girl 27

New member
נשמתי אני חושבת שלא הובנתי נכון

תקשיבי אני חולקת על דעתו של שי בנוגע לאהבה ואיך גרוש מסתכל על זה. אני איתך לגמרי אל תרימי ידיים מאהבה לעולם! רק תבואי אליה בגישה קצת יותר בוגרת ותביני שמה שהיה לפני הנישואים + ילד שונה לחלוטין מהמשחק שאת נמצאת בו היום. כדי לא להפגע תשני קצת את הגישה לא בעיניין הסקס אלא בראיית גברים.

שחR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגבורתי ורבותי, יש הסכמה ! ../images/Emo127.gif

הללויה !

מסכים איתך

שחוקי המשחק היום שונים לחלוטין והם נובעים מראייה אחרת לגמרי של שני בני הזוג כל אחד מגיע לפרק ב' עם 'חבילה' - הגבר עם מזונות שהוא משלם והאישה עם ילדים שהגבר צריך לחיות איתם הדברים הנ"ל בהחלט משנים את כל הגישה ואת הראייה של בן הזוג הפוטנציאלי

למעלה