זוגיות פרווה

זוגיות פרווה

"את לא מבינה את כללי המשחק" אומר לי ידידי הטוב שחר. "את עדיין צעירה, ויש לך עדיין מה ללמוד". זה היה לאחר שהרמתי טלפון לחבר הכי טוב שלי וייללתי לו בטלפון. לפני מס' שבועות הכרתי בחור חדש. נאה ומקסים. הכימיה היתתה אדירה ביננו והנה בהתלהבותי חשבתי הנה מצאתי מישהו שמתאים לי ואנחנו בסהכ רוצים את אותם דברים. "אל תתלהבי כל כך מהר" זה היה משפט הפתיחה של שחר. וניסה להרצות לי בשטף את כללי המשחק " את לא מבינה שגבר גרוש שכבר חווה נישואין עבר גירושין משלם מזונות לא ימהר לרצות קשר בונה" היום זה להנות ללא מחוייבות" לא רציתי להקשיב וחשבתי לעצמי לא ייתכן שכולם חושבים כך ואני עדיין מאמינה שאיך אפשר לקיים זוגיות שהיא אינה כוללת את הכל הטוב והרע הרי זה מה שיפה בקשר בין שניים הרצון להיות ביחד למרות העליות והמורדות. ובכן, התחלתי להפגש עם הבחור ותשמעו לצערי,מודה ,שחר פשוט צדק אחרי שלושה מפגשים גיליתי בחור אחר . זה מדהים מה אפשר לגלות במישהו לאחר הכרות קצרה. הבחור הרגיש, והאכפתי שהקסים אותי תחילה שהיה קשוב אליי לפתע הפך בהדרגה לאדם נורא חברתי ועסוק שמחובר לפון שלו כאילו חובר לאינפוזיה המזרימה לגופו חומרים חיוניים שלא לדבר על ההודעות ה- SMS שהיה חייב לענות להן . הרי זה חשוב יותר מהבחורה שיושבת מולו. כל כך הרבה שאלות עלו לי בראשי האם להקשיב לידידי שפשוט ייעץ לי להחזיק את הבחור לשעת הצורך. "הרי לכולנו יש צרכים" "ואם הוא מדהים כפי שאת אומרת, אז קדימה למה לא כשתצטרכי אותו הרימי פשוט טלפון" או פשוט לא ל"זרום" מילה מאוד נפוצה בימים אלו. למה לא? עלתה בי השאלה, הרי אני כרגע לבד. לבד מילה שהרגשתי אותה הרבה לאחרונה להיות עם וללכת בלי הזכירה לי איזה פרסומת שראיתי בעבר. למה לעזאזל אני צריכה להרגיש עם זה חרא הרי כול העולם מתנהג כך. הרי כולם בימים אלו נעזרים בידיד או ידידה או מגיעים להבנה על מנת לספק צורך כזה או אחר. אז במקום להוציא את הקריז על שיעורי ספורט ותחליפים שונים ומשונים שהשתמשתי בהם לאחרונה במקום הדבר האמיתי. אבל מהו הדבר האמיתי האם הדבר האמיתי הוא מפגש ובילוי שמובילה למיטה. שני אנשים שנפגשים למטרה זו. כשאין באמת רצון להכנס לחיו של השני. ובכן זרמתי עם הבחור וביליתי איתו יום שלם במחיצתו. כשכל אותה העת אני נלחמת ביני לבין עצמי האם זה מה שאני באמת רוצה. הבחור גם דאג לעדכן והגדיר זאת בצורה הבאה. "אני רוצה לחיות ללא מחוייבות, לנהל קשר יפ ולהנות ממנו שנהנה אחד מן השני". קשר פרווה קראתי לזה. קשר שרק לוקחים ממנו את הטוב ללא הצורך באמת להכיר, הכרות שטחית ורדודה. איך אפשר לעזאזל להכיר באמת מישהו כך. "לפחות הוא היה כן ואמיתי ואמר לך מה הוא רוצה" השיב לי שחר מעברו השני של קו הטלפון. ובכן המשכתי לזרום עם הבחור ישר למיטה. היה כייפ והיה אחלה אבל היה ריק הרגשתי ריקנות בלתי מוסברת וכל התלהבותי מהבחור דעכה באותו הרגע. . לי אישית העניין לא עשה טוב. איך אפשר לאהוב מישהו באופן חלקי בלי לראות את כל התמונה. זוגיות הפרווה שהוצעה לי פתאום איבדה מטעמה ולא קרצה לי כלל. זוגיות מהירה שהיא בסהכ תחליף לדבר האמיתי. אי אפשר להכיר אדם בצורה חד מימדית יש מעבר לזה. ולמרות ששחר טוען שכך זה היום. אינני מוכנה להאמין שכולם כך.אני מאמינה שיש כאלו שעדיין מאמינים בלהיות נאהב ולאהוב עם מישהי שרוצים להכיר בכל דרך ולתת את הלב. מה נשאר אם לא לתת את הלב,, אם לא להתקרב ולתת הכול ולא להיות קרוב. לרצות להיות שייך באופן היפה של המילה למישהו / מישהי. נשאר רק אינסטנט תחליף ושמו זוגיות פרווה. ובכן את כבר מה שהחלטתי לעשות אין צורך לפרט הרי זה משתמע מתוך הכתוב אין בכוונתי להסתפק בתחליף הזוגיות. הרי זה כאילו למעשה ויתרתי מתוך פחד או נסיון רע של העבר להפגע, לחיות חיים מלאים. וכל מה שבכוונתי לעשות הוא לחיות את החיים האמיתיים , ולמצותם עד תום......

Bubble Girl 27

New member
חייבת להגיב בכמה מישורים

דבר ראשון, אין שום דבר פסול בסקס רק לצורך הסקס ולהרגיש טוב עם עצמך וסביבתך. אם את לא מסוגלת לעשות את זה, זה כבר סיפור אחר שתלוי אך ורק באופי שלך. מהיכרות קצרה איתך אכן את טיפוס שמחובר לרגש ואת חייבת לאהוב כדי להעמיק ולהכנס למיטה. אני לעומתך מודה ומתוודה (וכל העולם ואישתו יכולים לקפץ לי וגבוה) שאני יכולה וגם עושה, להכנס למיטה עם גבר גם ללא רגש. לצורך הפאן התחושה וההתרגשות במידה והוא עושה לי את זה. בואי נגדיר את זה ככה שבעלי ואני לא בדיוק הכרנו הרבה כשנכנסתי איתו למיטה בלילה הראשון שראיתי אותו והנה היינו נשואים. אין חוקים למשחקים האלו וכל אחד זורם עם מה שטוב לו. אם אנשים יחשבו שאני קלילת דעת (בעדינות כן..) כי אני מסוגלת להיות עם מישהו מבלי להיקשר שיחשבו, על השחלה שלי. כל אחד עושה מה שטוב לו ואם לא טוב לך סקס ללא משמעות והמשכיות אל תעשי. בקשר לחבר היקר שלך, תסלחי לי קנאי ולא יותר מזה! יקירתי דוגמא חיה ובועטת שנמצאת בפורום הזה היא שי! שי גרוש + 2 ולא אפילו לשניה ירד מהרומנטיקה והרצון להיות עם מישהי ולשתף אותה בחייו. הוא אחד הגברים היותר מדהימים שאני מכירה ואחד המפנקים! הוא ייתן את כל כולו למען האישה שתעשה לו את זה ואני בטוחה שגם הליצן שיצאת איתו היה עושה את אותו הדבר אם היה רואה בך אחת שמתאימה לו. כנראה שהבחור המדובר רק בתקופת ייחום קלה (גם אני אבל זה תמיד זה לא רק עכשיו) ולא בא לו על קשר רציני, זה לא קשור לגירושים ובלה בלה.. באותה המידה הוא יכל להיות ככה ורווק ובאותה המידה יכל להיות ככה גרוש ללא ילדים. תפנימי שאין חוקים למשחק כל אחד זה אישיות בפני עצמו! אל תרימי ידיים ותפסיקי לחפש בכוח זה יגיע!!!!!!! ביום שאני מצהירה שאני מפסיקה עם גברים מגיע איזה נסיך... זה קורה לי כל פעם! תאמיני שאם תשחררי יהיה יותר קל! רק שחררי אישהההההההההה שחררי! ממני שלא מפחדת להודות שגברים במיטה זה להיט היסטרי גם אם הם לא רוצים להתחתן איתי! ועדיף שכך...

חמודה שלי שחררתי

לי יש קושי בעניין לא חיפשתי חתונה ולא מחפשת חתונה אלא א ה ב ה לא מסוגלת לא יכולה ולא רוצה לעשות את ההפרדה ניסיתי ונכשלתי!!! מודה בחולשותיי אבל אני בסהכ אדם. מאמינה שהנכון של יגיע

Bubble Girl 27

New member
מתוקה אם היית משחררת

לא היית כותבת כאלו הודעות אחת ליום. באמת מתוקה זה לא קשור לחתונה כן או לא, זה קשור לאהבה בלבד תשחררי את החיפוש האהוב כבר יגיע.

שחR

New member
ממי ברוכה הבאה למציאות החדשה

כל כך הרבה אמת פנימית יש בך, מהולה בתמימות שגובלת...איך נאמר...בניאיביות
בואי נחשוב ביחד, כמה פעמים באמת אהבנו מישהו וזה הצליח ? בדרך כלל אפשר לספור את זה על כף יד אחת. את היום גרושה עם שני ילדים מקסימים, וגרוש שמעצבן אותך שתי וערב. כלומר מי שבוחר לחיות איתך, בעצם מקבל עיסקת חבילה שחבל"ז. זה לא שאת באה נטו ! תיקלטי את זה נגמר עידן הרווקות. עכשיו בואי נדבר על האוכלוסיה של הגרושים. הם משלמים מזונות ! הם נכחוו מהמוסד הזה שנקרא נישואים. במקרה הכי טוב מבחינתך ירצו פרק ב' עם ילדים נוספים. האם זאת הבחירה הנכונה עבורם ? הגברים בסטטוס הזה רוצים אהבה כמו כולנו, אבל המחיר היום ברור להם יותר מתמיד... ולכן הם נזהרים שבעתיים לפני שהם מתמסרים ולכן צריך זמן וסבלנות זה לא אומר שזה לא יקרה, אבל צריכים תנאים יותר מתמיד למי שעייניו בראשו. ויום יבוא וגם את תבחרי בקפידה כל זכר מצוי אם הוא ראוי לאהבתך. ומה בנתיים ? נתייבש ? לא ולא ! אין לי שמץ איך אלוהים הכניס את הבאג הזה אצל נשים, שסקס צריך לבוא מאהבה. אהבה יש מעט, סקס מומלץ לעשות הרבה....יש פה פרדוקס. אוקי אז הבנות כמוך התפשרו, הם מוכנות גם אם זה יוביל "לקשר רציני". זה אומר להתחייב נכון ? גם פה המחיר גבוה מידי, למי שיכול בפיקאפ בר/צאטים למצוא סקס זמין בכל רגע נתון. בשביל קצת חלב מידי פעם, לא קונים פרה.. זה לא אומר שהם לא רוצים את הדבר האמיתי, את האהבה הנפלאה והקשר העילאי שכולנו מייכלים לו אבל אן זה אומר שניכנס להקפאה עד שזה יקרה. מה נשאר מבחינתך ? לדוגמא אם זה יוביל לידידות ? או יזיזות ? גם זה משהו בעולם מנוכר שכזה. כפי שטענתי בפנייך שוב ושוב, יגיע בסוף האביר שיאהב אותך, זה מגיע לך וזה יקרה אבל בנתיים אם את נמשכת לבחור ההוא, ואת בלי "סידור מיני" אחר. אפשר גם לשמור אותו למטרות נעלות כמו סקס. מומלץ להוסיף צעצוע שני ראשים עם סוללות חזקות לשעת חירום ואת מסודרת. גם ככה קשה לנשים להיכנס עם כל אחד למיטה, אז עם יש את ההימשכות הבסיסית, זה מספיק בנתיים לקצת אורגזמות כיפיות. אחר כך תנסו לבנות אולי ידידות, אהבה, חיים משותפים, ילדים משותפים וכו' ....בסדר הזה. כמה רחוק הקשר יגיע , לא יודע. אבל אם הגעת איתו למיטה, הוא הגיע מספיק רחוק כדי שתהני פיזית. העניין הנפשי והעקבות של החלומות שגדלנו עליהם זה הבאג שדורש תיקון. ויש לי הרגשה...שלא ירחק היום, והנאיביות שלך תישטף ותגלי איליניתתת חדשה מחוברת יותר למציאות האכזרית בעידן מתירני שכזה, ובמקום אחת שנלחמת בה, מנצלת את המצב לטובתה. מבטיח לך שבעתיד הלא רחוק, תצחקי על זה שהזלת דמעות על הגגברבר הזה. שולח לך חיבוק חם ונשיקה . את יודעת שתמיד כידיד, אני אשמח להיות שם בשבילך. שחR

מציאות חדשה שאולי היא שלך

מאמינה במשהו טוב של שותפות אמיתית היא קיימת ואין לי כוונה לוותר עליה קיימים אנשים שמרגישים כמוני וגם אם ניסיתי , חוויתי, והרגשתי דרך טעויות לומדים המון

שחR

New member
יש ויש זה נכון, אין אמת מוחלטת

אני הבהרתי לך את השקפת עולמי. והיא בהחלט בגדר דיעה וזה המשקל שלה. חשוב להבין שבמעגל החיים, אנחנו מקבלים עם הזמן דיעות שונות על נושאים זהים הכל לפי העונה וטיב השכנה. בברכה, אייבי

Bubble Girl 27

New member
סליחה סליחה סליחה

זה לא באג בנשים... זה באג אצל חלק מהנשים! יש נשים כמוני וכמו עוד חברות (בלי להזכיר שמות) שלא צריכות כלום לצורך הסקס מלבד האינטרס המשותף של להז^%$^ כאילו אין מחר. בקשר לגברים הגרושים...אי לכך ובהתאם לזאת אני מעדיפה רווקים... באמת שכך יצא שאני רק עם רווקים או גרוש ללא ילדים ולא בכוונה נשבעת אבל וואלה זה יותר נוח מאשר כל הבלאגנים של לתמרן בין שתי משפחות שונות והוא משלם מזונות ואני לא מקבלת מזונות ובלה בלה מי צריך את הכאב ראש הזה....(רק אם שי יציע אני הולכת על זה הוא הגרוש היחיד וזה בשיא הרצינות שהייתי לוקחת בלי לחשוב פעמיים ועם הילדים המדהימים שלו איך אפשר שלא). ואתה צודק החיים השתנו מאז הגירושים + ילד אין יותר את הרווקות והזיוני שכל או זיונים של פעם הכל טעון יותר והכל בלאגניסט יותר. אבל אני איתך חייבים לדעת להינות מהחיים ואם אין מצב לסקס מזדמן ארנב,פרפר וסוללות.

שחR

New member
מפרגן לך !

החשיבה שלך מגיעה ממקום מאד מציאותי ובוגר. סלמתק !

Bubble Girl 27

New member
תודה תודה

אחרי שנה וחצי של להיות במציאות חדשה חייבים להתרגל מהר או שנבלעים לתוך חור שחור מה נקרא באסה מהחיים.

שחR

New member
רק מלראות אותך מארגנת בילויים כאן

אני מתפעל כל פעם מחדש מהאנרגיות החיוביות והבריאות שפיתחת, למרות הכל.. הייתי במקום הזה איך שהתגרשתי, מכיר מקרוב את האדרנלין הזה. איך אמר רמי קלנטיין ? " שתישאר(י) צעיר לנצח "

Bubble Girl 27

New member
שוב תודה תודה../images/Emo25.gif

אין ברירה בחיים אתה חייב לבחור, או להישאב לתוך הבאסה או לעשות הכל כדי לצאת ממנה. בכנות אני רואה את עצמי פה כאחת שחייבת תמיד לדאוג שכולם יחייכו, כי אני יודעת שרובנו פה בסוג של באסה (גם אני לפעמים) ורובנו מרגישים לפעמים לבד בתוך הגירושים האלו. אז אם כבר לבד למה לא בקבוצה... לפחות לכמה שעות לשכוח את הכל ורק להינות. אני תמיד הייתי כזאת אנרגטית ואני אשאר כזאת ולא ממש משנה לי איך אני נתפסת בעיני אנשים מסויימים אני תמיד שמחה ותמיד קופצנית ותמיד עושה שמח.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo41.gifועוד משהו חשוב!!!!!!../images/Emo41.gif

אני יודעת טוב מאוד איך אני נתפסת פה בעיני אנשים מסויימים ובכלל בחיים, זאת הדרך שאני בוחרת בה להתמודד עם הקשיים שלי ועם מה שקורה סביבי. יש דברים שאני כותבת בוירטואליות וכן גם במציאות והם נכונים ויש כאלו שהם טיפה מנופחים כדי להצחיק אנשים כי ככה אני רואה את עצמי בכל מקום שאני מגיעה אליו, תמיד בסופו של דבר אני זאת שמקפיצה אנשים ומביאה אנרגיות. לא זאת לא מסיכה זאת מי שאני, אני יודעת שיש נשים שנרתעות מהפתיחות שלי ואני יודעת שאולי גם בעיני ההורים שלי אני לא הילדה שהם חלמו עליה. אבל על השחלההההההההההה שלי! מי שמכיר אותי באמת יודע מי אני... מי שרוצה לדעת צריך טיפה לחפור ועוד קצת להסתכל לי ברטוב של העין. כמו שי ודורון למשל שללא ספק הצליחו להבין בדיוק מי אני בלי שאגיד מילה! היו שלום... עד פה לדברי החוכמה שלי להיות כי אני בלונדה וזה עושה לי שריפת פיוזים.

למעלה