זוגות וזוגיות

מיקי 43

New member
בזוגיות אמיתית

אפשר לגרום לגירויים וריגושים אחת את השני אין צורך בחיפוש ריגושים בחוץ לא חילופים ולא תוספות ומי שחושב אומר ומנסה או שהוא שרלטן או שהוא מתחבא מאחורי קלישאות אוויליות או שזה פשוט הסווא טובה וכמובן גם קיימת האפשרות שלאמונה עיוורת בכלום שמתפוצץ אחר כך בפנים כשזה אמיתי זה נקי זה ביחד זה מלא ומתמלא כל הזמן אין צורך בכל הבול שיט הזה

R a c h e li

New member
סוריייייייייי

לא יכולה להגיב, עדיין בשלב הראשון......חיפוש בן זוג חחחחח אחרי, אינשלה חחחחח. אעבור לשלב שאחרי שלישיה רביעיה וכו'

ההופך

New member
רק ליחידי סגולה

חושב שרק אם הזוגיות חזקה. אמיתית. כנה. עם תקשורת מעולה. עם אהבה אמיתית. ורק אם שני בני הזוג מעוניינים בכך, על באמת. רק אז זה יכול להצליח. ואם כל התנאים הנ"ל מתקיימים זה אכן רצוי בעיני. כן ועוד משהו מאוד חשוב: אם הרצון הוא סתם לקבל לגיטימיציה בשביל לשכב עם אחרים, אז זה נועד לכישלון. זה יצליח אם הזוג יראה בזה חוויה זוגית של שניהם. אם כל אחד ואחד מהם ישאב עונג מההנאה של בן זוגו. עם כל אחד ישאף לכך שבן זוגו, יהנה ויתענג. מורכב. לא שכיח. לא מתאים לרוב בני האדם. רק ליחידי סגולה.

יחידי סגולה אהבתי אבל רחוק מדי

סתם אנשים שאוהבים באמת מכל ה
יכולים לעשות את זה. לא צריך להיות יחיד סגולה צריך זוגיות אמיתית מלאה באמון ואהבה! זה הכל.

אתם יודעים מה...

עד לפני לא הרבה זמן שפטתי מישהי על משהו ומודה הייתי פזיזה וטיפשה, ועכשיו אני רואה כמה זה מכעיס! שאנשים שופטים וזורקים כל כך הרבה שטויות לאוויר מבלי להבין או להיות שם בכלל! לחילופי זוגות או לצלע שלישית כמו שאמרו פה שני אנשים נפלאים חייב זוגיות יציבה מיוחדת מלאה באהבה אנשים משועוממים שמגיעים לשם, מזוגיות שנועדה לכישלון מלחתחילה לא יחזיקו לשניה מעמד. מפה ועד לבוא בהודעה מבזות שכאלה הי לא עושה לו את זה או הוא לה או פחד לאבד את הצד השני תשמעו אתם מדברים שטויות אנשים לפעמים ישנה שיגרה בחיי זוגיות, שיהיו עד כמה שמלאים באהבה אז מגוונים מוסיפים צבעים, ועוד ריגושים וזה נותם עוד טעם ויחודיות לאהבה שבינך לבינו.. עד שאתה לא שם ומבין כמה זה מיוחד שמגיעים לשם וכמה האהבה עצומה בינו לבינה שמגיעים לאותה נקודה אל תשפטו. אני יכולה להגיד באופן אישי שאנו מוסיפים צלע שלישית אני חולה על בעלי אלך אחריו עד אחרית ימיי!!לעולם לא אבגוד או אפגע בו!וכנ"ל הוא. אבל אני והוא אוהבים לצרף צלע שלישית במיטה אז מה זה אומר שנמאס לנו האחד מהשני חבל מאוד שציירתם תמונה כזו לא נכונה נכון שלא כולכם אבל רובכם.וזו טעות!

destiny36

New member
לא חושבת שמבזה

בטח ובטח לא שפטתי אף אחד. שמעתי כמו רבים על מכרים שכאלה והסקרנות והבורות האישית בנושא גרמה לי לשאול. זה מכעיס אותך?

את לא מתוקתי...

אבל יש פה כמה שהיימרו להגיב בצורה מבזה בעיניי משהו שהם בכלל לא חוו, ומאמינה שלא יחוו לעולם כי הם לא יודעים מאיזה מקום מגיעים לחוויה מיוחדת שכזו ולכן התשובות שלהם מגיעות מנקודה כל כך לא נכונה, ואפילו מבזה. קראתי את כל התגובות, והיו הרבה מאוד שלא מכירים את זה אבל שופטים ואומרים דברים כל כך לא נכונים על מקום שלא היו בו בכלל. לא מכעיס אבל מעציב אותי הבורות של האנשים הממהרים לשפוט או לשפוט דברים שהם לא מכירים או נמצאים שם. וחוץ מזה לילה נפלא

בן הקשת

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo64.gifהנה מאמי, תראי מה הבאתי לך

מספיק גדול
ואיך הצבע
אהבת

רחלי228

New member
חילופי זוגות

כמו שאני רואה את זה, זה תבלון מענין בזוגיות רק ממקום של קשר זוגי יציב וחזק שאף סערה לא תהפוך את הקשר המנווט. אם קיים קשר חזק, עם כל האלמנטים של חברות, כבוד , אהבה וכו', אז איני רואה כל פסול בגיוון. מאידך גיסא, בקשר שיש בו סדקים ולא נימיים וקטנטנים ובלתי נראים לעין, גם מבט או כל התנהגות/גישה שהיא שונה מהמקובל יכולה לערער וליצור הרס במערכת כזו. אז מנקודת מבטי, חשוב שהיסודות יהיו יציבים ונטועים בקרקע, ורק אז ניתן להוסיף "גיוונים" לשגרה המוכרת. לאחרונה השתתפתי בסדנא, וראיתי את הדבים קורים מול עיני, בסדנה היו 2 זוגות, האחד - זוג "חדש" יחסית, והשני זוג נשוי 28 שנים. הדהימה אותי הפתיחות שבה הם קיבלו את היחס של בני זוגם לאחרים. כשאר שאלתי את האישה הנשואה 28 שנה "תגידי, לא מפריע לך שבעלך נותן יחס לאישה אחרת?" היא ענתה לי "כל מה שגורם שמחה והנאה לבעלי, עבורי הוא מתנה". עבורי, זו הייתה הארה. לא יודעת מה איתך. להתריס - תמיד אפשר. וגם אם אני "לא בענינים", זה לא ממש משנה את גישתי לחיים. מה שחשוב היום, זה איך אני מרגישה כלפי עצמי. מה אחרים חושבים??? זה כבר ענין שלהם. לא קשור אלי.

gifff1

New member
זוגיות וכל המשתמע מכך...

מעבר לכך שזה חייב להיות רצון משותף מעבר לכך שכמו בכל דבר בזוגיות גישתם לחיים צריכה להיות דומה על מנת שהזוגיות תצליח. מעבר לכל זה צריך ביטחון (וזו מילה שטומנת בחובה כל כך הרבה) צריך להגיע לתובנה שלמרות שאנו דומים בגישה אנחנו לא זהים. רצונותיו של כל אחד מבניי הזוג מגיע ממקום שונה וכן גם הפנטזיות המיניות יש צורך להיות קשוב לבן הזוג על מינת ליצור את תחושת הביטחון והביחד שזה בעצם הבסיס לכל קשר זוגי, ואז אז השמים הם הגבול.....

גירוי אחר=זוגיות דפוקה ?! ממש לא.

כשהזוגיות טובה, חזקה ויציבה, מותר לעשות כל העולה על הדעת, בעיקר בכל הנוגע לפנטסיות מיניות. ברור שזה צריך להתאים לכל הצדדים (ולא מצב שאחד הצדדים עושה זאת כדי לא לאכזב את השני וכו' וזה מסוג הדברים שמרגישים) הקטע לעשות מה שרוצים ובכייף. בלי לחץ ובלי ציפיה מהצד השני. עם המון פתיחות והדדיות. אגב, לא חייבים לקפוץ על חילופי זוגות. יש המון שלבים באמצע ואפשר גם "להתקע" שם
כשהקשר חזק, חושב שהמשחקים האלו יכולים רק לחזק. חשוב להציב גבולות ברורים מראש. ולהפנים שאלו רק משחקי פנטסיה ולא "חילופי זוגות", כי מי שמחפש להחליף, בסוף באמת יחליף...

destiny36

New member
../images/Emo13.gif

ובכלל זה נכון שבדרך כלל מצרפים בפעם הראשונה אישה למיטה? למה אישה? אני לפחות הייתי מצרפת עוד גבר
..ואז אני בטוחה שבן זוגי לא ממש היה קופץ על ה"מציעה".

למעלה