זוגות וזוגיות

ענתי

אני חושבת שחלק מהשאלה היא עד כמה באמת שני בני הזוג רוצים בזה? והאם, כמו שהטלה הצפוני כתב, אין מצב שבו אחד מבני הזוג מסכים כדי לא לעורר מחלוקת? כמובן שבזוגיות ובחיים בכלל, כל מה שטוב לכולם, הוא טוב. על זה אין לי בכלל עוררין.

T i g e r R o n

New member
אני אענה

כבר כתבתי לחי שדברים שרואים משם לא רואים מכאן אין שום מצב ששני בני הזוג לא שלמים עם ההחלטה לצרף או לשתף וזה יחזיק מעמד כל כך הרבה זמן לולא הסכמה מלאה של שניהם לחלוטין. מחלוקות אפשר לעורר תמיד להזכירך.

T i g e r R o n

New member
חילופי זוגות, צלע שלישית, זוגיות../images/Emo70.gif

מהצד חי, דברים נראים אחרת מכפי שהם באמת. זוגיות יכולה להתפתח לפרות ולפרוט בנימי ליבם של בני הזוג, ללא כל קשר לגיוונים שהם בוחרים להשתעשע איתם במיטתם. במיטה זה מתחיל ושם זה גם נגמר, הגשמת פנטזיות וחלומות שמתגשמים ותו לא. האינטימיות הזוגית מתקיימת גם ללא פרטנרים נוספים, היא בין שני בני הזוג פנימה ללא כריכה וקשר למי שיתארח במיטתינו הלילה. בסה"כ תוספת מבורכת ומפולפלת לצרכים של שנינו, לרצון המשותף. חשוב להדגיש שללא רצון משותף אין טעם להתחיל, כאשר הזוגיות חזקה ויציבה שום פרטנר נוסף לא ירעיד יסוד איתן ונימות הסיפים. זוגיות רעועה בין היא מעוגנת או לאו תיפול גם ללא תיבולים ותבלינים. רון, שאוהב גיוונים ואף מבצע ויחד עם זה אוהב את ענתי יותר

destiny36

New member
עדין חושבת אחרת ../images/Emo140.gif

אבל אהבתי את הכנות נטולת העוקצנות

deena

New member
רון, אין בשום מצב

אפשרות שאחד הצדדים משתף פעולה 'ברצון מלא ובהדדיות מוחלטת' ולו רק כדי שלא לאבד את הבנ/בת זוג? אחד בפה ואחד בלב? אני יודעת איך אני הייתי מרגישה אילו בנזוג שלי היה מבקש לצרף עוד אישה למיטה. אני לא בטוחה איך הייתי מגיבה, ולו רק מהרצון הפשוט לעשות כמעט כל דבר שהוא מבקש, אם רק מהסיבה שהוא מבקש מעט מאוד. אם הייתי מסכימה לדבר כזה, זה היה נעשה בלב כבד מאוד- ולדעתי, כשדברים נעשים בהסכמה רק כדי שלצד אחד יהיה טוב, זה לא זה, לשני הצדדים.

בן הקשת

New member
ודאי שיש מצב...

אבל זה בכלל לא קשור למין
זה קשור לעניינים עמוקים של אחריות אישית. כי אותה תכונה בדיוק, תבוא לידי ביטוי בכל תחומי החיים. היא (/הוא) תוותר על עצמה בעוד הרבה עניינים אחרים כדי לרצות אותו, וכל הזמן תמשיך לצבור טינה וכעסים, והגרוע מכל - כעסים שהיא בכלל אינה מודעת להם. ואז, כמו שקורה כל כך הרבה, ביום בהיר אחד, הכל יתפוצץ לשניהם בפרצוף. הרי אפשר לעשות את התרגיל המחשבתי הזה על כל דבר, לא רק על הכנסת צלעות, לשון, אשכים או כל חלק אחר שאפשר לעשות על האש. זה יכול לקרות (וקורה המון) ביחסים האינטימיים בינה לבינו. היא שונאת לעשות כך או אחרת, אבל סובלת בשקט כמו כל פולניה טובה. זה יכול לקרות בענייני כסף, סדרי עדיפות כאלו או אחרים, או בזה שהיא נגררת איתו כל שבת לטיולי 4X4, כשהיא בעצם, כבר לא ראתה את הוריה חודשיים, העיקר שיהיה מרוצה, שיילך לי עם חיוך על הפנים. כן, זו בהחלט סכנה מוחשית, ובכלל לא קשורה למין.

אני כמוך (בקטע הזה)

לא מבין מה הריגוש בזה ? אם הזוגיות אינה מוצלחת אז נראה לי שדווקא החלפת זוגות תרסק לגמרי את הזוגיות. אולי דווקא לזוגות שהזוגיות שלהם חזקה זה מתאים.

destiny36

New member
לטעמי = קטע של נוחות

בו יש הרמוניה מסוימת בחלקים האחרים .. וכדי לא לפרק את הנוחות..

הסוכן64

New member
צריך להיות בעל אופי מסויים בכדי להג

יע למסיבת חילופי זוגות,לפעמים למחרת הזוג הוא כבר לא אותו הזוג שהיה לפני המסיבה...

a n a t i 3 3

New member
אתה רושם לחי שאתה חושב כמוה..

ובגוף ההודעה סותר את דברייה! נחמד

אני בחור נחמד

אני חושב כמוה = "גם כשמספרים לי על החוויה כביכול. אפילו לשניה לא מוצאת גירוי בנושא." ואולי, וזה קורה לי לפעמים, לא הבנתי אותה כראוי. אם זה המצב אני מתנצל...

destiny36

New member
../images/Emo6.gif זה מרוב אהבה עיוני

מה שאגיד אתה תגיד אמן תקרא את שכתבת קודם: כתבת שאתה מסכים איתי ובסוף הוספת שזה יכל להתאים לזוגות ...

פברואר68

New member
פנטום אני מסכימה איתך .....

נראה לי טיבעי לרצות להפתיע במין בסקס אך לא לצרף אחרים.... אולי אני חנונית? אני ארצה את הגבר ......רק לעצמי . כך טיבעי לי חוצפה בעידן היום?

פברואר68

New member
פתיחות????.......לא מתאים לי.....

מאמינה בביחד אינטימי קטן איכותי בלי הו הה מאמינה בלתת אהבה בלי לבלוע ....... מאמינה בלבנות לאט איכותי ....... לתת מקום לאחר...... אולי כך מצליחים?

לא נראה לי ולא מקובל עליי

עם כל הפתיחות הזו תרתיי משמע לאחרונה, עם כל השידרוג הזה, אני לא מוצאת את עצמי נפתחת עד כדיי כך.

למעלה