זוגות וזוגיות

אני לא

לא חושבת שהייתי עומדת במראה של בן זוג אהוב מענג מישהי אחרת. אבל לפעמים אני מוצאת את עצמי מצטערת על כך. הרי רוב הזוגות מתעייפים מבחינה מינית באיזה שהוא שלב ואז מה?

destiny36

New member
את יודעת מה נניח שיש בדברייך

אבל יתכן שאנשים מתעיפים במין אחד עם השני כעבור שנה שנתיים ? כשמחליטים להכניס "גוף" זר אחר בין הרגליים (תרתי משמע) זה צריך לבוא מהמקום הכי בטוח וכדי להגן על הדבר שהיה מושלם עוד לפני. עם השנים נניח כעבור 7 או 10 שנים ..אפשר להמציא משחקים יפים אחרים. ואם דוקא את זה במקום לבגוד?! בטח לא אחרי תקופה קצרה ושמעידה שגם ככה אין ולא היה בסיס למילה "זוגיות יפה".

אפשר להתעייף במין כמו בכל דבר

אחר כאשר הוא הופך לשגרתי וללא השקעה. עם יד על הלב, כמה מאיתנו בפרק א' היו מקבלות את פני הבעל בערב בכותונת לילה סקסית וכמה בטריינינג עם שאריות ארוחת הערב של הילדים? כמה פעמים שלחת לו SMS על כך שהוא היה נפלא אתמול בלילה? כמה פעמים הוא התקשר להגיד לך סתם ככה באמצע היום שהוא נורא, נורא מחכה לשעה שהילדים ילכו כבר לישון? ואכן, זה בהחלט מעיד על כך שהזוגיות במקרה זה לא ממש יפה, היא גם לא ממש זוגיות....

כמה שאת צודקת!

פעמיים בחיים נשים אמרו לי משפט שהמשיך להדהד וכמה פעמים קרה חלק מהדברים שדיברת עליהם וזה פשוט עושה הכול אחרת...

וכמה פעמים אתה עשית את זה לבת

הזוג החדשה שלך? (אם יש...) האם אנחנו לומדים מהטעויות של עצמנו?

destiny36

New member
יפה. כפי שאמרת..

בזוגיות לא טובה כל תוספת נראת טובה יותר אל תשאלי על הSMS שלי בלשון עבר כי לא היה לנו פלאפונים. ועל ההווה..אל תשאלי כי האוזניים שלך יאדימו
..וכותונת? נשבעת שיש לי חדשה דנדשה ..מחכה ל"עונג הבא"

destiny36

New member
תיקון על הזוגיות הלא טובה

התכוונתי שמובילה לכתוב בראשית ההודעה. בזוגיות בשלה ופוריה יש תמיד מה להמציא ו..מה ללבוש כמובן

destiny36

New member
../images/Emo6.gif

כשהייתי נשואה גם לי לא היתה. היה לי מזל גדול שהגרוש שלי היה "חולה על התחת שלי" בכל מקרה. הייתי כל כך ביישנית עד לא מזמן שבני הזוג היו צריכים לקנות עבורי. היום כבר קונה לבד . ככה לפחות המידה לא גדולה

destiny36

New member
"אישה תמיד אישה"

הגרוש שלי ידע שאם לא יקנה איזה משהו סקסי..אני פשוט אגיע עם הטרנינג שלו למיטה..ובחורף חחחחחחחחחח אפילו עם הגרביים.

בינינו,

כל בגדי השינה האלו שיש בהם יותר חורים מאשר בגד, קרים מדי לחורף לעזאזל!! אבל מה לא נעשה למען המסוקסים שלנו?

לאן נעלמה כל הפשטות

לדעתי האישית בלבד כל הסיפור הזה של החלפת זוגות מיותר לגמרי! לאן נעלמה כל הפשטות באהבה?כל אחד מחפש לעצמו כל מיני אתגרים ושטויות שמקומם בספורט אתגרי ולא באהבה....די עם ההתלקקות הטפשית הזו ותפסיקו לחפש כל מיני ריגושים זולים ונחותים-פנטזיה היא בגדר פנטזיה וכך צריכה להשאר.לכל אלה המחליפים זוגות--ככה מתבטאת ההערכה שלכם כלפיכם וכלפי בני הזוג שלכם?!?!?!

לאן נעלמה כל הפשטות

לדעתי האישית בלבד כל הסיפור הזה של החלפת זוגות מיותר לגמרי! לאן נעלמה כל הפשטות באהבה?כל אחד מחפש לעצמו כל מיני אתגרים ושטויות שמקומם בספורט אתגרי ולא באהבה....די עם ההתלקקות הטפשית הזו ותפסיקו לחפש כל מיני ריגושים זולים ונחותים-פנטזיה היא בגדר פנטזיה וכך צריכה להשאר.לכל אלה המחליפים זוגות--ככה מתבטאת ההערכה שלכם כלפיכם וכלפי בני הזוג שלכם?!?!?!

כמה זמן

כמה זמן יכול האדם לבדו בתוך הנישואין הייתי כל כך לבד שכבר לא חשבתי שאפשר לתקן משהו ואם בני אדם מתעיפים אחד מהשני אך עדיין רוצים לגדל את הילדים יחד אז אולי עדיף למצוא פתרונות יצירתיים

הצעתי זאת בזמנו לפרוד שלי

בדיעבד, למזלי הטוב הוא לא הסכים (הוא כבר בתוך קשר אחר) לא בטוחה שההקרבה הזו למען שלמות המשפחה והילדים היא הנכונה.

למעלה