זוגות וזוגיות

האמת שגם אני בעד לצרף קודם כל

עוד גבר ורק אח"כ אם בכלל ואם מתאים עוד אישה. אם בן-זוגך חכם ומספיק פתוח, אין לו ממה לחשוש...

gil8ad

New member
תתאפסי

אני גם חי כאן - גם אני שמעתי על זה גם אני מכיר את זה כמו כולם אבל יש לי הרגשה שכל כך הרבה מסביבי פשוט איבדו את האיזון הפנימי ישנה התערערות של כל מה שנחשב ישר נכון הגון צודק מוסרי לא בוגדני ממש התדרדרות אל פי התהום אל מקום שהכי דומה לסדום ועמורה ואולי הוא הגהינום של כולנו. התנהגות חייתית על כל צעד ושעל בכל תחום. אלימות ללא מעצורים מין ללא מעצורים פשיעה ללא מעצורים - גיל יחסי המין יורד במהירות רצחנית מדהימה - חוסר כבוד בבתי הספר בבית להורים סמים סכינים אלכוהול- תגידו אתם חרשים? טיפשים? עיוורים ? מפגרים ? אתם לא רואים שהכל במידרון תלול? השתגעתם ? מי צריך מין בשלשות בזוגות ברביעיות בקבוצות ?בגידות? מה אנחנו כלבים ? חתולים ? מה זה חווייה בעידן מודרני ? זאת סתם פרימיטיביות לשמה- פשוט טיפשות ארורה. ואת מדברת על זוגיות דפוקה אם לא תחושי את הסקס הבוגדני- ממש לבכות מישהו צריך לחזור כאן לשפיות ולעצור את ההתדרדרות ולא מספיק מישהו אחד צריכים הרבה ואפילו את כולנו. תתאפסו תתאזנו וחיזרו לשפיות. זה כבר מגעיל כל ההתנהגות מסביב כאשר אין גבול לפריצות. ואני לא דתי ולא מסורתי פשוט נימאס מכל המטורפים ומכל הטירוף אחרת בקצה מחכה החידלון לכולנו...

צודק

יקירי-כמה נכון מצידך לומר זאת!!! החברה שלנו נהיית מיום ליום משעה לשעה מדקה לדקה ומשניה לשניה יותר פרועה,מסוכנת,אלימה חסרת מעצורים וגבולות ולכן אנו נראים כמו שאנו נראים!! טוב לדעת שעוד נשארו בודדים החושבים כמוני--ישר כוח

destiny36

New member
אני מאופסת לחלוטין וחיה חיים ישרים

ברורים וללא סטיות תרתי משמע

טוליפ11

New member
זוגות וזוגיות

מסוכן אך שווה תעמינו לי, פרפרים בבטן חבל על הזמן .

בהחלט מלחיץ... ../images/Emo66.gif

אני נלחצת מרק לנהוג ברכב של מישהו אחר... אז תארו לכם להיות עם בן-זוג של מישהו אחר.. ועוד כשהוא נוכח.. תעשה ככה.. תעשה...ככה.. לא.. את זה היא לא אוהבת.. אל תדפוק את הפינות, תיזהר על הצבע... תחשבו על זה - בהחלט מלחיץ.... וקצת יותר ברצינות.. אני מצטרפת לקודמי אשר אמרו שאם יש אהבה אמיתית... לא צריך להכניס עוד אנשים למיטה. אין כמו המגע של ההוא שבאמת רוצה לענג אותך... ולא רק את עצמו. אם הייתי הולכת לחוויה עם מולטימשתתפים???... לא פוסלת כלום בחיים הללו.. אבל בודאי לא הייתי הולכת לזה עם מישהו שאני באמת אוהבת. אני פשוט קנאית מידי לזה.. זה אני, מה לעשות...

בן הקשת

New member
כך קורה כשאנשים ממוקדים במין כמרכז

כן כן, לא רק אלו שעסוקים כל הזמן ברדיפה אחרי המין, אלא גם אלו שמנסים להגביל את המין למה שנראה להם "בסדר", גם אלו שמנסים לעטוף את הדבר הטבעי הזה בעטיפות צלופן מזוייפות של "מוסריות", ואפילו אלה שמנסים בכל כוחם, באופן לא טבעי, להימנע ממין, לא מתוך כך שהם הגיעו לחוסר תלות מוחלט ממין (וזה אפשרי), אלא כי הם רואים בזה איזה יעוד "רוחני" או "מוסרי". המיקוד הזה, שכל כך רווח בחברה האנושית, עד כדי כך שאנשים אפילו לא שמים לב לעד כמה הם ממוקדים במין, סובבים סביבו במעגלים ומתמרכזים, יצר בעבר, ועדיין יוצר, עיוותים על גבי עיוותים מסולפים ודביליים. החברה שלנו קושרת מין בעירום באופן אוטומטי, בלי לחשוב פעמיים בכלל, ואין שום קשר כלל! ורק מי שעובר חוויות מתקנות יכול להיווכח בזה באופן בלתי אמצעי. ומי ששומע על החוויות הללו מהצד, לא מסוגל להבין, וחושב שהוא בעל העמדה הנכונה. החברה שלנו כורכת מין עם זוגיות ואהבה באופן אוטומטי. כמעט אף אחד לא נותן את הדעת על האוטומטים האלה. אהבה אמיתית, נקייה, טהורה, אהבה רוחנית, לא קשורה במין, לא תלוייה בו. מין בין בני זוג אוהבים הוא בסה"כ עוד פעילות טבעית, כמו רבות אחרות. הוא יכול להפוך בידם למין רוחני, דרך להתחבר לעצמם, לאלוהים, לטבע, אבל הדרך לכך בידם בלבד. בדיוק כפי שמין יכול להיות דרך לביטוי אהבה בין בני זוג, הוא יכול להיות דרך לביטוי אהבה כלפי כל אדם אחר. כאשר בני זוג מרשים לעצמם להתנתק מהקישור הדבילי הזה, בין מין למוסריות מזוייפת, ומרשים לעצמם לבטא אהבה נקייה כלפי אנשים אחרים, הם יכולים לבחור במין כדרך ביטוי טבעית ולגיטימית. בדיוק באותה דרך שבה המין יכול להיות רוחני וביטוי טהור לאהבה, כך הוא יכול להיות דרך מגעילה לניצול והשפלה. כאשר אנשים הופכים את חבריהם לאובייקט ותו לא, לא מביטים לנשמה, אלא על הגוף בלבד, המין יהיה מגעיל. אבל אז, אין דיכוטומיה, אין הפרדה, אין דו פרצופיות, הם ינהגו בדיוק כך גם עם בני זוגם, עם ילדיהם, עם בני משפחתם. גם הם יהפכו בעיני אותו אדם לאובייקט באיצטלה של "אהבה". והדרך היחידה להבדיל בין השניים, היא להביט עמוק לתוך הנשמה. אדם בחיים לא יכול לשפוט מן הצד את טיבה של מערכת יחסים, לא בין בני זוג לעצמם, ולא בינם לבין אנשים אחרים. לכן חי יקירה, הנסיון שלך להכליל, או להבין מתוך קביעה ושיפוטיות, נדון מראש לכישלון. את (או כל אדם אחר כמובן לצורך העניין), לא מסוגלת להבין מה קורה בין אנשים. נכון, לפעמים הכתובת היא על הקיר, אבל צריך להזהר, כי הרבה הרבה מאד פעמים, יותר ממה שאפילו נדמה לך, אין על הקיר שום כתובת, ואת רק מדמיינת אותה לעצמך. את שומעת על X ו Y שמרשים לעצמם כך או אחרת, ואת ממש ממש בטוחה שאת יכולה להבין מה קורה שם. אבל את לא!

t o t a l

New member
אמור לי בבקשה (גורו לבן ומקסים שלי)

מה עם יצרים? תאוות בשרים? טרוף? מה עם סקס שלא נובע באהבה? [לבן זוג או אהוב אחר]? סתם שתי בריות שמזיינות אחת לשניה את הצורה ומתענגות על כל רגע? קראתי פעמיים ולא ראיתי התיחסות?

בן הקשת

New member
../images/Emo2.gif איפה אתה מוצא ניגוד../images/Emo35.gif

טוטאל אהובי, אין ולא צריך להיות שום ניגוד כאן. (בעצם זה יותר עמוק מזה, ואתייחס לכך) גם במקום שישנה בו אהבה גדולה לאדם אחר, (לא משנה מי), יכולה להיות תאוות בשרים חבל על הזמן (המנגל מוכן כבר
), יכולים להיות יצרים, יכול להיות טרוף מדהים מלווה בצרחות שיעירו את השכנים. מי אמר שבאהבה רוחנית אי אפשר להתענג על כל רגע, להנות מהגירוי המיני והייצרי? אפשר ומותר וצריך. אבל, (וכאן אני מתייחס לאמירה שלי מלמעלה ומדייק יותר), בהתייחס למשפט שלך "מה עם סקס שלא נובע מאהבה?" שמע, אתה יכול לפגוש מישהי בפיק-אפ בר, לעלות איתה לדירה בלי לדעת בכלל איך קוראים לה, ואחרי סטוץ של כמה שעות (לפחות, אני מקווה בשבילך שזה יותר מכמה דקות
), להיפרד בלי לדעת אפילו איך קוראים לה, ותהייה שם אהבה. אין שום ניגוד, כי האהבה היא בלב ולא תלוייה בשום דבר, והיא מובעת דרך העיניים ובדרכים אחרות, ואהבת אותה לכמה שעות, ונגמר, אבל אהבת. לעומת זה, אתה יכול לעלות עם אותה אחת לדירה, ולא יהיה ביניכם כלום, אבל כלום, נאדא, פיש, חוץ מזיון מכני, אוטומטי, טכני, כמו מגדלי הקידוח הענקיים האלה בטקסס, שמפמפמים כל היום אותו דבר. מה היה שם? היה שם פשוט מה שנקרא "ניצול הדדי". אתה ניצלת אותה, היא ניצלה אותך, ואם תחשוב מאד לעומק, אפילו שהיה לכם פורקן פיזי, זה היה ונשאר ניצול. זה לא קשור בכלל למה עשיתם. זה יכול להיות שעם זו שכלפיה היתה לך אהבה לכמה שעות, היה זיון פראי, אקסטטי, מטורף, הגשמת פנטזיות פרועה וכמה אורגזמות, ועם זאת שאיתה זה היה "מין נטו", זה היה סתם עוד זיון "שבלוני, רגיל", לא מיוחד, לא משהו. ההבדל הוא לא במה שעשיתם. ההבדל נמצא בלב, בנשמה, של כל אחד מכם. ההבדל טמון בחיוך שאחרי. אם זה חיוך של "ואללה, גם את הגבעה הזו כבשתי", או חיוך של "ואללה, ידעתי אהבה, אפילו אם זה נגמד אחרי שעתיים". ההבדל טמון בדרך שבה תסתכל לאנשים בעיניים למחרת בבוקר. לא, בלי שום קשר למה שהיה. בלי שום קשר למינם, או אם אתה עומד לקיים איתם איזה יחסים (לאו דווקא מין). אם אתה מסוגל להגיע קרוב יותר, למצב שבו אתה אוהב כל אדם, "סתם" אוהב. בלי שום סיבה. הבעייה העמוקה טמונה במשמעות שאנשים מייחסים בד"כ למונח אהבה. כי אנשים רגילים לחשוב במונחים של "עושים אהבה". "אני אוהב אותה כי..." "אני אוהבת אותו בגלל..." "תאהב אותי!" (בציווי כמובן
) אפילו "אני אוהב אותה למרות ש...." אהבה פשוט קיימת שם. לא עושים אותה, לא מקיימים אותה, ודאי שלא מוכיחים אותה בכל מיני דרכים. היא פשוט קיימת וזהו. זה לא פלסף, זה לא זיוני מוח, זו האמת של החיים. כשאדם מגיע למצב בו האהבה פשוט קיימת, בלי סיבה, תוצאה, צורך, הוא משוחרר מהרבה כבלים. ואתה.... אני פשוט אוהב אותך.

t o t a l

New member
אוףףף אתה....

מיליון שאלות, תהיות, אבחנות, ושאר זרמים חשמליים רצים לי במוח כשאני קורא אותך. בסוף אנחנו עוד נשב יום אחד עד אמצע הלילה. יודע שזה יקרה.

בן הקשת

New member
../images/Emo25.gifאני אוהב את זה אצלך...

שאלות, תהיות, אבחנות, ושאר זרמים חשמליים... ועם היצירתיות השופעת שלך, עוד מעט יהיה פה אחלה פוסט שייכנס לבלוג ויענג את כולנו בקריאתו. אם נמשיך את רוח השרשור הזה, זה עוד לא ייגמר בישיבה
חהחהחהחהחהחה

ב ה י ר

New member
יופי גורו!

אז קראת לזה "לזיין בשם האהבה" בכל מקרה זיון זה זיון! ולא יעזור כלום כי גם בסקס מדהים מזדמן שאתה לא יודע איך קוראים לפרטנר שלך אתה מחובר לפנטזיה. ראבק! אתה לא מכיר, רק לפניי שעה ניפגשתם אתה מונע מתוך אילוזיה רואה רק את מה שאתה רוצה... כי זה מה שמרגיש לך עכשיו כי אתה מת מחרמנות ומשוע לאהבה, למגע ,לנסות להרגיש משהו בעולם המנוכר שלנו ובמיקרה גם לפרטנר שבחרת התאים...כמו שקורה להרבה אנשים רצון לחוש לרגע בדבר האמיתי... אז תיפה את זה באהבת האדם הצומח והדומם...במה שבא לך...אבל אתה עדיין לא תבחר פרטנר לזיון (סליחה, לעשות איתו אהבה)אם הוא דוחה במראה החיצוני שלו למרות הפנימיות המשגעת שקצת קשה ליראות על ערמת השערות והחג'קונים ואחריי שעה של דרינק על הבר.

בן הקשת

New member
כל אחד והמקום שלו.

ממש לא הבנת אותי. אני לא קורא לזה לזיין בשם האהבה. אני מפריד בין אהבה ובין זיון. יש אהבה בלי זיון, ויש זיון בלי אהבה. יש אהבה וזיון יחד, ויש מסכנים שאין להם לא אהבה ולא זיונים. ואלו לא זיוני שכל
אני לא מתנגד למה שכתבת, " כי זה מה שמרגיש לך עכשיו כי אתה מת מחרמנות..." אני רק אומר, שגם אם אלו המניעים שלך, ואתה כבר נמצא עם אדם, גם אם זה רצון של רגע, אל תתייחס אליו בתוך פנימיותך כאל אובייקט, ותפעל מתוך אהבה. לא אומר תתאהב. אלא מתוך אהבה. ואפשר לאהוב אנשים גם לרגע. וזו לא אילוזיה בכלל. זו דרך הסתכלות על בני אדם. את יכולה לחיות עם אדם 20 שנה ולא להכיר אותו באמת, ואת יכולה להתקל במישהו ברחוב ולהרגיש שאת מכירה אותו 20 גלגולים. אני לא מייפה את זה בכלל. כך אני חושב מרגיש וחי. אני אמנם לא ממש בררן באשר לחיצוניות, אבל אני מניח שהתיאור שנתת כאן של הפרטנר הדוחה, היה משאיר גם אותי לבד.
כי ברמה מסויימת, חיצוניות (לא יופי, אלא חיצוניות בכללי) מעידה גם על היבטים שונים של הפנימיות. וזה נקלט באופן אינטואיטיבי. מה לעשות.

ב ה י ר

New member
בטח שהבנתי אותך

מישחקיי מילים: אני קוראת לזה "אובייקט" ואתה קורא לזה "אהבה" אם זה מה שנותן לך להרגיש טוב...

בן הקשת

New member
לא מאמל'ה, אלו לא משחקי מילים

זה הבדל מהותי לחלוטין בדרך ההתייחסות לבני אדם. אני בכל מקרה מרגיש טוב, גם כשאחרים סביבי לא מקבלים את הדעה הזו

ב ד ר ך

New member
אני יכולה להבין את מה שכתבת

להבין ממש את מה שאתה כותב, אפילו לפרגן לאלה שעברו חוויה מתקנת, שמרגישים טוב עם מה שהם עושים, ששלמים עם הדרך שלהם. אבל קשה לי מאוד מאוד לקבל "תורה" של מישהו שמציג אותה כאמת האבסולוטית היחידה ואין עוד אמת אחרת מלבדיה. כל השאר הרי זה "מוסריות מזוייפת" או אנשים שמנסים להגביל את המין שלהם למה שנראה בעינהם "בסדר". מה רע במה ש"בסדר" בעיני?? זה קצת מזכיר לי (להבדיל) את החוזרים בתשובה שבטוחים שדרכם היא הדרך הנכונה, שאנו חיים את חיי היומיום שלנו בבורות ובגשמיות מזוייפת וסתמית.

בן הקשת

New member
איפה מצאת שכך כתבתי?

אני לא מציג את זה כ"תורה", ואני ודאי לא חושב שאני חי את האמת האבסולוטית. כתבתי בסה"כ את דעתי האישית, שעל פיה אני חי. לא יותר. כל דבר אחר הוא אינטרפרטציה. אני באמת חושב שהחברה, ובמיוחד המערבית, עיוותה וסילפה את עניין המין, והיא קוראת לזה "מוסר". צריך בסה"כ להתבונן. מצד אחד, החברה מתכחשת למין, מטילה בו סייגים, פוסלת ומטילה מום מכל מיני כיוונים, ומצד אחר, משתמשת במין באופן ישיר או מרומז, למטרות מסחרית, למטרות רווח, למטרות של הצלחה אישית על חשבון אחרים. אוסרים על אנשים לחשוף עירום בציבור, אבל מתירים למיליוני שרלטנים להציג מין במרומז או ישירות, גם בשלטי רחוב ובפוסטרים בגודל של בניין רב קומות, בתשדירים בטלויזיה וכו'. זו לא צביעות מתחסדת? ודאי שאין רע במה שבסדר בעינייך, וכל אחד שיחיה על פי דרכו ואמונתו וזה בהחלט בסדר. הדברים שאני כתבתי, באו על הרקע, שהשאלה המקורית שנשאלה, כמו גם חלק לא מבוטל מהתגובות, באו בעצם (אולי ללא כוונה, אבל לא עזר...) ממקום שיפוטי מאד, ממקום שקבע דברים במסמרות למרות שהקביעה נעשתה בדרך של שאלה. אני בכלל לא מנסה להתווכח עם מישהו על מוסר. זה הרי וויכוח אידיוטי וחסר סיכוי. כי מוסר בכלל לא יכול להיות אבסולוטי, וזה ברור כ
.

mars4

New member
יפה... ענית הרבה יותר יפה ממני...

אם הית מפנים את החלק הראשון של תשובתך היפה לגבי מה שאני כתבתי , היתה נחסכת ממני התשובה. כל מה שאני כותב, אומר וחושב לא מהווה תורה מסיני ןבטח שבטח שאני לא מתיימר לייצג שום "אמת אבסלוטית " . ככה אני חי , בזה אני מאמין ועל זה אני משלם לפעמים מחיר יקר. את החשבון עושים בסוף ואין מה לעשות הסוף יגיע!

למעלה