זה שיר פרידה

dixie chick

New member
לא דיברנו על זה כבר בפרטי?../images/Emo46.gif

זאת לא ביקורת בונה זאת סתם השתלחות! אם יש לך משהו לשנות או להוסיף או לתקן אתה מוזמן לעשות מעשה ולקום לטפל בו! חסרים לך נושאים הקרובים לליבך לדבר עליהם??? תפתח אותם! יש לך עיצות לשיפור המצב? פנה אלי בפרטי ואשמח לעזור כמיטב יכולתי והבנתי. חסרים לך אנשים כלבבך לדבר איתם? תביא חברים! יש לך בעיה עם חוקי הפורום או עם הנהוג בו? (כמו שהם מוסברים מפוענחים ונגישים כרגע?) או שתעלה את הבעיה הספציפית- פרטנית לגבי הנושא שעליו יש לך בעיה, כולל הודעה, ונשמח להסביר לך או לתקן, העברת ביקורת שכזו תועבר רק במסרים פרטיים! כדי לא לפגוע או להלבין פני אנשים ברבים!

sng

New member
תוסיפי לרשימה: התנגדות לביקורת.

אתן מהירות להיעלב. אני מעביר את המסר בפורום כי ייתכן ואין הסכמה עם דיעותי וכך אבין שזה ציביונו של הפורום ו"טייק איט אור ליב איט".

dixie chick

New member
אני נותנת לך את הכוח בידיים

את היכולת לשנות ולקדם את הפורום, אני מציעה לך את מלוא התמיכה והעידוד שאתה צריך כדי לקדם את הרעיונות שלך ואת היצירתיות שלך מה אתה עושה במקום לקחת את זה? נובח ומתלהם. אני לא נעלבת, ההפך הוא הנכון אני אשן בשקט בלילה אם תחליט לקחת את הכפפה שמוצעת לך או לא. אני לא מוכנה להקריב את הפורום הזה על מזבח ההתבטאות החופשית, לא תקח את ההצעה שלי- לא נורא, בחוקי הפורום הזה והאווירה החיובית בו אני לא אתן לך לפגום.

liors72

New member
זה ממש לא נכון!

והוא דיי צודק. תסתכלו על שרשור ההכרות. ציביון נשי מלא! אישית אין לי בעיה עם זה . אבל כשמתחילים להעלים "גברים" זו בעיה. תארי לעצמך מצב הפוך איך את היית מרגישה.? וזה לא נכון שניתן לשנות כי ההתקפות לא עושות חשק להמשיך. אני כבר לא מעוניין בפורום הזה כמקור מידע או חברים רק משום "האוירה" הטובה שיש כאן. תקראו לפורום "רוכבות" ...זה יהיה הולם יותר משמו הנוכחי. מצאתי פורומים קצת יותר נעימים שלא קוטלים . אלא מקבלים אותך כמי שאתה...עם או בלי ניסיון / עם או בלי איברי גוף כאלו ואחרים. הייתי חייב לכתוב פה שוב בעקבות עזיבתה של "המלכה" אם תשנו טיפה את הגישה יהיו פה הרבה יותר אנשים אלא אם כן אתן מעוניינות בקומונה נשית מלאה. באמת מעניין מה הייתן עושות לולא היה פורום גברי שהיה "מעלים" אתכן. ונשים יקרות.. זוהי ביקורת בונה לגמרי ולא מלחמה. אז קחו לתשומת ליבכן. אני מבטיח לכן שאם הייתי נכנס בשם נשי הכל היה נראה אחרת!

jgut

New member
אים באמת היית רוצה לשפר

היית מוצא דרכים מוצלחות יותר מאשר לכתוב את שכתבת למעלה. הפורום תלוי ברובו במשתתפים בו, המנהלות נותנות קצת כיוון אבל הן לא אחראיות על התוכן. כמו שכבר נכתב לך, אתה רוצה להעלות נושאים שחסרים לך? אתה מוזמן להעלות, להציע וכו'. משעמם לך? תשנה... לך ניראה שטונים גבוהים זה דבר לגיטימי? לשאר כניראה זה לא מקובל. אני מסכימה שהפורום מאוד נשי, ואולי היה יותר טוב אים היו יותר משתתפים גברים ממה שיש היום, אבל כאשר מגיעים אנשים ולא שומרים על שפה נאותה, על חוקי הפורום וכבוד בסיסי לחבריהם בפורום - לי זה לא ניראה שווה את זה. אבל אים אתה בכנות רוצה לשפר שלח במסר למנהלת רעיונות, הצע אפילו פה בפורום ואני בטוחה שיקשיבו ברצינות. בנוסף לדעתי אתה חייב התנצלות לסש"נ...

liors72

New member
JPUT

לא כל הגברים ניבלו את הפה כאן ולא כולם עלו לטונים גבוהים ולא כולם התסיסו. ולא... אני לא בטוח שיקשיבו ברצינות הוא אמר את אשר על ליבו. אני מציע לך לך לנסות משהו קטן. כנסי בשם גברי ותיראי. מבטיח לך שתביני מהר מאוד במה מדובר. ואגב... זה שאתן חברות גם מעבר לפורום זה לא אומר שהוא חייב התנצלות למישהי הוא אמר דברי אמת שאתן לא אוהבות. אם היתה לה בעיה היא היתה משוחחת איתו. אני לא חושב שהיא צריכה הגנה

jgut

New member
JGUT בשבילך

וכמה דברים לך: אנחנו לא חברות ולא נפגשנו מעולם. וגם אני כותבת את אשר אני חושבת. בעבר השם משתמש שלי בכוונה נבחר ככזה שלא מזהה מי אני (בן או בת) כי הייתי כותבת בפורום שפות תכנות (ושם כשכתבתי בתור בת היה לי בעייתי, תתפלא איזה תגובות קיבלתי). ואני מספרת לך את זה כי כשהחלטתי לכתוב פה, לא ידעו האים אני בן או בת. לקח גם לי זמן להכיר את האנשים וגם לא תמיד כולם התייחסו אליי יפה, אז הבנתי שאני צריכה ללמוד קצת את הסביבה ולקבל את חוקי הפורום שהיו שונים מפורומים קודמים. אני לא חושבת שכל הגברים לא בסדר - ההפך אני חושבת שהיה רק אחד בעייתי (זינה) והוא נחסם. פשוט נושא זה בעיני ראוי לדיון אבל לא בשרשור פרידה של המנהלת. אפשר היה לחכות עוד כמה ימים ולפתוח שרשור בנושא זה בהקשר נפרד. ברגע שזה נעשה פה, בעיני זה חוסר טאקט ורגישות.

liors72

New member
ניסיתי...

להעיר את תשומת לב הפורום שבוע שעבר בצורה נעימה ובונה. לא בכסאח לא באיומים לא בניבולי פה ונחשי כיצד היתה ההתיחסות? זה לא חוסר טאקט משום שאם מעלים משהו וההתייחסות היא בבוז כל מה שמותר הוא להעלות את זה שוב בכל אופציה! "ושם כשכתבתי בתור בת היה לי בעייתי, תתפלא איזה תגובות קיבלתי" הציטוט שלך מראה הכל. קיבלת יחס בלתי הולם. וזה חוזר כבומרנג לאנשים אחרים שכל מה שרצו זה ללמוד ואולי לפתח חברויות כאלו ואחרות. תקשיבי. אני לא התכוונתי להלחם או להפוך עולמות. אבל אתן יצרתם מצב שהוא בלתי ניסבל. במקום לעבור שוב על שרשורים ולנסות ולהבין מהיכן התלונות מגיעות ..נוצר מצב אחר.. הכוח שלכן הוא לא ממש אמיתי פה ...בלחיצת כפתור אתן חוסמות..מעלימות...מוחקות.. בקלי קלות. אבל במציאות לא תצליחו לבצע כזה דבר. ומה שאתן גורמות הוא בריחה מהפורום. אפילו תיקון השם שלך "JGUT בשבילך" מראה על עצבים מיותרים

jgut

New member
דווקא לא התעצבנתי

תראה זה מדיום שקל להבין בו אנשים לא נכון (אלה עם כן שמים סמיילים), דווקא זה שיעשע אותי. אז זה "JGUT בשבילך
" אני באמת חושבת שכדאי לנתק את הנושא הזה משרשור הפרידה. תן לזה יום יומיים לשקוע. ונדון בזה בטונים שלווים יותר... יש מה לומר בנושא. מה דעתך?

liors72

New member
בדיוק.

היא לא בלטה. ועכשיו היא כן. (זה אומר שהיא כן היתה קיימת) כי מישהו טרח להעיר את תשומת הלב

hyundai2006

New member
בפעם האחרונה שהסכמתי איתך

העלימו את ההודעה שלי , אז כדי שזה לא יקרה שוב .... אני חושב שהפורום ממש מתנהל טוב , כולם היו מאוד חביבים אלי ששאלתי שאלות, ולדעתי חבל שאין פה יותר בנות חינניות וקשובות כמו אלו שכאן . איזה כיף שיש חופש דיבור ואפשר להגיד מה שרוצים, נכון ?

בהחלט יש בפורום חופש ביטוי,../images/Emo107.gif

כל עוד לא פוגעים באחרים או עוברים על חוקי הפורום. אם נמחקו לך הודעות, כנראה שהתוכן שלהן לא היה ראוי. אין קשר אם כותב ההודעה הוא זכר או נקבה, כל עוד התוכן פוגע או לא ראוי, ההודעה תימחק. אכן יש בפורום רוב נשי, אבל ידוע לי על לא מעט גברים בפורום, רובם קוראים סמויים. להזכירכם, רבים מהבנים בפורום הם דווקא אנשי מקצוע- יש לנו שני וטרינרים מהמין הגברי פה (שחבל לי באמת שהם לא יותר פעילים) ואני חושבת שגם להורסמאן יש הרבה מה לתרום ולהציע לפה. ואני חושבת שבמקום לקטר, אתה מוזמן לתרום לפורום, להעלות לפה דיונים בתחומי העיניין שלך, להזמין לפה כל מיני אנשים, במקום להתלונן על כמה שהפורום גרוע. להפך, הפורום נראה טוב יותר מאי פעם, המנהלות רק רוצות לשמור פה על סדר ועל רמת דיון נאותה, מה שפעם לא ממש היה פה.

liors72

New member
לא אמרתי...

שהפורום גרוע. להיפך... הוא מלא בדברים טובים. אני דיברתי אך ורק על הציביון הנשי ועל זה שגברים לא ממש רצויים פה. ואל תגידו לי שכן. שימי לב לשרשורים אחרים. ואז תביני.

liors72

New member
הבטחתי...

ל JGUT לדחות את השרשור הזה ליום אחר. אז מנסה לעמוד במילה שלי. נעלה אותו בעוד כמה ימים ונראה...

hyundai2006

New member
את מוזמנת לעקוב אחרי

כל ההודעות שלי , מעולם לא דיברתי אל מישהו בצורה לא יפה, לא השמצתי ולא גידפתי. כל חטאי היה שרכשתי סוס ללא כל ניסיון ולא הלכתי בעצת החכמים פה . לעומת זאת ,הודעות של אנשים שכינו אותי במילים כגון " חאפר ומתעלל בסוסים" לא נמחקו ונתורו בפורום .

liors72

New member
אצלך..

המצב היה שונה נכן שלא ניבלת את הפה אך לא עשו שליך "עליהום" בגלל שאתה גבר אלא בגלל הצורה שבא הצגת את העיניין

למעלה