זה שיר פרידה

זה שיר פרידה ../images/Emo79.gif

לאחר מחשבה רבה, החלטתי לפרוש מניהול הפורום. נכנסתי לניהול, כי חשתי שמצבו של הפורום דאז היה בכי רע. הרגשתי שזה או לעזוב בכלל או לקחת אחריות ולהתחיל להכתיב דברים. לשמחתי, אבו-דני אפשר את זה. אני מרגישה שהפורום עבר דרך ארוכה מאז. תרבות הדיבור השתנתה, איכות הדיונים עלתה, חברי פורום לקחו על עצמם אחריות בפינות שונות
ויש אירוח של מומחים, יש יותר רוכבים בוגרים קבועים, יותר תחושה של קהילה. אני גאה שלקחתי בזה חלק. עם זאת, אני גם נמצאת באיזו תחושה של אכזבה עצמית והרגשה שהייתי רוצה שהמקום הוירטואלי הזה יהפוך למרכזי יותר בחיי קהילת הבוגרים בארץ (כפי שקורה בתפוז עם תחביבים וענפי ספורט אחרים). זה לא קרה, ואני גם מאוכזבת מעט, אבל גם מרגישה שאין לי את הכוחות והפנאי לעשות את מה שנדרש לעשות כדי שזה יקרה. אז זהו, נפרדת מהכחול, חוזרת לשחור המשעמם. תודה לגולשי הפורום על שיתוף הפעולה
בימים הקרובים יוסר הצבע שלי ויימסר אחר כבוד למנהלת חדשה ונהדרת
שתבוא ותצטרף לדיקסי
.

היה כיף ../images/Emo9.gif

אין כמו בוקר שבת באורווה, ועוד יותר טוב לרכב עם חברה
פמבאה עם סוסים שהולכים באותו הקצב

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo107.gif

מהההההה???? אני לא מאמינה למראה עיניי!!!
ותאמיני לי שאין לך בכלל ממה להיות מאוכזבת. אני חושבת שתרמת המון לפורום הזה, הן בהזמנות לאירוחים, הן בתגובות שלך והן בדיונים שפתחת. לא היינו יכולים לבקש מנהל/ת יותר טוב/ה!
להזכירך, הרעיון לפינת "האתר לשיפוטכם" התחיל בזכותך.
(אגב, השבוע הפינה תחזור ובגדול!) מקווה שגם אחרי שתפרשי מהניהול תמשיכי לתרום לפורום מפעם לפעם, או לפחות, אל תעזבי אותנו. מאחלת לך בהצלחה בהמשך עם סוסיק שלך, ובכלל, במה שתרצי. נתגעגע ללראות אותך בכחול.

אגב, קיימים בתפוז../images/Emo107.gif

פורומים גם עם שלושה מנהלים. אולי זה יכול להוות פתרון? בכל מקרה, שיהיה בהצלחה למנהל/ת החדש/ה שלנו!

תודה על תגובתך,

בכל מקרה נפח הפעילות בפורום לא מצדיק שלושה מנהלים, וגם לי ממש לא מפריע להיות גולשת ככולם.

תודה ו../images/Emo24.gif

חברי הפורום שואלים את עצמם למה חיבוק להורסמאן? הרי הוא עושה חיים קשים למנהלות.... אז זהו, בדיוק בגלל זה. בגלל שבינינו ניטש ויכוח, שבעקבות היות שנינו עקשנים כחמור גרם, הורסמאן בוחר שלא לכתוב בפורום. אם למרות הויכוח ואיך שהוא התגלגל חבל לו - זה כנראה באמת מה
ועל זה - ה

dixie chick

New member
../images/Emo24.gif

אני זוכרת את הפורום הזה עוד בימי אבו דני והבחור הצעיר יותר (לצערי זוכרת רק את שמו האמיתי שאותו לא אחשוף בפורום... אולי טאז?) ואת תקופת כניסתך לניהול. אני חושבת שנכנסת כרוח סערה לפורום ושינית אותו מהקצה לקצה, לפי דעתי אין בכלל מה להשוות, והשינוי הוא ממש של שמיים וארץ, לטובה, ושרשור החברים המבוגרים בפורום לאחרונה רק הוכיח זאת. היה לי ממש כיף לנהל איתך ושמחתי ששיתפת אותי בניהול של הפורום המעולה הזה מקווה להמשיך להזיז אותו קדימה, להמריא ולהצליח, לפי דעתי בזכותך ובזכות הגולשים שלנו אנחנו כבר מתקדמים בדרך הנכונה! מבטיחה להמשיך באותה דרך שהטוות ולהפוך את הפורום הזה להרבה יותר גם בלעדייך, ולמרות שנתגעגע, לא ממש ניתן לך ללכת לשומקום, אל תדאגי...

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif רק אל תעלמי לחלוטין../images/Emo70.gif

<תראו מי שמדברת
> עשית המון לפורום, שיקמת אותו פלאים ואני אישית מאושרת שתפסת פיקוד. ממש שינוי מדהים תהני כגולשת מהמניין

למעלה