זה שיר פרידה

לא אמרת לי מילה../images/Emo2.gif

אני מהרהרת לך בקול רם על פתיחת פורום ואת מעמידה פני עסקים כרגיל!
אני לא טובה בסופים, אבל אני כן טובה בדרמות
, אז אולי אפרוץ בבכי? סתם. תודה על תקופה יפה, תודה על ההשקעה ובהצלחה בהמשך... (מרגישה כמו בפריסה בצבא). יפה לך שחור. שלך, אנר'.

הסקרנות הרגה את הסוס

לא משהו שקשור לסוסים, אם תרצי אספר לך במסר
למרות שזה לא משנה, כי תפוז#!$@! לא הסכימו *מביעה תסכול בגלוי*.

jgut

New member
../images/Emo201.gif עצוב לי לשמוע שאת עוזבת

כתבו פה הכל לפני ורק אוסיף שאני זוכרת את השינוים והתרומה האדירה שהבאת לפורום. לדעתי הוא לא היה מתרומם בלעדייך... וגם חבל לי שאת מאוכזבת, כי לדעתי אין לך ממה. אל תשכחי שהפורום הזה בנוי מכל אחד ואחת מאיתנו ותלוי בכולם (למרות שהמנהלים קובעים את הטון) ולכן בתור מנהלת או לא, יש לך פה השפעה אדירה!
ושלא תעיזי להעלם!!!
מצפים לשמוע ממך פה לעיתים קרובות ודו"ח התקדמות עם הסוסיק שלך בדיווח השבועי!

jgut

New member
../images/Emo6.gif

זו הייתה דרכי לאיים עלייך שלא תעיזי להעלם! עם שוטרים ושריפים (לא שאני מכריה כאלה
)

fliperit

New member
../images/Emo24.gif היית מעולה...

והפורום נהיה פורום מקסים. כל הכבוד

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo10.gif

נכון שאני רק במשך 10 חודשים בפורום, אבל בפרק הזמן ראיתי שלא בחרו לפורום סתם מנהלת שרוצה רק להיות כחולה. לפי מה שקראתי כאן בשירשור, הבנתי שהמנהלת רצתה להיות כחולה כדי לשנות, וזה גרם לי להרגיש עוד יותר הערכה כלפייך. הקמת פינות לפורום שבאמת תורמות. הדיונים מסודרים, יש גבולות לוויכוחים, היו גם כמה אירוחים. כל הכבוד על הדרך שבה ניהלת את הפורום
תהני כשתחזרי להיות חברת פורום מן המניין (כמו שכתבת).

אנו מודים לסוס של נייר

על ניהול פורום סוסים, על התרומה והזמן שהשקיעה בו, ומאחלים לה המון הצלחה בהמשך הדרך
המשך גלישה מהנה ב-
אנשים

sng

New member
חובה ריענון לפורום

הפורום דורך במקום, נשי מדי בנושאים המועלים שלעיתים אינם קשורים כלל לנושא שלשמו התכנסנו, אין מספיק רוכבי טיולים (אני מתרשם שהרבה מהפעילות הינן צעירות שרוכבות רק בחוות) וקשה לקבל ייעוץ מקצועי שמקורו בנסיון ולאו דוקא מדיעות נפוצות . די משעמם לצערי. אתן מצליחות להרחיק מהפורום גברים שהוסיפו ענין וידע רב, וחבל. אין צורך להתערב כל אימת שהטונים קצת עולים בין הכותבים - אתן לא גננות! לזכותך יאמר שלקחת אחריות ופרשת מהניהול - זה הרבה וכל הכבוד לך. הערה: כל הנ"ל נכתב אך ורק מרצון לשפר את הפורום.

למעלה