זה רק אני או ש...

למה בקיר?../images/Emo3.gif

אם תשתעממי תשמעי את בסב

Shiri from the block

Active member
אממ זאת לא הבעיה הבעיה היא שפתחת את השאלון בזמן לא טוב, כי הפורום במילא עמוס בשירשורים ענקיים, אין בעיה שתעשי פה שאלונים, אבל לא להגיד שהפורום לא "זז" כשיש פה מיליוני שירשורים ענקיים, זה הכל.

אה,

עדיין... לא צריך להתנהג ככה... ואחרי זה אנחנו מתפלאים למה מתיחסים לאנשים ככה
ותתחדשי על החתימה

Blank Smile

New member
"להתנהג ככה"? ../images/Emo3.gif

אפשר לחשוב מה עשיתי.
זה לא שאמרתי לה לעוף מפה, אמרתי לה שיש פורום של סקרים ושאלונים, כי היא אמרה שהיא אוהבת שאלונים!
אי אפשר להיות נחמדים כל הזמן. זה מעיק בשלב מסויים.

אבל למה את מתעצבנת עליי?../images/Emo12.gif

את לא עשית כלום. את גם לא אמרת לה ללכת, אבל אפשר לשים לב שהיא נעלבה. וגם איך שכתבת את זה. טוב בכל אופן, את לא התכוונת להעליב או לצחוק, נעזוב את זה
ונכון לפעמים זה יכול להיות מעצבן להיות נחמד מדי, אבל אסור להישבר!! כי זה יכול לפגוע הרבה בבאנדם מסויים, רק בגלל שההיינו במצב רוח רע. וסתם כי בא לי:

מי../images/Emo152.gif

בת כמה? 14
כמה זמן מעריצה את הבויז? 4 שנים נראה לי
מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי? אממ SIBIRIA אתמול מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי? חחח לא זוכרת
מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי? אמממ אינקומפליט, שבוע שעבר, ביום שני
מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי? לא יודעת
איזה דיסקים של הבויז יש לך? NG, האוסף, B&B ומילניום. ואני מתכוונת לקנות את השאר... איזה מהם את הכי אוהבת? NG איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא? I WANT IT THAT WAY אבל הפלאפון שלי "מת"
ואיזה מהם באכות הכי טובה? ^^ כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב? חחחח במחשב הזה אין לי מלא, אולי 100 ומשהו... אבל בכלליות, יש לפחות 2000
ואיזה מהן את הכי אוהבת? לא יודעת
איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז? קלי קלארסון, ג'יימס בלאנט, ווסטלייף, בריטני... יש מלא
ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת? נראה לי ווסטלייף
כי לקלי ולג'יימס אני צריכה עוד להתרגל, לווסטלייף אני רגילה כבר. איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז? לא יודעת
ואיזה מהם את הכי אוהבת? כנ"ל איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז? ווסטליף
ואיזה את הכי אוהבת מבינהם? ^^ חחח איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז? אממ שי גבסו, בלאק אייד פיז ואיזה מהם את הכי אוהבת? בלאק אייד פיז

chenwest

New member
סתם בגלל שאני לחוצה רצח

ואין לי איך להעביר את הזמן
נענה
בת כמה?16 בעזרת ה בספטמבר
כמה זמן מעריצה את הבויז?לא מעריצה מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי?אמ היום את אינקומפליט מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי?לא זוכרת
בטח זה היה ממש מזמן... מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי?אמ היום את אינקומפליט מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי?כנ"ל-אין לי שמץץץץץ איזה דיסקים של הבויז יש לך?יש לי רק אתB&B איזה מהם את הכי אוהבת?את B&B
איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא?אין לי פלא
ואיזה מהם באכות הכי טובה?=\ כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב?יש לי כמה בודדות של ניק ואיזה מהן את הכי אוהבת?לא החלטתי עדין
איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז?ווסטלייף
גוון סטפני,לירון לב ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת?ווסטלייף איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז?יש פול ואיזה מהם את הכי אוהבת?=\ איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז?אוח באמת חחחחח אני יתחיל זה לא ייגמר
ואיזה את הכי אוהבת מבינהם?אמ את של ווסטושים שליי
איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז?אין לי ואיזה מהם את הכי אוהבת?

עטר9

New member
חחחחח זה מוזר ... אבל לא חשבתי על

זה ככה.... באמת אפשר לאהוב רק את המוזיקה שלהם?!:-* אחרי שראיתי אותם לא יכולתי שלא להעריץ אותם....
אבל כל אחת ודעתה

efratushh

New member
בדיוק התכוונתי להגיד שהפורום גדל.

וממש גדל, יש פה המוווון אנשים שאני כבר לא זוכרת את השמות שלהם. והתסתכלי למטה, מזמן זה לא היה ככה...הכל מלא. אני לא עומדת בקצב

c0rdelia1

New member
לדעתי זה רק מראה

שלבקסטריט יש המון מעריצים בארץ..עובדה הפורום גדל ומתרחב ועדיין יש עוד המוני מעריצים שמסיבות שונות לא כותבים בפורום או לא יודעים שהוא קיים.. ולמרות שיש להם בארצינו הקטנטונת המוני מעריצים הם עדיין לא באים...לא יודעת מה איתכם..אבל אני נעלבת..

c0rdelia1

New member
:)

בת כמה?18 ביום שבת!
כמה זמן מעריצה את הבויז?9 שנים בערך מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי?אממ נראה לי ספניש אייס לא זוכרת מתי..אבל היום.. מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי?אויי חחחחח אמממ..נראה לי קוויק פליין גיימס ויט מיי הארט..לא בטוחה..חח ומזמן בגיל 9 ככה נראה לי.. מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי?ג'סט וונט יו טו נו מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי?טוב את זה אני באמת לא זוכרת..חחחח איזה דיסקים של הבויז יש לך?היה את ה כל..נעלמו חלק..:( איזה מהם את הכי אוהבת?אמממ בלאק אנד בלו נראה לי איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא?אממ יש לי פלאפון מוגבל מאוד ככה שהצילצולים לא מעניינים שם..חח(מהישנים ההם) ואיזה מהם באכות הכי טובה?אפאחד..חחחח כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב?הרבה... ואיזה מהן את הכי אוהבת?של ניקי!!! איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז?דה ראסמוס!:)דה קולינג אפוקליפטיקה,ליקין פארק והים ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת?דה ראסמוסססס:) איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז?הרבה.. ואיזה מהם את הכי אוהבת?לא ידועת..חח איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז?של דה ראסמוס של דה קולינג של אפוקליפטיקה של ארון קרטר(חח-ממזמן אני כבר לא כל כך אוהבת אותו) ואיזה את הכי אוהבת מבינהם?דה ראסמוס:) איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז?שוב הפלאפון שלי מוגבל הצילצולים של לא מעניינים..חח ואיזה מהם את הכי אוהבת?....

למעלה