זה רק אני או ש...

uvxox

New member
../images/Emo13.gifיאיייייי../images/Emo13.gif

מזל טובב!!!!!

עטר9

New member
טוב אפילו שאין לי כוח אני יענה ../images/Emo13.gif

בת כמה? 13 וחצי
כמה זמן מעריצה את הבויז?אמממ מגיל 6 שזה 7 שנים
מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי? לא זוכרת מתי נראה לי JWYTN מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי? ממש ממש לא זוכרת זה לפני 7 שנים
מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי? אממממ JWYTK במחשב לפני כמה ימים
מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי? לא זוכרת בכללל!!!
איזה דיסקים של הבויז יש לך? הכל
איזה מהם את הכי אוהבת? את האווי המושלם
איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא? אין לי כלום כי רק שידרגתי
ואיזה מהם באכות הכי טובה?\ כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב? מלאאאאאאאאאאאאאאא ואיזה מהן את הכי אוהבת?הכל בעיקר חדשות (שמה האווי הכי יפה) לדעתי
איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז?אמממ מרון 5 חמודים
ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת?רשמתי רק אחד
איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז? מלאאאאא אין לי כוח לפרט ואיזה מהם את הכי אוהבת?\ איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז? לא זוכרת ואיזה את הכי אוהבת מבינהם?\ איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז?כמו שאמרתי כרגע אין לי צלצולים
ואיזה מהם את הכי אוהבת?\ די לשאול מה אני היכ אוהבת בשאלות שלא עניתי כי אין לי מה לכתוב וזה מעצבן אותי!
(סתם חחחחח
)

ringe lotte

New member
עונה...

בת כמה? 19 וחמישה חודשים היום! כמה זמן מעריצה את הבויז? 9 שנים מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי? lay down bised me עכשיו שומעת.. מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי? נראה לי שget down כשהייתי בכיתה ד' מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי? נראה לי שJWYTK לפני שבוע ככה... מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי? נראה לי שall i have to give כשהקליפ יצא... איזה דיסקים של הבויז יש לך? backstreet boys, backstreet back, Millennium, b&b & never gone איזה מהם את הכי אוהבת? NG איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא? אינקומפליט ודראוונינג ואיזה מהם באכות הכי טובה? אינקומפליט... כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב? המון!!!! ואיזה מהן את הכי אוהבת? אין לי אחת אהובה אוהבת את כולן!!! איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז? עיברי לידר, משינה, טראויס, סבג' גרדן ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת? עיברי לידר ומשינה איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז? זכיתי לאהוב, שוב צוכה ושוב בוחקת(ועוד המון של עיברי), בן המלך מאוהב, תחזור תחזור(ועוד של משינה), to the moon and back ואיזה מהם את הכי אוהבת? זכיתי לאהוב(קרה לי משהו טוב)... איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז? אין... מדי פעם משאילה מאחיותיי עיברי ומשינה ואיזה את הכי אוהבת מבינהם? איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז? יותר טוב כלום מכמעט ובוא-עיברי לידר שר, היום יומהולדת-ברי סחרוף, כל החבר'ה-מוניקה סקס אשכרה שרים, במרחק נגיעה מכאן, ואיזה מהם את הכי אוהבת? בוא

uvxox

New member
../images/Emo13.gifאנייייי../images/Emo13.gif

בת כמה?
14 וחודש
כמה זמן מעריצה את הבויז?
נראה לי 6-7 שנים
מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי?
Drowning שאני שומעת עכשיו כל הזמןןןן
מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי?
המממ... נראה לי I Want It That Way
מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי?
הממממ.... נראה לי Larger Than Life לפני כמה שעות
מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי?
Everybody כשהייתי בת 7 בערך...
איזה דיסקים של הבויז יש לך?
"אמיתיים" יש לי אחד
שהוא Backstreet's Back וכל השאר צרובים
איזה מהם את הכי אוהבת?
לא זוכרת איך קוראים לו..
איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא?
הפלאפון שלי אפילו לא צבעוני אז יש צלצולים שהוא לא יכול "לקרוא" אפילו אז יש לי רק את I Want It That Way
ואיזה מהם באכות הכי טובה? חעחח אפחד כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב? ממ... נראה לי 1000000000000000000000000000000000000000000000000000
ואיזה מהן את הכי אוהבת?
את כל התמונות של קווין
איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז? ממ... בריטני?? ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת? מממ.....בריטני???אבל עדיף לרשום בקסטריט וזהו
איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז? מממ.... יש הרבה.... ואיזה מהם את הכי אוהבת? לא יודעת.... יש הרבה.....
איזה משעממת אניייי
איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז? יש הרבההההההההה
חיחחח בלי קשר
ואיזה את הכי אוהבת מבינהם? לא יודעת..... איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז? יש לי טוקסיק ופינוקיו ואיי וונט איט דאט וואי ועוד כמה שאני לא זוכרת...<אין לי כוח לכתוב באנגליתת> ואיזה מהם את הכי אוהבת? את I Want It That Way!!!!!!!!!!!!!!

uvxox

New member
קבלו תמונההההההה../images/Emo99.gif

אני הכי אהבתי את התמונה הזאת

Shiri from the block

Active member
אני הכי אהבתי את זאת../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Shiri from the block

Active member
וזאת בכלל מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

H a d a r 15

New member
שירניייייייי../images/Emo24.gif

קווין בנאדם מושלם...לא פלא התמונות שלו כאלה!!
טוב נו בעצם כל הבויז מושלמים וקבלו תמונה של היפיוף שליייייייייייייייייייייייייייייייי
ושל עוד כמה בנות
יש לי פול תמונות מושלמות שלו על המחשב שלי
והיה קשה לי לבחור.. אבל בכל זאת..חח תהנוווו

uvxox

New member
אמנם היא מהגלריה

ובטח חלקכן ראיתן אותה אבל בכל זאת, היא התמונה הכי מהממת שלו ביקוםםםם!!! <לפחות לדעתי!!!!
> ובאותה הזדמנות קבלו עוד תמונה

uvxox

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif-../images/Emo12.gif

את אומרת לי????

למעלה