זה רק אני או ש...

lovenickcarter

New member
זה רק אני או ש...

הזמן לא זז!! כלכך יבש ומשעמם פה... חייבים להחזיר את הכייף לפורום מה דעתכן על שאלון קטנטן?!?!? בקשה... בת כמה? כמה זמן מעריצה את הבויז? מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי? מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי? מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי? מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי? איזה דיסקים של הבויז יש לך? איזה מהם את הכי אוהבת? איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא? ואיזה מהם באכות הכי טובה? כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב? ואיזה מהן את הכי אוהבת? חח רגע חושבת על עוד שאלות
אממ אממ.. איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז? ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת? איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז? ואיזה מהם את הכי אוהבת? איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז? ואיזה את הכי אוהבת מבינהם? איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז? ואיזה מהם את הכי אוהבת? חח אין יותר שאלוות יאללה לענות

Shiri from the block

Active member
מה יבש?? כל הפורום מלא בשירשורים ענקיייםםםםםםם ומפוצצים בהודעות, הפורום זז../images/Emo11.gif אפילו יותר מידי../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

Blank Smile

New member
עוד פעם שאלון?

ומה זה הפורום משעמם ולא זז? השרשוריפצלת שהולכים פה בזמן האחרון לא מספיקים? לקחתי אישית ונעלבתי.

../images/Emo45.gif

הוא לא מפסיק להתעדכן
צריך להיכנס לפה כל עשרים דקות אם רוצים לעמוד בקצב

lovenickcarter

New member
ועכשיו אני עונה

בת כמה?13 כמה זמן מעריצה את הבויז?6 שנים ככה... מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי?אממ song for the unloved לפני שניה מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי?i want it that way שהייתי בת 7 בשנת 99 מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי?just want you to know חח לפני חצי שעה ככה.. מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי?אממ the call חח לא זוכרת איזה דיסקים של הבויז יש לך?never gone,black ant blue והאוסף איזה מהם את הכי אוהבת?אממ..never gone איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא?incomplete ואיזה מהם באכות הכי טובה?incomplete כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב?אווי מליונים ואיזה מהן את הכי אוהבת?----> איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז?גרין דיי,אהרון קרטר,בריטני ספירס,קלי קלרקסון,ג'סטין טימברלייק,כריסטינה אגילרה,אמינם ומיסי אליוט ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת?אהרון!! איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז?יש מליונים!! ואיזה מהם את הכי אוהבת?she want's me -->של אהרון וניק איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז?הרבה מאוד [[= ואיזה את הכי אוהבת מבינהם?נממ נממ american itiot של גרין דיי איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז?פול צילצולים!!! ואיזה מהם את הכי אוהבת?אממ אממ של טלנובלה בע"מ חחח

lovenickcarter

New member
חח מה אני יעשה../images/Emo10.gif

יש לי התקפי שיעמום קשים!!!! כי מחקו לי את כל האנשים באייסי ]]= בכל זאת תענו אני מתה על שאלונים זה כייף!

lovenickcarter

New member
חח

מצטערת לא אעשה עוד שאולנים יותר כשיהיה לי התקף שיעמום אלך לדפוק את הראש בקיר חיחיחיחיחיחייח

למעלה