בת כמה? 14 ושלושה חודשים כמה זמן מעריצה את הבויז? מאז שיצא drowning מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי? everyone מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי? אממ לא יודעת get down כשהייתי בכיתה א' ואני בספק אם ידעתי שזה הם מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי? אממ incomplete לא זוכרת מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי? לא יודעת איזה דיסקים של הבויז יש לך? הראשון שני שלישי רביעי אוסף.. והחדש איזה מהם את הכי אוהבת? ניקיייייייייייייי איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא? אין ואיזה מהם באכות הכי טובה? אבל אין לייייי כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב? אין לי כוח לבדוק ואיזה מהן את הכי אוהבת? דיייייי איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז? בלו.. וג'ונתן סרדההההההה ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת? לא יודעת.... איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז? בצרפתית..... ואיזה מהם את הכי אוהבת?...!!! איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז? של בלו... הראשון השני השלישי והאוסף.. והדיסק החדש של ג'וני !! ואיזה את הכי אוהבת מבינהם? הדיסק החדש של ג'וני... כי עדיין לא הספקתי לחרוש עליו איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז? של אף אחד.. מה שקיבלתי עם הפלא ואיזה מהם את הכי אוהבת? .....
בת כמה? 12 כמה זמן מעריצה את הבויז? ממ.. חצי שנה בערך.. מה השיר האחרון של הבויז ששמעת?ומתי? I want it that way בבית שלי.. מה השיר הראשון של הבויז ששמעת? ומתי? כנ"ל למעלה בטלוויזיה.. מה הקליפ האחרון של הבויז שראית?ומתי? אממ קליפ אחד אצל חברה שלי שניק הוא מומיה=/ מה הקליפ הראשון של הבויז שראית?ומתי? לא זוכרת.. איזה דיסקים של הבויז יש לך? אממ יש לי את הראשון.. איזה מהם את הכי אוהבת? את הראשון כי אותו יש לי.. חח איזה צילצולים של הבויז יש לך בפלא? אין לי צילצולים שלהם כי לא מצאתי.. ואיזה מהם באכות הכי טובה? כמה תמונות של הבויז יש לך במחשב? הוווו מיליונים על גבי מליונים!! ואיזה מהן את הכי אוהבת? אממ.. זאתי שהם על רקע לבן כזה בחלוקים לבנים.. משו כזה.. חח רגע חושבת על עוד שאלות אממ אממ.. איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת חוץ מהבויז? אממ גרין דיי אוהבת קצת.. ואיזה את הכי אוהבת מבין אלה שרשמת? גרין דיי כי רק אותם רשמתי.. איזה שירים את אוהבת חוץ משל הבויז? לא יודעת הרבה.. ואיזה מהם את הכי אוהבת? איזה דיסקים יש לך חוץ משל הבויז? פינת אור המורדים ועוד מלא.. ואיזה את הכי אוהבת מבינהם? לאדעת.. איזה צלצולים יש לך בפלא חוץ משל הבויז? הרבה ואיזה מהם את הכי אוהבת? הרבה