יש לך שאלות ענייניות ולכן התשובות יהיו ענייני
אם הייתי סגור ב-100% למה אני מרגיש מה שאני מרגיש, אני לא יודע אם הייתי מרגיש צורך לשאול גם אם אחרים מרגישים כמוני. אז מה גורם לי אושר ? קודם כל הוכח בלא מעט מחקרים שגברים מרגישים סוג של התעלות בצפייה בעירום (ואני מדבר רק על זה כי פורנו מעניין אותי פחות). ולמה גברים חשים בהתעלות זו ? (אם אנחנו מנטרלים את מניע הגירוי המיני) אצלי זה בסקרנות, מן תחושה של הישג, של "אני ראיתי אותה במצב שבו היא לא רואה אותי" (ניסיון לפרש את התחושה). אבל למה אני מעריך דווקא את הזמרות או השחקניות ? אולי, פשוט, בגלל העובדה שהיא לא היתה חייבת להצטלם כך. בכל זאת, שחקניות מרוויחות מיליונים וגם זמרות-על, אז בשביל מה הן צריכות את זה ? אולי מפה באה ההערכה העצומה אליהן, ספציפית אליהן. אולי בתת-מודע אני מגלה שמתחת לבגדים הן אנושיות כמוני ושהיא מוכנה ללכת עם הכיף שלה עד הסוף, בהנחה שאיש לא כפה עליה והיא לא ממש זקוקה לכסף הזה כדי להתקיים. וגם בגלל שהיא מצפצפת על דעות קדומות ומשוחררת ובעצם כל מה שכתבת. הענין הוא, שאני מעריך אותן גם כשהן כבר עולות מול עיניי והן לא בעירום. אם ניקח לדוגמא את מורן אטיאס - איכשהו שאני אראה אותה בראיון רגיל לגמרי אני אזכור את צילומי העירום שלה והתחושה, האמפתיה וההערכה שלי אליה תהיה גדולה הרבה יותר משחקנית אחרת. אז אולי עניתי לעצמי ?