זמרת גרועה לא תגרום לי לשמוע את שיריה רק בגלל שהתפשטה. אבל אם היא זמרת טובה אני אשמח לראות אותה בכל סיטואציה אם אני אזכור אותה כשהיתה מעורטלת, הרבה יותר מאשר כזו שלא היתה.
היכולת שלי להנות מפורנו היא גבולית. מעולם לא ראיתי סרט באורך מלא, וגם סרטונים שאני מקבל במייל אני מתחיל להשתעמם אחרי 2-3 דקות. ההנאה שלי מפורנו מסתיימת בעירום בלבד ואני לא מוצא שום דבר מלהיב בלראות אחרים נהנים. בגלל זה ההערכה שלי לשחקניות פורנו נמוכה יותר מאשר כאלה שרק הצטלמו בעירום.
הזמרות שאתה מעריץ הן סוג של דוגמניות, שאתה מצפה שהן "ילכו עד הסוף"? או במילים אחרות: בחייך, כריסטינה אגילרה וליידי גאגא הן "זמרות ענקיות"?... טעון שיפור.
ואני חושש שהיכולת שלך להעריך אותה נובע מכל הדברים שמסביב שפחות קשורים למוזיקה. אני אוהב את המוזיקה שלה בלי שום קשר לאם הצטלמה בעירום או לא, אבל הידיעה שהיא "הלכה על הסוף" גורם לי להעריך אותה יותר. יותר למשל מקאתי פרי או ריהאנה שהייתי מאוד רוצה שהן תלכנה עד הסוף ולא עשו את זה. אני שומע גם אותן אבל מתרגש פחות. עם ליידי גאגא יש בעיה אחרת ושנינו יודעים על מה אני מדבר.
אם לא היה קשור לא הייתי שואל, קרי - אם הייתי נהנה לראות את כולן באותה מידה אז לא הייתי שואל. נתתי דוגמא את פרויקט 100 היהודיות החמות, כתבתי על זה בשרשור.