זה רק אני או ש ...

פנומן 72

New member
אני לא מדבר על ההערכה האומנותית

זמרת גרועה לא תגרום לי לשמוע את שיריה רק בגלל שהתפשטה. אבל אם היא זמרת טובה אני אשמח לראות אותה בכל סיטואציה אם אני אזכור אותה כשהיתה מעורטלת, הרבה יותר מאשר כזו שלא היתה.

seymore butts

New member
אני יכול להזדהות עם זה

אם כי אני מעריך אפילו עוד יותר כאלו שמצטלמים כשהם עושים סקס...

פנומן 72

New member
אתה רואה ? פה יש לי turn-off

היכולת שלי להנות מפורנו היא גבולית. מעולם לא ראיתי סרט באורך מלא, וגם סרטונים שאני מקבל במייל אני מתחיל להשתעמם אחרי 2-3 דקות. ההנאה שלי מפורנו מסתיימת בעירום בלבד ואני לא מוצא שום דבר מלהיב בלראות אחרים נהנים. בגלל זה ההערכה שלי לשחקניות פורנו נמוכה יותר מאשר כאלה שרק הצטלמו בעירום.

Dodgeson

New member
אולי זה כי מלכתחילה...

הזמרות שאתה מעריץ הן סוג של דוגמניות, שאתה מצפה שהן "ילכו עד הסוף"? או במילים אחרות: בחייך, כריסטינה אגילרה וליידי גאגא הן "זמרות ענקיות"?... טעון שיפור.

פנומן 72

New member
כריסטינה אגילרה היא זמרת-על

ואני חושש שהיכולת שלך להעריך אותה נובע מכל הדברים שמסביב שפחות קשורים למוזיקה. אני אוהב את המוזיקה שלה בלי שום קשר לאם הצטלמה בעירום או לא, אבל הידיעה שהיא "הלכה על הסוף" גורם לי להעריך אותה יותר. יותר למשל מקאתי פרי או ריהאנה שהייתי מאוד רוצה שהן תלכנה עד הסוף ולא עשו את זה. אני שומע גם אותן אבל מתרגש פחות. עם ליידי גאגא יש בעיה אחרת ושנינו יודעים על מה אני מדבר.

קטע דיבלי לגמרי

אתה יכול להגיד שהיא יותר מגרה אותך או כל דבר אחר רק לא לומר שאתה מעריך אותה יותר!!!

פנומן 72

New member
אז למה אני נהנה לראות אותה גם כשהיא לבושה ?

שהרי היא כבר לא מגרה אותי...

גם שאלה דיבלית

למה? כי היא יפה, כי היא מושכת אותך, כי אתה מפנטז עליה, כי לא יודע מה זה לא קשור לעירום או לא אתה שאלת על הערכה...

פנומן 72

New member
זה כן קשור

אם לא היה קשור לא הייתי שואל, קרי - אם הייתי נהנה לראות את כולן באותה מידה אז לא הייתי שואל. נתתי דוגמא את פרויקט 100 היהודיות החמות, כתבתי על זה בשרשור.

MaayanC91

New member
אתה בטוח ש'מעריך' זו המילה?

כאילו, אם למשל היא בת זוג פוטנציאלית, זה מעלה אצלה נקודות שהיא הצטלמה בעירום לאנשהו פומבי?

פנומן 72

New member
מעריך לא כבת זוג פוטנציאלית

את כל ענין ההערכה כבר דשתי בהודעות הקודמות שלי בשרשור ...

תשובה של אשה

אני חושבת שזה עניין אישי לכל אחד.. בלי קשר למין יש שיעריכו יש שיזלזלו.. תלוי בחינוך ואופי

למעלה