זה רק אני או ש ...

פנומן 72

New member
זה פורום שיחת גברים

מן הסתם הודעתי כוונה לגברים. אף אחד לא מצפה ממך להתלהב מנשים עירומות, אלא אם את ...

אין קשר

אני יכולה להגיד לך שגם אני מתלהבת, אבל לראות שחקנית או זמרת מפורסמת בעירום, זה רק מוריד מהערך שלה..

פנומן 72

New member
../images/Emo4.gif

אבל זה הגיוני שבחורה עירומה תוריד מהערך שלה בעיניים של בחורה כי יש פה מושא לקנאה וגניבת תשומת הלב הגברית. כמה פעמים שמעתי מבחורות שמקנאות לאחרות שיש להן חזה יפה יותר, גוף יפה יותר וכו' - שלא לדבר על ארגונים פמיניסטיים שבהם הן לא מסוגלות לסבול את העובדה שגברים נהנים מצפייה בנשים עירומות ולכן הפניה מראש לא היתה לנשים כמוך שהתגובה שלהן מונעת מקנאה. וזה בסדר, גם גברים מקנאים בגברים אחרים שיש להם גוף אטרקטיבי. בעיניי אישית אני מרגיש שאני מעריך יותר בחורות שכן הופיעו בעירום ...

בולשיט

אני אומרת לך שגם אני מתלהבת מדברים כאלה ואתה אומר לי שאני מקנאה? זה נחמד לראות משהי בעירום אבל לא שחקנית או זמרת נקודה. איך אפשר להעריך אותה בתור זמרת או שחקנית אחר כך? זה נחמד לראות משהי שזה המקצוע שלה, שחקנית פורנו וכ'ו כי גם ככה הכבוד שלה ברצפה אז למי אכפת.

פנומן 72

New member
רגע רגע רגע. למה כבוד של שחקנית פורנו ברצפה ?

אני לא מעריך זמרת שהצטלמה בעירום כזמרת טובה יותר אלא כמישהי שגרמה לי אושר פנימי גדול יותר. למשל - הזמרות האהובות עלי ביותר הן כריסטינה אגילרה וליידי גאגא, שתיהן לא ממש חסודות אבל הן גם זמרות ענקיות לדעתי. גם מבחינת שחקניות אני אשמח לראות שוב מישהי שכבר ראיתי בעירום לעומת מישהי שאני יודע שלעולם לא אראה בעירום.

את טועה

גם ככה אצלן מדובר על ערום אמנותי או אפילו רק מרומז, גם זה חלק מלהיות שחקן, הרי את לא מצפה שבסצינות סקס אנשים יהיו לבושים נכון? זה לא יהיה מציאותי.

פנומן 72

New member
הו. הנה מישהו שעלה על הגל.

אז טוב לדעת שאני לא לבד בענין

seelinewoman

New member
../images/Emo13.gifאם יורשה לי לשאול ללא ציניות, רק כדי

להבין, לפני שאומר את דעתי המנומסת: מה בעצם גורם לך אושר: לדעת שהיא אנושית, שהיא מוכנה להיחשף הכי הרבה שאפשר פיזית, שהיא עושה מה שטוב לה ומצפצפת על דעות קדומות, שהיא יודעת מה גברים אוהבים ומספיק משוחררת לתת להם מבלי להרגיש רע עם עצמה? או שיש גברים שחושבים שזהו ריגוש זול וזה מה שהם אוהבים לקבל? שלא תבינו אותי לא נכון - אני לא קובעת דעה על אנשים לפי מידת החשיפה הפיזית שלהם, אלא אם כן אין להם משהו טוב אחר למכור, וא זזאת כבר סתם מניפולציה זולה בעיניי. גם זה וגם זה לגיטימי בעיניי, אגב. אשמח לתגובה לא מזלזלת ולא סרקסטית. תודה.

פנומן 72

New member
יש לך שאלות ענייניות ולכן התשובות יהיו ענייני

אם הייתי סגור ב-100% למה אני מרגיש מה שאני מרגיש, אני לא יודע אם הייתי מרגיש צורך לשאול גם אם אחרים מרגישים כמוני. אז מה גורם לי אושר ? קודם כל הוכח בלא מעט מחקרים שגברים מרגישים סוג של התעלות בצפייה בעירום (ואני מדבר רק על זה כי פורנו מעניין אותי פחות). ולמה גברים חשים בהתעלות זו ? (אם אנחנו מנטרלים את מניע הגירוי המיני) אצלי זה בסקרנות, מן תחושה של הישג, של "אני ראיתי אותה במצב שבו היא לא רואה אותי" (ניסיון לפרש את התחושה). אבל למה אני מעריך דווקא את הזמרות או השחקניות ? אולי, פשוט, בגלל העובדה שהיא לא היתה חייבת להצטלם כך. בכל זאת, שחקניות מרוויחות מיליונים וגם זמרות-על, אז בשביל מה הן צריכות את זה ? אולי מפה באה ההערכה העצומה אליהן, ספציפית אליהן. אולי בתת-מודע אני מגלה שמתחת לבגדים הן אנושיות כמוני ושהיא מוכנה ללכת עם הכיף שלה עד הסוף, בהנחה שאיש לא כפה עליה והיא לא ממש זקוקה לכסף הזה כדי להתקיים. וגם בגלל שהיא מצפצפת על דעות קדומות ומשוחררת ובעצם כל מה שכתבת. הענין הוא, שאני מעריך אותן גם כשהן כבר עולות מול עיניי והן לא בעירום. אם ניקח לדוגמא את מורן אטיאס - איכשהו שאני אראה אותה בראיון רגיל לגמרי אני אזכור את צילומי העירום שלה והתחושה, האמפתיה וההערכה שלי אליה תהיה גדולה הרבה יותר משחקנית אחרת. אז אולי עניתי לעצמי ?

seelinewoman

New member
../images/Emo13.gif ענית יפה, אז הרשה לי להקשות עוד, באותה

רוח עניינית ולא צינית. יש קונצנזוס מסוים לגבי מדד היופי. כולנו אוהבים לראות יופי ואני חייבת לומר שאהבתי מאד את הקישור לגברים הלובשים תחתוני נשים. שאפו ותודה
בהחלט בנויים לתלפיות גם אם מעט מלוקקים לטעמי... אבל נניח שאני, אישה עם פנים סבירות אבל שמנה מאד, אוהבת לצלם עצמי בעירום, ולכן אני גם מבינה ומקבלת את רוח השחרור של הנשים שאתה מעריך. אני עושה את זה לאחרונה דווקא כדי לעודד את עצמי ולא כדי לעשות פרובוקציות אסתטיות. אני עושה את זה כדי לא להתבייש יותר בגופי, ויחד עם זאת אני נהנית מהגירוי המיני שזה גורם לגברים שרואים אותן והם חובבי הז'אנר (או מתביישים להודות שהם חובבי הז'אנר
). הסיבות שלי הן מזיגה של כל מה שמניתי ועוד הרבה שהיו מאד רוצים לומר לי, אבל לא נעים להביך. אז מה אני שואלת? מדובר בשני מקרים שונים, זה ברור. האם העובדה שמדובר באישה מפורסמת ומכובדת שעושה את זה ומוציאה את הסליז שבתוכה משפיעה? ואיך היית מגיב לתמונות של נשים רגילות ויומיומיות בדרגות אסתטיקה שונות שעושות זאת? מידת הפרסום והסנסציה משפיעה? זה קשור לשאלות שאני שואלת את עצמי כבר זמן רב לגבי מידת הסליזיות המשחררת שנשים נמנעות ממנה בגלל דעות קדומות שהחדירו בהן, ובגלל החשש מגברים שיירתעו מכך, ואתה יודע - יפסלו אותן לקשר רציני, למשל.

פנומן 72

New member
שאלה מצוינת שלא ממש התעכבתי לחשוב עליה

את בעצם שואלת, אם כל הענין הוא הסקרנות או שיש בכל זאת מוטיב כלשהו של גירוי מיני, שהרי אם רוזן באר היתה מופיעה בעירום הייתי מעדיף לעקור את עיניי ולא להביט, אז כנראה שיש גם ענין של אסתטיות. אגב, היו פה כמה פרסונות בפורום הזה ולא ממש מזמן שהגיחו לכאן עם צילומי העירום שלהן ולמען האמת זה לא ריגש אותי ולא גרם לי לצמא, אולי בגלל שלא היתה שם משיכה מינימלית (או אם להשתמש בלשון מלוכלכת: לא הרגשתי שבא לי עליהן). ידוע לי שיש גברים רבים שנמשכים לנשים מלאות++ ואם זה גורם לך להרגיש טוב - זה גורם לי להרגיש טוב. אני אישית לא נמשך. אז איך הייתי מגיב לתמונות של נשים רגילות ויומיומיות בדרגות אסתטיקה שונות שעושות זאת? - דרגת המשיכה.

השאלה גם לך וגם לפנומן 72

אתה אומר שזה מביא לך חיוך ופנומן אומר גם שהוא אוהבת לראות משהיא שראה בעירום, בתור שחקנית או דוגמנית השאלה אם רק אתה אוהב להסתכל או האם אתה גם מעריך אותה לדעתי אין שום פסול בלהצתלם בעירום גם בר רפאלי הצתלמה בעירום, ודווקא אני מפרגנת לבחורות שמצתלמות בעירום, הבעיה שבר רפאלי הצתלמה לסרטון בדי עירום , הרבה ירדו עליה בטוקבקים , ולי אישית זה נראה דבר יפה כל עוד זה אומנתי ולא ממש פונוגרפי אם זה אומנתי זה דבר יפה שהעירום הוא עדין ולא רואים ממש הכל כמו בפונוגרפיה

התכוונתי אוהב

דרך אגב בהתחלה קראתי רק עד התגובה של ירושלמי 18 והשאלה היתה לירושלמי ולפנומן ויותר לפנומן , ואז רק אחרי שכתבתי את התגובה שלי , המשכתי עד הסוף לקראת את התגובות שקשורות לעיניין, ואז ראיתי ששאלו משהו דומה לשלי וגם קבלתי תשובה מפנומן דרך שהוא הגיב לבחורה שכתבה ולאחרים , אם אתה רוצה להוסיף משהו אתה יכול חג שמח לכולם וסוכות שמח

פנומן 72

New member
דיברתי על השלבים שאחרי

כלומר אחרי שהריגוש הראשוני הסתיים, כאשר אני רואה אותה אחרי זה, בראיונות, בעיתון, אני נזכר לשניה בתמונות החושפניות וזה גורם לי להרגיש כלפיה הערכה גדולה יותר מאשר נניח דוגמנית שטוענת בלהט שעירום מבחינתה זה ייהרג ובל יעבור. הרי בתאכלס זה דבילי, כי אם זו היתה חברה שלי הייתי מטיל וטו על צילומי עירום וההערכה שלי כלפיה לא היתה עולה או יורדת, אבל כשמדובר על אחרות יש את אותה צביעות של כן לראות אותה בעירום לדעת שהיא מסוגלת לעשות את זה ולא עושה חשבון לאף אחד ולכן אני מעריך אותה על זה. נניח בר רפאלי, אם היא מגיעה לראיון בארץ או סתם תוכנית טלויזיה אז בשניה עוברות לי התמונות החושפניות שלה ואני אומר לעצמי "אני מחזיק ממנה" - להבדיל מדוגמנית נניח כמו רותם סלע שאני לא מעריך אותה כך תהיה יפה ככל שתהיה. אגב, גיליתי על עצמי משהו נוסף - בחורה עירומה היא יפה יותר מאשר היא לבושה. ואיך "גיליתי" את זה ? לפני כמה חודשים עשיתי לי פרויקט של 100 היהודיות החמות בעולם והתחלתי לדרג אותן, אחרי שדירגתי אותן התחלתי לחפש תמונות שלהן כדי לשים במאמר (בפרויקט) ואיכשהו כשמצאתי תמונת עירום משהו גרם לי להרגיש שהיא "שווה יותר" מאחרות וחלקן היו קופצות 20-30 מקומות. אותי זה נורא סיקרן איך פתאום בחורה או אישה שבעצם נראית אותו הדבר - משהו בתמונת העירום "עושה לי את זה" הרבה יותר. הערכה ? אולי היא באמת נראית פתאום מושכת ואטרקטיבית יותר ? אז למה יורדים עליהן ? קינאה. חד וחלק. כל האפסים הטוקבקים שכותבים דברים מגעילים מקנאים שאין ולא יהיה להם סיכוי להיות עם אחת כמוה. הם מרגישים צורך להנמיך אותן בנסיון לשכנע את עצמן שהן לא משהו. נסיון מאוד פאתטי ותלוש מהמציאות כמובן.

למעלה