זה רק אני או ש ...

פנומן 72

New member
זה רק אני או ש ...

שמתי לב שהרבה פעמים כשאני שומע זמרת או רואה דוגמנית וכד', מישהי סלב, אני מעריך אותה הרבה יותר אם היא הצטלמה בעירום. זה אמנם קטע דבילי ואולי משהו בתת-מודע כי אין לי הסבר לזה, אבל אולי מישהו יכול לתמוך או להפריך את הגישה הזו ? מה דעתכם ?

פנומן 72

New member
אל תתרגש

זה מישהו (או מישהי) מהפורום שאין לו אומץ לכתוב לי תחת הכינוי שלו. הוא נרשם זה עתה כדי להגיב לי ואני לא מתרגש ולא מתייחס.

יפה לך4

New member
גם אתה וגם החבר שלך ה"גזעי" מוזמנים לשבת לי

על הקטנה, שהיא אולי אצלי הכי קטנה, אבל אצלכם תידחף עמוק עמוק, וזה לא יהיה נעים. מותק.

זיקן

New member
מנהל
תישמעי מותק,

אם את רוצה לעשות היסטוריה בתור הנחסמת הכי מהירה את בדרך הנכונה.

פנומן 72

New member
במודע אולי אתה מעריך צניעות - אבל

נניח אתה רואה תמונה של מישהי שראית אותה בעבר בעירום - האם זה לא ממלא אותך תחושה של סיפוק ? נניח להבדיל מאחת שמעולם לא ראית אצלה פיסת עור מיותרת ?

כשאתה רואה משהו שאתה לא רגיל לראות

אז יש לזה ערך. אבל בפעמים הבאות זה כבר יאבד את הערך.

גניפר14

New member
אני גם שמתי לב שהרבה פעמים כשאני שומעת

זמר או רואה דוגמן וכד. מישהו סלב אני מעריכה אותו הרבה יותר אם הוא הצטלם בעירום. זה אמנם קטע דבילי ואולי משהו בתת-מודע כי אין לי הסבר לזה, אבל אולי מישהו יכול לתמוך או להפריך את הגישה הזו?

פנומן 72

New member
לא הבנתי בשביל מה את חוזרת על מה שכתבתי

כמה נעליים יש פה, מדהים

גניפר14

New member
לא הבנת? מה כל כך קשה להבין

מה שכתבת הפכתי ללשון נקבה שגם אנחנו הנשים יש לנו פנטזיות וגם מדמינות על עירום כמוך אז רק בשביל השיוויון כתבתי זאת

פנומן 72

New member
אבל היית יכולה לכתוב ב-3 מילים: גם אנחנו כאלה

השאלה היא האם גם את מעריכה יותר גבר שראית אותו בעבר בעירום ?

גניפר14

New member
תראה זה תלוי

אם הוא עם כרס בלי שיער קירח שמן ונמוך אז לא חושבת. אבל עם הוא נראה כמו בראד פיט או גורג קלוני או איך קוראים לו זה החבר לשעבר של מדונה וכו וכו הבנת בטח אז כן השאלה היא אם הם יעריכו אותי? כל החתיכים שציינתי ואם יסתכלו בכלל לכיוון שלי תשובה :לא ניראה לי. חבל

amybr

New member
חשבתי שרק גברים הם חרמנים אש

אבל מסתבר שגם נשים

למעלה