זה עצוב...

מלך123

New member
זה עצוב...

אני חדש פה אבל זה המקום הכי טוב להגיד מה שאני מרגיש וזה זה: לפני כעשור כל המוזיקה נעשתה מחורבנת(או לפחות מה ששומעים ברדיו) אני כל הזמן שומע שירי אהבה או שירים מטומטמים ברדיו וזה נדיר שיש לד זפלין או פינק פלויד או דיפ פרפל וכן הלאה. אני התייאשתי והחלטתי לספור כמה שירי אהבה יש לנינט, הסתכלתי על השירים שלה בשירונט... חברים... *קולות תופים* יש לה 27 מתוך 33 שירים על אהבה זה כמעט שישית מכל השירים שלה! זה ממש נדוש וזול והחלק הכי הגרוע זה שזה עובד! מה קרה לשנות ה-90 שקורט קוביין היה אליל ולא הראל סקעת?? הכול פשוט נעלם, מוניקה סקס, איפה הילד ועוד להקות בסגנון הזה מופיעים כעיקרון במחתרת, במועדונים(שזה מגניב אבל) זה כמו להקה מתחילה או להקה שעדיין לא גילו אותה או שזה קשה כיום לחתום על חוזה ללהקת רוק בחברות תקליטים גדולות. לפי דעתי מה שבעיקר הביא את זה זה כוכב נולד, הם פשוט זולים ומשעממים! גם ההיפ-הופ או ראפ הטוב נעלם, טופאק, ביגי, MC hammer השאירו את המקום שלהם לטמבלים שלא יודעים אפילו מה זה משמעות בשירים אני שואל אתכם מה דעתכם על דעתי ומה אתם חושבים על כוכב נולד?

Necromancer1

New member
עזוב כוכב נולד.

יש כל כך הרבה להקות טובות בארץ! שמע את Abed http://www.myspace.com/abedband שמע את xenolith (להקה שהקליטו את השיר הראשון שלהם לא מזמן) http://www.myspace.com/xenolithisrael והכי חשוב שמע את Whorecore http://www.myspace.com/wxcore

Caraya

New member
תראה

גם אותי זה מעצבן ואני מניח שאת כולם פה בפורום... קודם כל צריך לזכור שבהרגשה הזו ש'בעשור האחרון אין מוזיקה טובה' יש איזו סוג של נוסטלגיות-יתר... המשפט הזה פשוט לא נכון. בעשור האחרון יצאו הרבה אלבומי רוק מעולים בארץ (למשל כמעט כל הקריירה של ברי סחרוף, אלבומים של אביב גפן, איזבו, בלאקפילד, אהוד בנאי ובאמת, באמת שלא חסר) ועוד לא דיברנו על מה שקרה במוזיקה העולמית בעשור האחרון... זה שהתקשורת בחרה (מכל מני סיבות) להתעלם ממה שקרה בסצנת הרוק בעשור האחרון זה עדיין לא אומר שאין סצנה. אם כולם בוחרים להקשיב לדברים כמו כוכב נולד ומסיקות- זבש"ם. הרוק הישראלי ממשיך לחיות גם אחרי הרוקסן, גם אם צריך לחפש אותו קצת יותר טוב בשביל למצוא

M e n s R e a

New member
נכון

הסצנה קיימת, גם אם מתעלמים ממנה. הרכבים ממילא לא מצפים לעשות כסף ממוסיקה בארץ, ועושים מוסיקה לכיף.

האמת היא..

שבחודשיים האחרונים משדרים הרבה בגלגל"צ פינק פלויד.. אבל רק את השיר "דה וואל"

המטופל

New member
דה וואל?

The wall זה לא שיר? מה לעזעאזל? אולי אתה צריך את זה באנגלית, הנה זה שוב The Wall דרך אגב השם שלי המטופל.. משם הלהקה שלי: "המטופלים של ד"ר גובלין" שם נחמד לא?

Anuerysm

New member
*שובר את המראה*

לשיר קוראים Another Brick In The Wall וכשג'ונתן ג'ונס נשאל אם הוא אוהב את השיר דה וול, הוא ענה "I Dont Call It Like That And I Dont Like People Who Do"

Anuerysm

New member
עם ג'ונתן ג'ונס?!

סוף סוף מישהו מסכים עם החבר הדמיוני שלי חוץ ממני

סליחה

אני מפחדת שיתנקשו בי אם אגיד שזה אותו דבר... מצטערת ולא אחזור על הטעות המרה!

oneman2

New member
מה זאת אומרת אותו דבר?

האחד הוא שם של אלבום, השני הוא שם של שיר שנמצא באלבום הזה.

oneman2

New member
88 FM

רשת ג' לפעמים. גלגל"צ זאת לא התחנה היחידה שקיימת.

אחי תקום בשבת בבוקר מוקדם

עד איזה 9 בערב יש ב-88 FM רוק מכל התקופות, מוזיקה בת זונה אחוק. אין לי בעיה עם כוכב נולד, אני שם זין על הרדיו שלנו ועל המוזיקה בארץ הדבר היחיד שטוב בארץ(אל תסקלו אותי) זה קצת מוזיקה דיכאון ומזרחית וגם כמה להקות רוק טובות כמו "בום פאם"

טוב בשבילך

תשאיר את הרדיו פתוח ביום שישי בצהריים לפני כניסת השבת:)::::::::: אגב,אהרונוב, אתה קווקזי?

למעלה