זה עצוב...

M e n s R e a

New member
חלק מהעניין הוא

שאני לא ממש מתכוון לנהל דיון, אבל אז אנשים מעיזים לומר לי-מה, אתה שומע לד זפלין? או-מה, מטאליקה? וכו'. אתה מבין? כשאנשים ששומעים בריטני ספירס מתוך א.בחירה ב.בורות ג.חוסר אכפתיות לגבי מה הם שומעים ד.כל התשובות נכונות, הטיעון של "זה עניין של טעם" לא ממש נחשב בעיני. אני בטוח שאתה יכול להבין את זה. בטוח אנשים תהו לגבי המוסיקה שאתה שומע, ואז אמרו לך-וואו, גרין דיי מדהימים, זה רוק מעולה וכו'.

Welsh

New member
אף אחד לא בא לי עם ביקורת בנוגע למה

שאני שומע ואם יבוא? שילך לחפש. אותו היחס שאני מצפה לקבל, אני נותן, אני מאמין שזה כן "עניין של טעם", לא בורות ולא שום דבר אחר.

M e n s R e a

New member
סבבה לך

לצערי, זה לא המצב אצלי, אבל זה בטח לא יגרום לי לשנות את ההעדפות המוסיקליות שלי.

Welsh

New member
מה לא יגרום לך לשנות העדפות?

לא הבנתי את המשפט המסכם, אתה יכול להסביר?

Welsh

New member
טוב מאוד, אל תתן להם להשפיע עליך../images/Emo13.gif

Anuerysm

New member
אבל אחי, אם מישהו אומר לך משהו כזה

כמו "מה? אתה שומע לד זפלין?" באותו רגע אתה מהר מעניש אותו ומספר לכולם שהוא לא יודע לשחות ושהוא ינק עד גיל שלוש (מניסיון)

M e n s R e a

New member
../images/Emo6.gif

לפעמים מה שהכי מרתיח אותי זה החוצפה להעביר ביקורת על להקות שאנשים לא מכירים, ושמות בכיס הקטן את מה שהם שומעים

fire witch

New member
אנ ידווקא חושבת שיש כאן עניין

שיש כאן עניין של בורות , זה חוסר רצון לחפש ולמצוא דברים אחרים . בין חברותיי הטובות ביותר יש כמה וכמה כאלה , הן שומעות מה שגלגלצ / MTV/ רדיו לב המדינה מציעים , אין להן ספק שמה שאני שומעת זה "חרא" אבל לאף אחת מהן אין שמץ של מושג מה טיבו או טבעו של ה"חרא" המדובר .... היום בבוקר הייתה אצלי חברה שהגיעה כששמעתי ג'ואן ארמטריידינג , לא חרא ולא בטיח , אחלה מוזיקה של מוזיקאית שיודעת מה היא עושה , החברה התלהבה מאד מהשיר ( שמתנגן אצלי בלופים שכבר גרמו לאנשים בבית לצרוח עליי ) אבל כשהצעתי להעביר לה דיסק שתשמע בבית היא הגיבה ב"dont call us , we call you" .... אני כבר הפסקתי להמליץ למי שלא מעוניין ומעדיף לשמוע מוזיקה כרעש רקע ולא כעניין מרכזי .

Welsh

New member
את קוראת לזה בורות

אני קורא לזה תחומי עניין אחרים. היא נהנת ממה שהיא שומעת? שתבלה, אין בזה שום דבר רע.

M e n s R e a

New member
הבעיה היא

שאז הם עוד מעיזים לזלזל במה שאנחנו שומעים. אתה מבין? את הזבל שהם מקשיבים לו אני מכיר. הם לא מכירים את המוסיקה שאני שומע. ככה שהזלזול מתחיל בצד של הבורים דווקא.

Welsh

New member
בואנה, אתה לוקח את זה קשה

אם מישהו אומר משהו על מה שאתה שומע, שים עליו פס אחד גדול.

fire witch

New member
לשים פס זה לא הבעיה ...

הבעיה מתחילה שכמישהו שאין לו שמץ של מושג מה אני בכלל שומעת כיוון שהוא מעולם לא ניסה להקשיב לזה , או אפילו שמע את זה כרעש רקע מרשה לעצמו להגיד שאחרים שומעים זבל , גם לי קרה וקורה ויקרה שאני שומעת משהו שמישהו מציג לי ואומרת "אח שלו ,איך אתה שומע את הדבר הזה ? " וזה קורה לי גם עם להקות וזמרים מאד מאד מוערכים ( ע"ע פינק פלויד ודרים ) , אבל אני מקשיבה לפני שאני אומרת את זה , אני מבררת מי ומה עומדים מולים לפני שאני מחליטה שזה לא בשבילי . האנשים שאני מדברת עליהם אלו אנשים שאין להם שום מושג או רעיון לגבי המוזיקה שלי , הם מעולם לא שמעו אותה או עליה ובכל זאת מרשים לעצמם לבלבל לי במוח רק כי אני שומעת דברים שלא מושמעים ברדיו בתדירות של 13 פעמים בשעה עגולה . אני אתן לך דוגמא - לפני חודש בערך ישבתי עם בחור ובחורה מהכיתה שלי , הבחור שומע המון המון וגם מרחיב את אופקיו , הבחורה היא מקסימה ונחמדה , אבל כשאנחנו התחלנו לדבר על דיפ פרפל היא אמרה " מה , אתם שומעים מוזיקה כל היום כאילו ? " והיא לא איזו אהבלה מהשכונה , זו בחורה שמבינה עניין אבל העניין שלנו במוזיקה לא מובן לה בעיקר כי שנינו לא "מוזיקאים" ולא מנגנים על כלום חוץ מעצבים של כמה מרצים , אז נורא מוזר לה שמי שעיסוקו המרכזי החיים הוא לא מוזיקה משקיע כל כך הרבה זמן בהאזנה למוזיקה .

Welsh

New member
"הבעיה מתחילה..."- זו לא בעיה../images/Emo13.gif

כתבת בעצמך "הם מעולם לא שמעו אותה או עליה ובכל זאת מרשים לעצמם לבלבל לי במוח" זה כל מה שהם עושים, מבלבלים במוח, אז למה להתרגש? הדוגמא שנתת לא נראית לי כל כך קשורה, כלומר, גם אותי שואלים "איך אתה יכול לשמוע כל כך הרבה מוזיקה" אם מישהו לא נגוע בחיידק הזה, הוא לא יכול להבין את זה, אבל זה נכון לכל תחביב, זה לא כל כך קשור לדיון הנ"ל.

fire witch

New member
למה להתרגש ?

כי אין בעולם הזה דבר שמרגיז אותי יותר מאנשים שחיים לפי האמרה " אין שכל אין דאגות" מטריף אותי שאנשים חיים בבועה ולא מעוניינים לצאת ממנה ! חוץ מזה - כל דבר מרגיז אותי וגורם לי לצאת למסעות צלב , מי שמכיר אותי יודע

Welsh

New member
לא צריך להתרגז

אבל אם זה עושה לך טוב, לכי על זה

M e n s R e a

New member
לי לא ברור, איך אתה יכול להיות אדיש

כ"כ לאנשים כאלה? אבל מילא, זה דוחה את ההתקף לב בגיל חמישים ומשהו, אולי אפילו מבטל אותו חחח

fire witch

New member
לא בורות כללית , לא אמרתי שהיא טפשה

בתחום המוזיקה זו בורות , אין לה שמץ של מושג איך קוראים לזמר/זמרת שמנעימים את זמנה בנסיעותיה בעיר - והיא גם לא מתכננת לברר . וזו לדעתי בורות , כמו בכל תחום אחר , בדיוק כמו בלימודים כשלא טורחים לברר מה הלוח מבחנים שלך או משהו כזה .

למעלה