זה עצוב...

Welsh

New member
אני לא קורא לזה בורות

ואני גם לא רואה בזה כבורות.

המטופל

New member
כן, אני מודע לזה

אני יודע את כל הקטע שהכל ממוסחר, שזה יותר זול.. לא ידעתי. ויש לי הערכה להיפ-הופ פשוט הוא נעשה מגעיל היום כבר לא כיף לשמוע אותו. גם יש לי משהו להוסיף ל"מולטי-טאלנטים": לא ידעתי שזה הכינוי לזה אבל גם יש את זה בכל הקטע של כוכב נולד, כל הכוכבים האלה של כוכב נולד עושים את הטלנובלה הזו "השיר שלנו" והם משחקים כל כך גרוע!! אלוהים, אני לומד תיאטרון בתיכון, הם משחקים בצורה כזאת נדושה, גרועה וחלשה(על כוכבי כוכב נולד אני מדבר כן..)

MilkShack

New member
אני אגיב על חלק מהדברים .

כמו שרואים בחתימה שלי, או מניחים ממנה אני די מטורף על נירוונה, ובכלל אני אוהב כל מה שקשור בעשור קודם ומאוחר יותר. העניין שקורט קוביין היה אליל הוא נכון, כי אז הרוק היה העיקר, בסוף ה-80' הוא די מת, מה שנתן את הדחיפה לגראנג', ואחרי שקורט התאבד\נרצח\מה שתרצו, הרוק די מת, ממש ממש ממש לא מת לגמרי, אבל אין להקה שהיא "וואו!" מעל כולם, או אליל רוק אחד, כוכב רוק נצחי, שמרגישים שוואלה, זה מיוחד, זה חדש. אז נקווה שמתישהו הרוק שוב יחזור לקידמת הבמה, אולי אפילו עם משהו חדש (ואני לא מדבר על לינקין פארק Oם ) שבאמת יהיה איכותי... נכון לעכשיו המוזיקה היא עדיין איכותית, אבל אני לא יודע איך להגדיר... לפי דעתי הכל די יבש... יצא מזה הטעם... זאת התייחסות לרוק כמובן... בנוגע למוזיקה בכלל אני לא ממש יודע... אבל כל הפופ וזה.. שמעתי מישהו אומר פעם שאנשים כמו קוביין, לנון, הנדריקס וכו' יזכרו בסוף, ולא את אלה שנראו יפה ורקדו בקליפים. פשוט נכון...

Caraya

New member
הרוק אף פעם לא הלך לשום מקום...

התקשורת החליטה להתעלם ממנו פשוט. תסתכל מדי פעם ברשימת המכירות של אלבומים בעולם, וזה יספיק לך כדי לראות שהרוק כאן ולא הלך לשום מקום... במיוחד באירופה. בארה"ב ההיפ-הופ באמת תפס קצת יותר חזק (וזה מובן, כי יש שם אוכלוסייה שחורה גדולה, והרוקנרול כבר מזמן לא נתפס כמוסיקה חוצת-צבע-עור כמו שהוא נתפס בשנים הראשונות שלו). אבל גם בארה"ב יש בשנים האחרונות ירידה במכירות אלבומי היפ-הופ, אפשר לומר שהרוק צועד בחזרה אל מרכז התעניינות התקשורת. הפריצה הגדולה תבוא, כמו תמיד, כשתהיה איזו להקה שיהיה לה משהו באמת חדשני להציע, עד כדי כך שיקומו עוד הרבה להקות שירצו לחקות אותה, ואז יווצר ז'אנר חדש ומכאן השמיים הגבול...

המטופל

New member
רק שזה לא יהיה...

רק שזה לא יהיה על אהבה. כבר נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חושב ש 97% ממה שמשדרים כיום ברדיו(המיינסטרים של הרדיו) זה על אהבה!!!!!!!!!!!!! מה יש לכם?!?!?! אי אפשר לשנות!!??!?! ז'אנר חדש אתה אומר, אה? אני מקווה שזה ישמע בסגנון רוק דרך אגב: לKraftwerk יש/היו הברקות, הם מיוחדים!

Anuerysm

New member
אהבה זה נהדר

כל עוד זאת לא אהבה עצמית וגם לא יותר מדי פוליטיקה (אתם יודעים על מי אני מדבר) קורט קוביין לא אליל בש*ט

Elyon

New member
ואאאיי אתה כל כך צודק!!! זה כל כך

מרגיז! אני כבר המון זמן לא מקשיבה לרדיו,מכמה סיבות: למשל גלגלצ...הם ח-ו-ר-ש-י-ם על שירים אפשר להשתגע..בפעם הראשונה ששמעתי את Call me when your soverכל כך התלהבתי,אבל בחיית רבאק להשמיע אותו כל 10דק עד שיצא מכל החורים זה אכזרי! וגם בכלל אחרי שקראתי את הכתבה שהם זורקים דיסקים לפח..זאת לא הנק`, אתה צודק שכל הסמלים המסחריים האלו לא נקראים מוזיקאים אמיתיים..

Anuerysm

New member
למה לא מוזיקאים אמיתיים?

אולי הם לא מוכשרים כמו המוזיקאים שרובינו כאן שומעים, אבל סך הכל בא להם לשיר ויש להם לפחות טיפת כשרון, אני אישית לא סובל את התופעה של הכוכב נולד וכאלה אבל זה לא אומר שהם לא מוזיקאים

כל הפופ המלוקק של גלגל"צ

באמת נמאס\ לא מעניין, וגלגל"צ גורמים לזה להיות ככה, הם מכניסים לפלייליסט קו אחיד של זמרים\אמנים ולא מגוונים. אבל אני חושב שאתה מתבלבל בקטע של האהבה, גם לרוק יש המון יציאות\שירים מאוד יפים על האהבה, זה גם פסול? או שמה שמפריע לך זה שבשירים בגלגלצ במקום דיסטורשן יש פסנתר מרגיע? מציק לי גם שציינת להקות כמו מוניקה סקס, איפה הילד וקו הלהקות שלהן (דור הרוקסן) הרי גם השירים שלהם מדברים על אהבה, אותה אהבה מלוקקת שמדברים עליה בשירים של נינט טייב, קרן פלס ומירי מסיקה. עוד דבר שמציק לי, אתה רשמת ביגי, לפי מה שאני יודע רוב השירים של ביגי הסתכמו ב"מותק אני אוהב שאת קורא לי ביג פאפא", "נשב נעשן קצת עשב" או כל שאר החירטוטי שכל שחוזרים בכמעט כל שיר היפ-הופ היום? איזה כבוד היה לביגי? אני לא אדבר על טופאק כי הוא באמת גאון, לשירים שלו יש גם מסר למרות שהוא גם התעסק בשטויות,אבל לפחות הוא ידע להפסיק בשיא. כוכב נולד זה רע וגם גלגל"צ, אבל גם להתבכיין בפורומים כמה כוכב-נולד וגלגל"צ גרועים במקום לעשות משהו הרבה יותר חיוני בנוגע לדבר זה רע.

M e n s R e a

New member
אבל

יש שירי אהבה ויש שירי אהבה. אני בטוח שכולם פה יסכימו שאנג'י של הרולינג סטונז, או בייב של לדזפ, או You and me של אליס קופר הם שירי אהבה מעולים. אתה באמת יכול להשוות אותם לשירי האהבה המלוקקים שמשמיעים בגלגל"צ? אתה יכול להשוות את זה לנינט טייב?

אני לא משווה

פשוט נראה כי למטופל\המלך123 יש סלידה מהאהבה, ואני מתאר לעצמי שהוא אוהב רוק כמו כל חברי הפורום הזה וזה טיפשי לצאת נגד אהבה אם אתה אוהב שירי אהבה של רוק.

המטופל

New member
נו באמת

תחשוב יותר לעומק. זה סבבה שיש שירי אהבה אבל לא שכמעט כל שיר שלך הוא על אהבה. לנינט יש יותר מדי שירי אהבה אבל לעומת לד זפלין RHCP או אפילו מוניקה סקס יש שירים על אהבה אבל זה לא הנושא המרכזי בשירים שלהם(ותשים לב טוב כמעט כל שיר פופ הוא שיר זול ונדוש על אהבה). יש להם המון שירים על נושאים שלא קשורים על אהבה, וגם אין להשוות להלחנה.

Caraya

New member
שמעתי איזה סטנדאפיסט אחד

שאמר: "If all romantic relationships went well, we wouldv'e had almost no music".

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif

ומילא זה, אבל זה תמיד גם אותם הנושאים באהבה. זה תמיד איכשהו נשמע אותו הדבר, כשזה בא מאיזו מלכת פופ חמדמדה.

fire witch

New member
מה חמדמד בהן ?

חברים , אין מה לעשות ... אין יותר מדי נושאים לכתוב עליהם ( אלא אם כן מדובר בפרוג ואז השמיים הם הגבול ) , אז אנשים כותבים על מה שהורס להם את החיים - אהבה , כסף או דת ....

M e n s R e a

New member
צודקת, לא חמדמדה

יש מספיק נושאי כתיבה פרט לאהבה למשל מטאליקה ומגהדת' כתבו כמה וכמה שירים על התמכרויות. או שאפשר לכתוב שירים על המוסיקה עצמה, הכתיבה שלה, החיים כלהקה וכו'. או על שאר הנושאים שהזכרת. או, כמה עצוב, על אהבה. נון סטופ.

fire witch

New member
את מגהדת' תשאיר מחוץ לתמונה בבקשה

רק השירי אהבה שלהם מעניינים אותי , אני אוחזת בקראש על דייב מכיתה ג' בערך........

M e n s R e a

New member
דייב אכן מדהים

כמובן שכשזה בא ממני, זה פחות לכיוון של קראש, ויותר לכיוון של המון הערכה למי שבנה לבד להקת פאר, שהרבה אומרים שהיא להקת המטאל הכי טובה שהייתה (או לפחות שקיימת היום).מה האהוב עליך שלהם?

M e n s R e a

New member
באמת שיר מעולה

אני הולך על "הבנאלי", Holy Wars. אחד משירי המטאל הכי טובים שאי פעם יצאו לדעתי

למעלה