זה מדעי... הזרע שלנו.. אתן לא יכולות בלעדיו
N Nעושן חלקית New member 26/7/06 #4 את האמת... כמו שמישהי כבר אמרה בעבר על זה שכשהיא קראה על הפופרס לא בא לה לנסות.. הנה קישור ל ssri אני חושב שעדיף לכן זרעעעעעעע
את האמת... כמו שמישהי כבר אמרה בעבר על זה שכשהיא קראה על הפופרס לא בא לה לנסות.. הנה קישור ל ssri אני חושב שעדיף לכן זרעעעעעעע
ד דה סטילטו ליידי New member 26/7/06 #5 אז זהו עם כמה שאני אוהבת להרגיש שהוא גומר בפנים ועם כמה שאני שונאת תחושה של גומי - אם זה בין זרע למעכבי reuptake סלקטיביים של סרוטונין במוח כדי למנוע דיכאון, נראה לי שעדיף לדבוק בסרוטונין
אז זהו עם כמה שאני אוהבת להרגיש שהוא גומר בפנים ועם כמה שאני שונאת תחושה של גומי - אם זה בין זרע למעכבי reuptake סלקטיביים של סרוטונין במוח כדי למנוע דיכאון, נראה לי שעדיף לדבוק בסרוטונין
O offנועה New member 26/7/06 #16 לא רק שאתה יודע להביא קישורים מויקיפדיה, אתה גם יודע להביא אותה בתשובות כל כך עינייניות...
O offנועה New member 26/7/06 #21 יופי! כי עד שזין יהיה מספיק קטן כדי להכנס לי במרווחים הסינפטיים ולעצור בגופו קליטה חוזרת של סרוטונין אצלי במוח, אני אסמוך עליך עם הסמרוטו והדלי.
יופי! כי עד שזין יהיה מספיק קטן כדי להכנס לי במרווחים הסינפטיים ולעצור בגופו קליטה חוזרת של סרוטונין אצלי במוח, אני אסמוך עליך עם הסמרוטו והדלי.
ד דה סטילטו ליידי New member 26/7/06 #23 אעצור בגופי בעוז כל ווסיקולה בנויירון הפרה סינאפטי שתעז לקחת לך סרוטונין
O offנועה New member 26/7/06 #24 אני אוהבת כשאת מדברת ככה...../images/Emo99.gif אני יכולה להעיז לבקש משהו? אם תוכלי גם קצת לשחק לי בדופאמין, ובנוירואפינפרין, זה... זה... זה יעשה אותי כל כך מאושרתתתתתתת...
אני אוהבת כשאת מדברת ככה...../images/Emo99.gif אני יכולה להעיז לבקש משהו? אם תוכלי גם קצת לשחק לי בדופאמין, ובנוירואפינפרין, זה... זה... זה יעשה אותי כל כך מאושרתתתתתתת...
ד דה סטילטו ליידי New member 26/7/06 #25 חומד, בשבילך אני מוכנה בנוראפינפרין, בדופאמין באצטיל כולין - מה שעושה לך שמח ( קחי בחשבון שאת עלולה לחוות קצת פראקסוניזם אבל מה זה קצת רעידות ביני לבינך? )
חומד, בשבילך אני מוכנה בנוראפינפרין, בדופאמין באצטיל כולין - מה שעושה לך שמח ( קחי בחשבון שאת עלולה לחוות קצת פראקסוניזם אבל מה זה קצת רעידות ביני לבינך? )
O offנועה New member 26/7/06 #26 ../images/Emo99.gif די! זה סופי! החיים כל כך רעים אלי! איך זה שאת לא גבר?!