זה מדעי...

אני יודעת אבל להעמיד דברים על דיוקם

בהקשר לפרמקולוגיה ( במקרה שלך ) ונויירואנטומיה תפקודית ( במקרה שלי - ותאמיני לי שכבר התווכחתי עם אנשים פה על איזור ברוקה וזה שתנוך האוזן וכף הרגל בהומנקולוס קרובים לאברי המין) לא יוביל אותנו לשומקום, בטח לא משו שקשור לסקס. נראה לי שעדיף שנתמקד בנושא הפורום, זה הרבה יותר כיף, לא?

אתן יכולות להפסיק בבקשה?

בחורות אינטיליגנטיות זה נושא שמחרמן אותי מאוד, אבל אני צריך להתרכז בעבודה עכשיו!!

offנועה

New member
את רואה שזה קשור לסקס? מש"ל!

"...נראה לי שעדיף שנתמקד בנושא הפורום, זה הרבה יותר כיף, לא?" טענתך הופרכה עד דק!

offנועה

New member
את יודעת, מהבוקר אני חושבת

על מה שאמרת בנוגע לאיזור ברוקה. ואני לא מסכימה איתך! אם אנשים היו מבינים את הטענה שלך שפירטת לעיל, הם היו יודעים כמה חשוב להתעסק לי כמו שצריך עם כף הרגל, וכל החיים שלי היו נראים לגמרי אחרת. זכיתי לכבוד הזה פעם אחת בחיי, ואני מתרפקת על הזכרונות כמו גור חתולים על גופת אימו שנדרסה. עד כדי כך....

offנועה

New member
../images/Emo163.gif מה אני אגיד לך...

לא יודעות מה הן מפסידות. במיוחד אם מדובר באחד שלמד כמו שצריך את המפה הרפלקסולוגית, ויודע איפה ללחוץ ומתי, אם אתה מבין למה אני מתכוונת...

טוב, אינביה, אז ככה:

במוח יש את הרצועה המוטורית והרצועה הסנסורית, על פני שתיהן ממופים אברי הגוף שלנו בהתאם לכמות העיצבוב של כל איבר ( כך שהגב מאוד קטן לעומת הלשון או היד למשל ) הגורואים שלי ו"ס ראמאצ'נדרן ואוליבר סאקס ירום הודם, סוברים כי הסיבה שבעטיה יש פאטיש רגליים ( שמסביר למה אני כמעט גומרת כשהוא מוצץ לי את האצבעות אחת אחת
) ולמה אנשים כל כך אוהבים שמלקקים להם את תנוך האוזן היא שהאיזורים האלה קרובים מאוד ( עד כדי חופפים לפעמים במקרים של פגיעות* ) בהומנקולוס - "האדם הקטן" הממופה על הרצועה המוטורית והרצועה הסנסורית. * אנקדוטה - אנשים שחווים "איברי פאנטום" דיווחו על תחושות של גירוד למשל בכף רגל הרפאים תוך אורגזמה או תחושות אורגזמיות מליטוף תנוך האוזן, הסיבה היא שברגע שהמוח מפסיק לקבל קלט מאיבר מסויים הוא מנתב את הנויירונים התחושתיים לאיזורים קרובים במוח כך שנויירונים שעיצבבו וקיבלו מידע מהרגל עכשיו שייכים לאיזור אחר. ההעברה לא מושלמת ולכן אפשר לחוש בצורה דיי משעשעת / מתסכלת איבר לא קיים...

נועה,

אעשר לערגן איתך ערב של חיים יפפים? אני אעסה לך את הרצועה הסנסורית, את תנצלי את כישורי הרצועה המוטורית, והטטרההידרוקנבינול ילטף לשנינו את ההיפוקמפוס. סטילטו, את תצטרכי לבוא עם מפה ולוח כדי לכוון אותנו שלא נדרוך להומנקולוס המסכן על הבוהן בטעות
אוליבר זקס יהודי חביב מאוד, אבל נשאיר אותו לבילויים אחרים, אוקיי? :)

offנועה

New member
תה יודע מה?

אם תה מחפ לעסות עירגונים, קסות וכאלה, ויש מצב לחיים יפפים, וגם אח לשניי, אז זה כבר נשמע לגמרי אחרת...

יש לי מפה רפלקסולוגית,

אני לא סגור עד כמה היא אמינה. מה עדיף? לעשות ביד או לעסות ברגל?

למעלה