זה מדעי...

פסססססססטט....

רותם חמוד אבל אני לא בטוחה שהוא הטעם שלך

offנועה

New member
מותק

אחד שיש לו מפה אבל הוא לא בדיוק סגור עליה, זה עדיין לא ביצוע מושלם... תתאמן בנתים...

יש מפה אבל היא לא מדעית

אני צריך לערוך מחקר בשטח כדי לאשר או להכחיש את ההנחות.

לפי משפט הגבול המרכזי n>30

אתה צריך למצוא 30 מתנדבות, להוכיח ניסויית שהמפה אמינה ברמת מובהקות של אלפא קטנה מ0.05 R u up 2 it?

offנועה

New member
../images/Emo4.gif

לא הייתי מסתפקת ב30 נבדקות... תיקוף הנכונות של המפה לחוד, ושיכלול השיטה לחוד. בלי 220 נבדקות, וקבוצת ביקורת לא הייתי זזה במקומו...

התייאשתי מסטילטו,

ואף אחת לא התנדבה בינתיים. תתנדבי ל220 מבדקים בהפרשי זמן של יום-יומיים?

I'm down with that

שלושים מתנדבות לקבוצת ניסוי ושלושים לקבוצת ביקורת שתקבל עיסוי פלאסבו, או 30 סה"כ? זה לא מדעי אם זה לא דאבל-בליינד. מוכנה להתנדב לניסוי?

../images/Emo6.gif דאבל בליינד

אם אני אתנדב לניסוי יש סיכוי שבחור מסויים עם רכושנות גדולה לכפות הרגליים שלי יאלץ להיות אלים כלפייך

דרדקן

New member
גם זה מדעי

מחקר אמריקאי חדש שמומן ע"י חברות הטבק קובע כי עישון טוב לבריאות. במחקר שכלל 321 נבחנים נמצא שבקרב 98% מהמעשנים לא נמצאו מקרי סרטן, אך מבין הלא מעשנים נמצאו 92% שיש להם עששת. ממצאי המחקר מוכיחים שהעישון טוב לבריאות. וגם זה מדעי מחקר חדש שמומן ע"י הכנסיה הקתולית קובע שנשים שבני זוגן השתמשו בקונדום באופן קבוע נוטות להיכנס פחות להריון ורבות מהן עקב כך נידונות לחיי נצח בגיהנום על השחתת זרע ועל כך שהיו לא מאושרות מזה. לעומתן נשים שקיימו יחסי מין ללא קונדום נטו יותר לבחילות בוקר שעשו אותן מאושרות ועליזות אך עם נטיה למצבי רוח קיצוניים. נשים שלא קיימו יחסי מין כלל היו מדוכאות כרונית, בעלות הערכה עצמית נמוכה ונטיות התאבדותיות. ואאוו מחקר ע"י שאלון ל-293 מתנדבות זה כל כך מדעי אני מתפלא שלא פירסמו את זה ב-nature או ב-science. אין ספק שמקומו של מחקר זה בפנתיאון הכבוד של המחקרים המדעיים של 100 השנים האחרונות ממש ליד E=mc^2

עוד משהו חשוב...!

לקראת סוף הקטע רשום שלדיכאון מתון מתקרבות במספרים הנשים שלא קיימו יחסי מין בכלל..! לאחריהם הנשים שהשתמשו עם קונדום ובסוף הנשים שקיימו יחסים ללא קונדום.. זה מבחינתי אומר שבנות ישראל (וגם ארה"ב.. כי אני בדרכי לשם..) צריכות לקיים יחסים וכמה שיותר..

למעלה