זה מדעי...

november76

New member
../images/Emo88.gif כשאתה צודק...

אתה לא טועה! בהחלט עדיף זרע טבעי על כל מיני כימיקלים. בעניין הזה אני איתך!

just 20 f

New member
חחחחחחחחחחחחחח...............

אני האמנתי...?? תמימה.
טוב, אני גם טמבלית בנוסף... ועדיין מאמינה קצת.

KeyserSoze

New member
וזה נכון עד שהאשה נכנסת לדיכאון

משימוש ממושך באותו הזרע

לא חדש ../images/Emo13.gif

אחלה סיבה לבלוע. אבל לנועה אני יכול להגיד שגם NSRI עושה את העבודה טוב. אפקסור XR מסדר יופי את הראש

באמת משנה אם זה משאיר בסינאפסה

נוראפינפרין וסרוטונין או רק סרוטונין? אני דיי בטוחה שיש הבדל בין האפקט שVenlafaxine עושה בהשוואה לאפקט שזרע(?) עושה על מצברוח- די להתקטנן

offנועה

New member
רצית להגיד לי משהו?../images/Emo12.gif

לא הבנתי מה בדיוק? מנסה להעביר לי שיעור בפרמקולוגיה של הפסיכיאטריה, על סמך מה? ידע אישי?
ועכשיו בגלל שאתה כזה מתחכם כולם יסבלו בגללך בזמן שאני אעמיד פה דברים על דיוקם! היית חייב נכון? לא התחשבת באחרים!! אז דבר ראשון ההבדל בין SSRI ל SNRI (ולא NSRI) הוא כזה: הראשון עובד על סרוטונין והשני במשולב על סרוטונין ונוירואפינאפרין, שתי הקבוצות חדשות יחסית והשניה חדשה במעט מן הראשונה. היה יותר מחוכם מצידך לו היית אומר באותו שלב: חוסמי מונואמין-אוקסידז!!! או בראשי תיבות סקסיים להדהים: MAOI אבל אז, פלטת: אפקסור... השם ירחם - זה בכלל מקבוצת הSSRI לידיעתך הרבה! איפה תקעת לנו אפקסור XR? זה שם מסחרי!!! השם הגנרי הוא פלואוקסטין, והוא מרכיב פעיל בתרופות אפקסור, אפקטין, פלוטין, פריזמה ופרוזאק! אז תעשה לי טובה, ותשאיר לי את התרופות, זה התחום שלי בפורום...

שם מסחרי אולי...

אבל ויפקס לא עושה את אותה העבודה, עובדה. והייתי בטוח שזה SNRI (פליטת קיבורד באמצע הלילה, תעשי לי הנחה). אבל לא מתווכח יותר עם מומחים
דונט שוט!

daniella1980

New member
לא הכוונה לבליעה יא מתחכם

לפחות ממה שאני שמעתי המחקר מדבר על כך שנשים שלא משתמשות בקונדום (אלא באמצעי אחר), ולכן השפיכות מתבצעות בתוך גופן, פחות מדוכאות בגלל ספיגת הזרע בגופן. או משהו דומה. אף אחד לא דיבר על מערכת העיכול.

למעלה