זה מאוד מצליח

יוֹאב

New member
...

ביילין קיצוני - זו לא עובדה, זו דעתך. התנגדות לעבודה משותפת עם יח"ד? אני לא מאמין שיש כזו.

סלוניק

New member
ממתי "קיצוני" הפכה למילת גנאי?

ישנה חלוקה ברורה של ימין ושמאל בישראל, כשעמדותיה של מפלגת יח"ד רחוקות מן הקונצנזוס הציבורי במידה שממקמת אותה כמפלגה קיצונית. האם עמדה קיצונית היא בהכרח רעה במידה שהיא הופכת לכינוי גנאי?

youvall

New member
לא לדעתי...

מי שמקבל(פעמים) את רצון השיבה הפלסטינאי הוא קיצוני ולא נכון שיהיה במפלגה שהיא מרכז-שמאל! התנגדות לשיתוף פעולה עם יח"ד-יש גם יש! רוב הנוער, אם לא רוב מוחץ של הנוער מתנגד לעבודה משותפת עם הקיצוניים אחרי שנכוונו בהפגנה הגדולה. אחרי שהם ניסו להפוך את זה לכן לז'נבה ואחרי שהם סייעו לתלות שלטים של סרבנים-הם קיצוניים ועבודה משותפת איתם תגרום לכך שהרבה מאוד חברים בנוער לא יגיעו לפעילות ההיא ואף ישקלו עזיבה מוחלטת של הנוער כל עוד נמשך שיתוף הפעולה איתם!

ש

שלמה איזקסון

Guest
נושא מימ"ד הוא לא בעייתי:) היוזמה

היוזמה שלך בנושא מימ"ד היא ברוכה ומצוינת ,ובטח ובטח אם קיבלת לזה אישור מדנה! לגבי הסכם ז'נבה הסברתי לך את הבעייתיות של זה ומקווה שהבנת,אם אתה רוצה לתמוך בז'נבה עשה זאת בצורה עצמאית לחלוטין כאדם פרטי וללא קשר לנוער עבודה או פעיליו....מה שאתה עושה בחיים האישיים כאדם פרטי הוא ענייך הפרטי בלבד...אבל מה שאתה עושה כפעיל נוער העבודה ויו"ר סניף זה כבר בעיה שלנו גם!

../images/Emo41.gifלקח חשוב לאחראי על הפארסה

לא לוקחים ילד שהיה עד לפני כמה חודשים תומך כהנא (שתמך בטרור נגד ערבים) להיות ראש סניף העבודה :) איכשהו היציבות שלו טיפ טיפה בעייתית...

Lord Buksht

New member
../images/Emo3.gifוהיופי הוא

שלרוב האנשים יש בעייה שהוא הלך יותר מידי שמאלה...

הבעיה היחידה שלי איתו היא שהוא כל

הזמן מציף את פורום הליכוד (ובעצם גם את שאר הפורומים) בשטויות וזיבולי השכל השקריים שלו וזה כבר ממש עולה על העצבים. אז בסדר, פורום העבודה הוא אולי המקום הנכון להשאיר הודעות כמו "תגידו לי מזל טוב כי אני יו"ר עכשיו!", אבל כשהוא כל הזמן כותב על "הצלחותיו" המדהימות בנוער העבודה בפורום הליכוד, זה כבר ממש מתחיל לעצבן.

למעלה