זה מאוד מצליח

דמגוגיה עלובה

לשיטתך אין הבדל גם בין רוצח ובין מי שעבר באדום. שניהם עבריינים !!!!

מצד אחד קשה לי עם זה

כמו שאזרח מחוייב לשלם מיסים ולשמור על חוקי המדינה, כביכול, כך גם הוא חייב לקחת חלק במאמץ הצבאי של ישראל, והרי אנחנו לא חיים בשווייץ. אבל מצד שני, כמו שאני ראיתי לנכון לא לקחת חלק בעוולות המתבצעות בשטחים הכבושים, כך יכולה להיות דעתו של אחר מרחיקת לכת מעט יותר, ובשבילו כל פעולה שמשרתת את הגוף שחלק ממנו כובש, משרתת את הכיבוש. אני מבין את זה, אבל לא מסכים עם זה.

מקס, אתה פשוט עוצם עיניים ומסרב

להכיר בעובדות. אני לא צריך שילדון בן 12 ילמד אותי על שלום עכשיו. אם היית מסתכל קצת בחדשות בשלוש השנים האחרונות וקורא קצת עיתונים היית רואה את ההפגנות ששלום עכשיו ארגנו נגד צה"ל. שלום עכשיו גם משתפים פעולה עם פושעים כמו פושעי הגיוס ואנשים אשר זורקים אבנים על צה"ל. שלום עכשיו מתאמים עמדות עם שונאי ישראל מהאיחוד האירופאי ומנסים לערב את אירופה האנטישמית כמה שיותר במלחמה הנוכחית שלנו עם הפלשתינים, כדי לגרום לישראל לוותר ולהתקפל עוד קצת. הסיבה היחידה שאני עדיין מגיב לך היא כדי שאנשים אחרים לא ייתפסו בטעות לשקרים הארורים שלך.

תגובה

פשוט תסתכל באינצקלופדיה מה זה שלום עכשיו, ותראה שצדקתי. אני ממליץ: אינצקלופדיה כרטא בכרך אחד.

אסור להפגין?

מותר להפגין, גם נגד צה"ל הקדוש. האם מוסי רז, המילואימניק המסור, שהיה ממקימי שלום עכשיו, הוא אנטי-צה"ל?

youvall

New member
צה"ל הוא לא קדוש!

אבל קריאות לסירוב פקודה דינן כקריאות לבגידה ולעבירה על חוקי המדינה!!! וכן...מי שקורא להפר את החוק ומי שקורא לבגוד-הוא אנטי ישראלי בעליל!

מה זה חשוב מי הקים ../images/Emo35.gif

הרי "שלום עכשיו" היא לא התנועה של שנת 82', היא התחברה לשמאל הקיצוני. זה כמו שתגיד שחד"ש היא תנועה ציונית, הרי וילנר, מקימה, חתום על מגילת העצמאות... ואיך חד"ש היום
האם היא ציונית

youvall

New member
ברור, מה לא???

עזבי אותו... עוד חודש הוא ישנה את עמדתו ויחזור לימין הקיצוני... בינתיים הוא הרחק הרחק בשמאל הקיצוני!

nightwish44

New member
פרס אמר כזה דבר:

פרס אמר שהוא בעד הסכם בכלליות הוא בעד הרעיון הזה של לחתור למען הסכם הוא אף פעם לא אמר שהוא בעד הסכם ז'נבה יותר נכון פרס אפילו התנגד להסכם עצמו הוא התנגד לתוכן ההסכם! הוא היה בעד היוזמה של לדבר עם הצד השני

הוא כן אמר

הוא דיבר בהפגנה הוירטואלית לטובת ז'נבה. הוא אמר: "יש רק דבר אחד טוב יותר מז'נבה, מפת הדרכים".

nightwish44

New member
מקס אתה מדבר ויותר גרוע עושה שטויות

מקס העניין הוא כזה דברים כאלה צריך להצביע בהם בפורום יורי"ם לא מקבלים כאלה החלטות לבד (אנחנו עוד לא שוק) דבר שני נוער יחד ואנחנו כל הזמן בתחרות בלי שום קשר לביילין אנחנו לא יכולים לעזור להם אנחנו צריכים קודם כל לעזור לעצמנו אני לא שונא את מפלגת יח"ד או את נוער יח"ד אבל לפני שאנחנו דואגים למנדטים שלהם בוא נדאג למנדטים שלנו! ושוב אני אבהיר כזה דבר לא מחליטים לבד אתה במסגרת שנקראת נוער העבודה היא לא נקראת נוער מקס ואתה על דעת עצמך לא יכול להחליט על זה אתה צריך להעלות את ההצעה בפורום יורי"ם ושם תיהיה הצבעה(ככה זה עובד למקרה שאתה עוד לא יודע) שלישית אני כבן אדם שכן תומך בהסכם ז'נבה יודע שאני בפורום יורי"ם הייתי מיעוט וזאת סיבה מספיק טובה בשבילי כדי לא לפעול דברים כאלה מעלים להצבעות במידה ורוב היורי"ם מסקימים סחטיין במידה ואני מיעוט אני יכבד את ההחלטה של שאר היורי"ם ולא יפעל על דעת עצמי(ככה לא מתנהגים במפלגה דמוקרטית ובמפלגה דמוקרטית הרוב קובע והמיעוט פועל לפי מה שהרוב קבע גם אם לא מקובלת עליו דעת הרוב לגבי השיתוף עם מימ"ד שוב צריך לעלות את זה בפורו"ם יורי"ם אבל במקרה הזה אין לי בעיה (דרך אגב דבר כזה כבר נוסה בעבר)

youvall

New member
אוקיי...

פעם ראשונה-שיחות טאבה! בניגוד לעמדת רה"מ דאז אהוד ברק ביילין הסכים לדון בחזרה של פליטים פלסטינאים לתחומי מדינת ישראל-תוך הגבלה ברורה של מספרם! פעם שנייה-ז'נבה! בניגוד לרצון העם ביילין הולך ומסכים עקרונית לרצון השיבה, ומוכן לקליטה של פלסטים פלסטינאים לתוך שטחי ישראל הריבונית כחלק מפיתרון הבעיה! נוסף לכך ביילין גם מציע ומסכים שפליט שלא יתיישב במדינת ישראל-יקבל ממנה פיצויים! אם זה לא קבלת רצון השיבה-אני לא יודע מה כן! מי שלא ציוני או לא רק מי שלא מקבל את הדמוקרטיה! מי שלא מקבל את העיקרון שמדינת ישראל היא מדינה יהודית בעלת רוב יהודי מוצק הוא לא ציוני! מי שמקבל את רצון השיבה לא רק שהוא לא ציוני אלא הוא בוגד ברעיון הציוני של הקמת בית מקלט ליהודים! זה הכל! ולהבא מקס...שני דברים... תלמד לשתוק ולהגיד טעיתי! ואל תעשה פעולות שגובלות בטמטום כמו שיתוף פעולה עם מפלגות קיצוניות שיש התנגדות עזה לשיתוף פעולה איתם בנוער!~ ואל תגיד לי שלא ידעת...שמעת אותי, את אור רבני, את דנה, את שחר, את טלוביץ'-כולם בפורום יו"רים האחרון מדברים נגד שיתוף פעולה אפשרי עם נוער יח"ד ועם יח"ד בכלל!

אני בכלל לא מבין למה עושים עניין כל

כך גדול מטמטום ז'נבה. כל המיצג הזה זה קרקס אחד גדול שלא שווה את כל הכסף ששונאי ישראל מאירופה השקיעו בו. אוסף חולמני ומגלומני של אנשים שבאמת חושבים שלמישהו אכפת מהם, בפיקודו של ליצן החצר ביילין. שני הצדדים, גם הישראלים וגם הפלשתינים, צוחקים בקול רם למשמע השם ז'נבה.

סלוניק

New member
כי למרבה הצער

רבים נתפסים לסיסמאות הריקות מתוכן של הקרקס הזה ואחוזי התמיכה בו הם גבוהים (מדובר על כ30-40 אחוזי תמיכה).

youvall

New member
כי למרבה הצער

למרות שכל העסק הוא בדיחה...הסכם ז'נבה יהווה את הבסיס להסכם עתידי...ישראל הייתה מוכנה להתפשר עד לשם...למה לא עוד קצת?!? הסכם ז'נבה עלול להיות נקודת הפתיחה של המו"מ עם הפלסטינאים(אם יהיה כזה) ומכאן אם בז'נבה יש רק קבלה של רצון השיבה...לך תדע מה יהיה בהסכם האמיתי!!! המייצג המטומטם הזה עושה רק נזק לישראל ועדיף וטוב יהיה אם נצליח להוקיע אותו מתוכנו!

אין סיכוי שזה יקרה.

אף אחד כבר לא מקשיב לביילין ולז'נבאים ההזויים שלו היום. זוהי לא תהיה נקודת פתיחה לכלום. המשא ומתן הבא עם הפלסטינים יתחיל מאפס, וטוב שכך, כי עד עכשיו כל ה"הישגים שהגענו אליהם" בפגישות הקודמות היו- אנחנו מוותרים על כמעט כל השטחים, נותנים להם מדינה, מחלקים את ירושלים, והם מרשים למדינה שלנו להתקיים.

אבל אני מסכים איתך שאשליית ז'נבה

פוגעת מאוד במדינה כי אנחנו בעצם נהלנו משא ומתן עם האוייב בזמן מלחמה- מה שהממשלה הכריזה שהיא לא תעשה והיה אחד מהעקרונות המרכזיים שלה. ככה באו הסתומים של ביילין והרסו את כל מה המסרים שישראל בנתה- שכל עוד יש טרור אין סיכוי לשלום.

youvall

New member
הנקודה היא...

שגם אם ישראל תרצה להתעלם מז'נבה...והיא תרצה...העולם(אירופה) לא יתנו לנו... ישראל כבר ויתרה על הנקודות האלה...למה שלא תוותר עוד קצת! ישראל כבר ויתרה על 3/4 מירושלים המזרחית...מה זה עוד 1/4?!? ישראל כבר קיבלה את רצון השיבה-למה עכשיו להקשות?!? הסכם ז'נבה מנוגדת לאינטרסים הישראלים כמעט בכולו אם לא בכולו!!! חייבים למנוע ממנו לצבור תמיכה-שמא הדבר יהיה עקב אכילס של ישראל במו"מ הבא....

למעלה