זה מאוד מצליח

Lord Buksht

New member
פשוט

ביילין קיצוני מדי בשבילך יש התנגדות עזה לעבודה משותפת עם יח"ד אבל יש גם אנשים שמוכנים לשיתוף פעולה בעצרת הגדולה התנועות הקיצוניות הלכו איתנו עם אותו מסר, אז כן אפשר למצוא התאמה (ושוב, אני מסכים איתך ב100% שלא צריך לעבוד איתם, מסיבות מספיק קרובות, פשוט חושב שאתה לא יכול להגיד את זה בשם הנוער, אלא רק בשמך) ההסכמה בפורום יו"רים שדנו בנושא הייתה שכל שיתוף פעולה עם כל תנועת נוער אחרת יהיה מותנה בדיון על הנושא בפורום יו"רים והצבעה כלומר שגם השיתוף פעולה עם מימ"ד הוא לא בסדר! אז אל תכתוב בפורום שלא נשתף פעולה עם יח"ד, כי יכול להיות מצב שבו נשתף פעולה איתם, אבל זה יהיה אחרי שהסכמנו על זה בהצבעה מסודרת

youvall

New member
מאוד פשוט...

ביילין קיצוני מידי למפלגה-אחרת הוא לא היה נזרק ממנה! ביילין קיצוני מידי כי בעוד שהמפלגה מסכימה בערפאת לא רלוונטי ביילין הולך כל שני וחמישי לדבר איתו! ביילין קיצוני מידי כי הוא פעמים הסכים לקבלת רצון השיבה שזה עמדה מנוגדת לעמדת המפלגה בנושא! כמו שאמרתי-אם הם מוכנים להתכופף וללכת בתלם-אין בעיה שנעבוד איתם! הבעיה היא שגם בהפגנה הגדולה-הם ניסו להפוך את זה להפגנה של כן להסכם ז'נבה והם עזרו לסרבנים לתלות שלטים וכו'. הקטע עם מימ"ד, בגלל שאנחנו רצים איתם בבחירות לדעתי אפשר לעבוד איתם אבל באופן זמני בהסכמת דנה ואח"כ כן להעלות את זה לפורום יו"רים הקרוב! ועם יח"ד...יהיה לי קשה מאוד להמשיך להיות בנוער, או לפחות להגיע לפעילויות כשהנוער משתף פעולה עם השמאל הקיצוני!

סלוניק

New member
טול קורה מבין עינייך.

קשה לך לשתף פעולה עם יוסי ביילין, שמקבל את הנהגת הרש"פ כרלוונטית, תומך בהסכם ז'נבה ומקבל את זכות השיבה, אבל משום מה אתה משתף פעולה יפה מאוד עם יולי תמיר, עמרם מצנע, עד לא מזמן עם אברום בורג ורבים אחרים במפלגת העבודה. שלא לדבר על הצביעות בלכנות את יח"ד שמאל קיצוני כשבשבילך גם מפלגת העבודה נמצאת הרחק הרחק משמאל.

יוֹאב

New member
../images/Emo45.gif

כבר הסברתי בעבר מדוע אין הבדל מהותי בין יוסי ביילין ובין יצחק רבין עליו השלום. אבל רבין נתפס כקדוש וכלוחם השלום, בעוד ביילין נתפס בעיניו כפנאט.

סלוניק

New member
עדיף לעזוב את רבין ז"ל בצד.

אני לא אוהב את כל החיבורים שעושים ל"מה היה קורה אם רבין היה חי כיום", כשביילין מספר איך רבין היה הופך לתומך נלהב של הסכמי ז'נבה, בני אלון בחר לתאר כיצד רבין היה מתאכזב מערפאת וכובש את השטחים, וכל אחד אחר מנכס את רבין לפי העמדות שלו. אין איש מאיתנו יודע מה רבין ז"ל היה עושה כיום, עדיף שלא נעלה ספקולציות.

youvall

New member
כבר הסברתי שיש הבדל מאוד מהותי!

רבין ז"ל סירב לקבלת רצון השיבה. ביילין קיבל אותה פעמים! רבין אמר ריבונות פלסטיניאית לא על כל השטח-ביילין מציע עוד שטח חות משטחי 67'! רבין לא הסכים לדון בסוגיית ירושלים, זה לא היה פתוח למו"מ-ביילין מוותר על 3/4 מירושלים העתיקה! רבין דיבר עם ערפאת כי לא היה אף אחד אחר-ביילין מתנגד לדיבור עם כל מי שהוא לא ערפאת או בובה של ערפאת! רבין התנגד לסרבנות-ביילין מעודד אותה! רבין דאג קודם כל לאינטרסים של מדינת ישראל-ביילין מעדיף לדאוג לאינטרסים של פלסטין לעתיד! ביילין נתפס בצדק כפאנט ואף כבוגד ברעיון הציוני(קבלת רצון השיבה כמוהה כחיסול מדינת ישראל כמדינה יהודית ולכן חיסול הרעיון הציוני) בעוד רבין נתפס ובצדק כמי שנלחם כל חייו להגנה על מדינת ישראל, על האינטרסים של ישראל היהודית וכמי שהבין ששלום הוא לא הערך העליון אלא ביטחון לאזרחי ישראל. ששלום הוא אמצעי להשגת הביטחון ולא המטרה הסופית!

תגובה

ביילין לא קיצוניי. ביילין לעולם לא קיבל את זכות השיבה, יוזמת ג'נבה מבוססת על כך שהפליטים הערביים יישוכנו בפלסטין ובכך שזכות השיבה לישראל מבוטלת. ביילין כבר מזמן לא רואה בערפאת פרטנר לשלום. ביילין הוא ציוניי. היחידים שהם לא ציונים זה הימין הקיצוני הפאשיסטי (כ"ך) והשמאל הקיצוניי הקומוניסטי (מק"י) - כי הם מתנגדים לאחד מייסודות הציונות, הדמוקרטיה. גם כתוב ביוזמת ג'נבה: פלסטין מכירה בישראל כבמדינתו של העם היהודי, ישראל מכירה בפלסטין כבמדינתו של העם הערביי-פלסטיני.

זהו, הבנתי

הבנתי למה הרבה בעבודה שונאים את ביילין. כשהוא היה בעבודה אהבו אותו, אחרי שהוא עזב לא סלחו לו והתחילו לשנוא אותו. הרי את פרס, מצנע, בורג, תמיר ואת כל שאר חברי כנסת תומכי ג'נבה בעבודה כן אוהבים בעבודה - והם היו בין יוזמי יוזמת ג'נבה.

youvall

New member
למקרה שאתה לא שם לב...

פרס לא אהוד במיוחד בקרב הנוער-והוא לא חלק מהסכם ז'נבה! מצנע-נבחר רק בגלל שהוא התמודד מול פואד ורמון..בחירה קשה באמת...שים לב שהוא דיי המממ לא מוכר.... בורג-תמיד היה היוני, ותמיד התעלמו ממנו...הוא נבחר ליו"ר הכנסת כדי שלא ימונה לשר...הוא לא אהוד במיוחד במפלגה-הוא חבר לרמון! תמיר-היא על התקן החברתי במפלגה...ממש לא המדיני!

תגובה

פרס לא היה בצווות שעשה את ההסכם, אבל לא פעם הוא אמר שהוא תומך. לגבי שאר המנהיגים - אני לא מסכים איתך. הרוב בנוער מעריכים אותם - בגלל זה הם ההנהגה.

youvall

New member
פרס אמר שהוא תומך עקרונית

פרס אמר שהוא תומך ברעיון של הסכם עם הפלסטינאים...ובאותה נשימה דחה את הסכם ז'נבה כיוון שקיבל את רצון השיבה הפלסטינאי!!! בורג, יולי, מצנע-הם לא בדיוק הקו הקדמי של המפלגה.... יולי בקו הדקמי החברתי-לא המדיני!!! לקו הקדמי המדיני שולחים את וילנאי, פואד, איתן, סנה....אלה אנשים מתונים ולא שמאל קיצוני! רוב הנוער מעריך-לא תומך!

תגובה

זוכר את ההפגנה הוירטואלית באינטרנת למען יוזמת ג'נבה? פרס דיבר שם, והוא אפילו אמר: "ג'נבה זו התוכנית המושלמת לשלום. יש רק דבר אחד טוב יותר מג'נבה, וזה מפת הדרכים".

youvall

New member
תגיד לי...אתה דפוק לגמרי?!?

אתה יודע כמה פעמים פרס אמר שהוא מתנגד נחרצות להסכם ז'נבה כיוון שיש בו קבלה של רצון השיבה?!? פרס תומך בהסכם! לא בהסכם ז'נבה!!!

תגובה

אז תסביר מדוע בהפגנה הוירטואלית באינטרנת הוא אמר שהוא תומך? ניסיון יפה, תמשיך לנסות.

youvall

New member
הפגנה וירטואלית-פחחחח!!!

ניסיון יפה... הוא צוטט כמה פעמים בהתנגדות עזה לביילין בכלל ולז'נבה בפרט...ביילין לא סובל את פרס על זה!!! מה נראה לך!!! מקס...ברצינות עכשיו, אם כ"כ חשוב לך ז'נבה, וכ"כ חשוב לך יח"ד וכ"כ חשוב לך האינטרס הפלסטינאי לפני הישראלי...תשקול לעבור ליח"ד!

שקר גס

פרס התנגד לשטות המכונה ז'נבה. אתה בכלל קשור בצורה כלשהי לעבודה? אתה נראה לי כמו מר"צניק למופת (לא שיש לי זכות כלשהי לקבוע, אבל פשוט מי שפועל בתנועה הפרו-פלשתינית שלום עכשיו, לא נראה לי שהגיוני שהוא יהיה בעבודה שנחשבת מתונה יחסית).

תגובה

זוכר את ההפגנה הוירטואלית באינטרנת למען יוזמת ג'נבה? פרס דיבר שם, והוא אפילו אמר: "ג'נבה זו התוכנית המושלמת לשלום. יש רק דבר אחד טוב יותר מג'נבה, וזה מפת הדרכים". שלום עכשיו פרו פלסטינית? רוב שלום עכשיו מורכבת מאנשי העבודה וקצת אנשי יח"ד.

עוד אחד מהגימיקים הנבובים וחסרי

המשמעות. "הפגנה ויטואלית"... חחחח זה עדיין מצחיק אותי בכל פעם מחדש. וכן, שלום עכשיו היא פרו פלסטינית כי היא תמיד פועלת נגד האינטרסים של ישראל ובעד האינטרסים הפלסטינים. היא הולכת "להלשין" לשונאי ישראל באירופה בכל פעם שנראה להם שמישהו כאן עושה משהו לא בסדר. הם מפגינים נגד צה"ל ונגד המדינה. הם מתפרעים במחסומים ומנסים לפרוץ אותם. אתה, כחלק מהם, הורס את המדינה. כל הכבוד לך!

תגובה

שלום עכשיו זה אלה שרוצים מדינה יהודית בגבולות 67' ומתנגדים לזכות השיבה, בלבלת אותם עם גוש שלום. רובה מורכבת מאנשי העבודה, אני מציג בפנייך עובדה שאני יודע כי אני פעיל שם.

youvall

New member
מקס...זו לא דוגמא!

גוש שלום...זה בכלל תנועה פלסטינאית..לא פרו ולא כלום..זו תנועה פלסטינאית לכל דבר! זה שאתה פעיל שם...לא דוגמא הכי טובה, כי לפי השרשור הזה...נראה לי שמקומך,כמו מצנע ובורג וביילין-ביח"ד הקיצונית הקייקיונית והכישלונית!

למעלה