זה מאוד מצליח

לא בלבתי אותם עם אף אחד. גוש שלום

הרבה יותר גרועים מהם. גוש שלום שונאים בגלוי את ישראל ומפיצים תמונות אנטישמיות באתרם, מסיתים לפשע ונפגשים עם טרוריסטים על מנת לתאם את המשך חיסולה של ישראל. שלום עכשיו לא שונאים את ישראל (על אף שבטח גם שם יש אנשים ששונאים אותה), אלא פשוט שמים את האינטרס הפלשתיני לפני האינטרס הישראלי. שלום עכשיו מפגינים כל הזמן נגד צה"ל ונגד המדינה, מתפרעים במחסומים ופוגעים בחיילי צה"ל, ונוסעים לחו"ל כדי לגנות את ישראל בכל הזדמנות שרק יש להם. הם מנסים לשכנע את שגרירי הארצות הזרות להטיל סנקציות על ישראל ולפגוע במדינה כמה שיותר, ואתה חלק מהם.

אז אתה פשוט לא מכיר את שלום עכשיו

מדובר בתנוע אשר הוקמה על ידי אנשי צה"ל. היא לא שמה את האינטרס הפלסתיני לפני הישראלי. היא מתנגדת לסיפוח השטחים שכבשנו ב 67', אך מתנגדת גם לזכות השיבה ומאמינה שמדינה יהודית דמוקרטית בגבולות 67'. שלום עכשיו לא מפגינה נגד צה"ל. ואיך תסביר ששלום עכשיו, אשר הירגנו את ההפגנה הגדולה של "הרוב קובע", לא נתנו לקומוניסטים ולאנרכיסטים לבוא? אגב, ידעת שאת שלום עכשיו הקיימו חיילי צה"ל אשר ראו שהמלחמה בלבנון מיותרת?

youvall

New member
מקס...

דבר ראשון-מפלגת העבודה אירגנה את הפגנת "הרוב קובע" ולא שלום עכשיו... שלום עכשיו בהפגנה ההיא בשיתוף פעולה עם יח"ד הכניסו את הסרבנים וסייעו להם להתמקם....ולהזכיר לך...הסרבנים צעקו בזמן דקת הדומיה ש"צה"ל הוא אירגון טרור"... שלום עכשיו היא פרו-פלסטינאית!

תגובה

ולכן אותם הסרבנים וההנרכיסטים התלוננו שפעילי שלום עכשיו והעבודה הרביצו להם?

shay or eli

New member
בהפגנה

בתור אחד "הקומוניסטים" אני יודע יפה מאוד שאנחנו, האנארכיסטים ותנועות הסירוב נכנסנו יפה מאוד לעצרת, למרות שנדחקנו אחורה. הסרבנים לא צעקו "צה"ל הוא אירגון טרור", אלה היו האנארכיסטים. העובדה ששלום עכשיו הכניסה אותנו לעצרת שלה לא מעידה על הסכמה איתנו אלא על אמונה בפלורליזם בשמאל הישראלי, דבר שהופר על ידי פעילים שהיכו את האנארכיסטים.

shay or eli

New member
לא כל אירגוני השמאל,

מטה הרוב, אבל שלום עכשיו הם מאוד דומיננטיים בו. בכל אופן, ברור שאף אחד לא עושה לאף אחד טובה, והמרחב הציבורי שייך לכל מי שרוצה להפגין בו.

youvall

New member
דיי נמאס להגיד את זה אבל...

מםלגה העבודה היא המארגנת הראשית של ההפגנה של "הרוב קובע"... שלום עכשיו "אירגנו" את הצעדה בירושלים שבוע אח"כ, וגם שם מי שדאג שיהיה צבע בשטח ומי שדאג לפרסם את זה אלה היו פעילים של נוער העבודה!!!

youvall

New member
הם כן...

הם אפילו התגאו בזה שהם צעקו שצה"ל הוא אירגון טרור-ואלה היו הסרבנים!!! וזה ששלום עכשיו הכניסה אתכם, למרות החלטה של מארגני ההפגנה שאתם(הקומוניסטים, הסרבנים, האנרכיסטים, הקיצוניים) לא תיכנסו, מלמד ששלום עכשיו תעשה הכל בשביל לעזור לפלסטינאים ולפגוע בישראל! קריאה לסירוב לשרת בשטחים-דינה כקריאה להמרדה שלפי חוק העונשיין דינה מוות!!! רוצה שאני אתחיל לאכוף את החוק הזה? כי לי אין שום בעיה מוסרית להתחיל לסקול סרבנים ותומכי רצון השיבה וכו'...באמת שאין לא עכבות בנושא הזה!

shay or eli

New member
זה בגלל שאתה פאשיסט חומד,

בכל אופן, המרחב הציבורי הוא לא בבעלותו של מטה הרוב. אם אדם מסכים עם הסיסמא שהיא כותרת ההפגנה זכותו לבוא ולהביע את דעתו, גם אם אתה לא מת עליו ידידי האנטי-פלורליסט. בכל אופן, אומץ לסרב הם מעריצי צה"ל ואלו שרשמו בעלות על הסיסמא "סרבנות לכיבוש היא ציונות". סביר מאוד להניח שהם לא צעקו. מאחר שעמדתי כמה מטרים מהם, אני יודע שהאנרכיסטים הם אלו שצעקו על צה"ל שהוא אירגון טרור.

מממ...בעצם

אני לא מסכים עם המושג "מעריצי צה"ל". אני לא מעריץ אף אחד (חוץ משלמה ארצי)

youvall

New member
סרבנות-היא בגידה!

סרבנות-היא עבירה על החוק! סרבנות היא לא ציונות!!! כן! אני מתנגד לדעות שקוראות למרד, לעבירה על החוק, לבגידה!!!כן כזה אני...חושב שלא כל דבר שנאמר ראוי שיאמר! פה זה לא גרמניה של שנות ה20! לא כל אחד זכאי לומר את דברו! מי שקורא להרס המדינה... מי שוקרא למרד במדינה... מי שוקרא לעבור על חוקי המדינה... מותר, ורצוי לוודא שהוא לא ידבר עוד לעולם!!! והם התגאו בזה שהם צעקו את זה!!!

מסכים ולא מסכים

אם מדובר בסרבנות שעושים רק כי מפחדים זה באמת בגידה בציונות וזה באמת פשע, זה באמת פסול. אבל כשמדובר במישהו במישהו אשר סירב לבצע פקודה לא חוקית שבה אמרו לו להשפיל או לפגוע במישהו, אז הוא איש ציוני אמיץ אשר עשה מעשה שראוי לשבחו. יש מקרים שבן אדם הולך לקבע רק כדי לקבל פנסיה יותר טובה, וברגע האמת הוא משחק אותה סרבן למרות שבמציאות הוא פשוט השתפן, כאן מדובר באדם פושע ולא ציוני. אבל אם אומרים לו להשפיל או לפגוע במישהו סתם כך, אז כשהוא מסרב הוא בהחלט אדם ציוני ואמיץ ביותר.

אני מקווה שניפגש בקרוב

ונראה אם יש לך עכבות בנושא הזה. כי אם לא, אז אני יודע יפה מאוד להגן על עצמי.

כמה קל לזרוק שקרים באויר

אני הגעתי שעות ארוכות לפני העצרת יחד עם חבריי סרבני השטחים (ותעיד על כך שיר שראתה אותי, וענבר שגם ראה אותי) על מנת להתארגן ולתפוס מקום בכיכר. אף אחד משלום עכשיו לא עזר לנו, ואף אחד מיח"ד לא עזר לנו. יובל, זה לא יפה לשקר. בזמן דקת הדומיה אף סרבן שטחים לא צעק שצה"ל הוא ארגון טרור! מהסיבה הפשוטה, שכל סרבני השטחים, בלי יוצא מן הכלל, הם חלק מצה"ל. זו המהות שלנו. נכדו של ישעיהו ליבוביץ', שקרא לסרב לשרת במילואים באופן כללי, הוצא מרשימת החותמים עקב כך. אז אל תנסה לעבוד כאן על אנשים עם שקרים עלובים שכאלה.

youvall

New member
יואב...

אני באתי לכיכר בבוקר...ושוב ערב...ושוב ושוב ראיתי את אנשי שלום עכשיו עוזרים לתלות שלטים של הסרבנים!!! בזמן דקת הדומיה נשמעו קריאות של צה"ל הוא אירגון טרור והסרבנים אפילו הודו שהם השתתפו בצעקות האלו! סרבן שטחים=סרבן=בוגד! אין על זה ויכוח מבחינתי!!!הכל אותו חרא!

יובל...

אף אחד לא עזר להם... יש כמה מהם שלבשו חולצות של שלום עכשיו (ואחר כך הורידו אותן) כי הן היו מצחיקות ויפות. בדיוק כמו שכמה פעילים שלנו עשו את זה... ויש הבדל בין סרבן שטחים ("אומץ לסרב") לסרבן מצפון. סרבני "המצפון" צעקו "צה"ל הוא ארגון טרור".

youvall

New member
אין הבדל!

אין הבדל בין סרבן שטחים וסרבן מצפון! יש הבדל בין מישהו שהוא נוהג במהירות 200 קמ"ש בכביש של 90 ומישהו שנוהג במהירות של 300?!? לא! שתיהן עבירות על החוק!!! יש הבדל בין מישהו שמעודד לרצח ובין מישהו שמעודד לגניבה?!? לא! שתיהן עידוד לעבירה!!! אין הבדל בין סרבן שטחים ובין סרבן מצפון!

למעלה