זה מאוד מצליח

זה מאוד מצליח

לא מזמן נבחרתי להיות יו"ר נוער מפלגת העבודה בראשל"צ. אני קיבלתי על עצמי לבנות קבוצה מ-0, כי כבר מזמן אין נוער בראשון. אבל הכל כבר הולך מצויין. התברר לי שיש בראשון קבוצה של מימ"ד, אבל איןלהם סניף, אז החלטתי נוכח העובדה ששתי המפלגות מאוחדות להביא לאנשי מימ"ד להיות ביחד איתנו. גם השגתי את הטלפון של יוסי ביילין, דיברתי איתו ועם העוזר המצויין שלו אורי זקי, ועכשיו ביילין יביא לי תמיכה בכל מה שקשור לעובדה שאני תומך ביוזמת ג'נבה והעובדה שאני רוצה להפיץ חומר לזכות היוזמה, והעוזר של ביילין ייקשר ביננו לבין הסניף הקרוב של יח"ד כדי שיהיה שיטוף פעולה ושאם נרצה לעשות הפגנה בראשון אז זו תהיה שם לא רק העבודה - מימ"ד, אלה גם יח"ד יבואו. הצלחתי גם להשיג תמיכה משתי התנועות שאני פעיל בהן, הנוער העובד והלומד בראשל"צ ושלום עכשיו בת"א, וגם הם ייתנו לי תמיכה. מחר אני יוצא להדביק בראשון את ההודעה שנפתחה קבוצה של נוער העבודה - מימ"ד בראשל"צ.

tal65

New member
מקס- לא עושים דברים כאלה!!!

מקס עם כל הכבוד. לא עושים דברים כאלה אף פעם!!! נוער העבודה הוא לא נוער מימ"ד וגם לא יהיה דברים כאלה לא עושים על דעת עצמך בטח שלא לפנות ליוסי ביילין על דעת עצמך בזמן שהוא חבר מפלגת שמאל מתחרה כביכול. לא מתאים לך לך להיות ביח"ד. נוער העבודה החליט לפני כארבע חודשים שהוא אינו תומך או אינו נגד בנוגע להבנות ז'נבה ולכן אינך יכול להפיץ חומר על הבנות ז'נבה בין אם נגד ובין אם בעד עם חולצות של נוער העבודה. דברים כאלה לא יעלו על הדעת. נוער העבודה הוא לא נוער של יח"ד והוא לא קשור לנוער העובד והלומד ולשלום עכשיו ולמימ"ד. דברים כאלו לא עושים על דעת עצמך. ובשביל לארגן הפגנה עליך לדבר עם אנשים יותר אחראים ממך כדוגמת דנה.

Alexco

New member
פעיל לא יכול לארגן הפגנה לבד?

איזה כישורים מיוחדים כבר צריך כדי להרים הפגנה?

הוא צריך אישור...

תאר לך שפעיל יחליט לצאת בהפגנה בעד כיבוש סוריה עם שלטים של נוער עבודה

youvall

New member
רגע...אפשר?!?

יאללה...נאי מארגן הפגנה כזו...מי רוצה להשתתף... לא, בעצם הפגנה בעד התחלה מחדש... מהנילוס עד הפרת-זה המטרה הראשונית... אח"כ אפשר להתחיל לשקול התרחבות!

ש

שלמה איזקסון

Guest
כמה הבהרות למקס:

1)היוזמה להזמין גם את מימ"ד לסניף היא מבורכת וכל עוד הם איתנו באותה סיעה הם בעלי ברית ושותפים ולכן אין בכך שום בעיה.אני משוכנע שהם לא יפריעו לפיעלות נוער עבודה ואף יסייעו. 2)אנא ממך אל תערב את נוער העבודה בנושא הבנות ז'נבה,הנוער אינו תומך ברובו בז'נווה וגם הקו הרשמי של המפלגה אינו בעד ז'נווה. זכותך המלאה לתמוך בז'נווה ולעזור להם אבל עשה את זה כדאם עצמאי ואל תערב בכך את נוער העבודה או את הסניף שלך ופעילים החדשים שתגייס אליו.את פעילותך בנושא ז'נווה עשה בצורה עצמאית לחלוטין ללא חולצת נוער העבודה וללא הסניף שהינו של נוער עבודה שמסתייג מז'נווה. 3)להבא כשאתה עושה כאלה דברים כדאי שתתיעץ עם רכזת הנוער דנה. בהצלחה בהמשך

תראה,

על פי סקר שהיה בעבר באתר נוער העבודה, 70% מהנוער תומכים. וכמובן שקודם אני אשאל את דנה האם להזמין את יח"ד להפגנה מסויימת.

ש

שלמה איזקסון

Guest
בקושי אנשים נכנסים לאתר הנוער וזה

וזה אינו מייצג את דעת נוער העבודה....בנוסף לזה הסקר באתר שם ניתן להטייה בקלות אם מישהו מצביע כמה פעמים...היה פורום יו"רים כבר מזמן בנושא והיה רוב די חד משמעי נגד ההסכם.זכותך לתמוך בז'נבה ולפעול למענם אך ללא כל זיהוי עם נוער העבודה (כמו חולצת נוער) וללא ארגון פעילים נוספים או סניף למען ז'נבה.

תגובה

זה בדוק. ניתן להצביע רק פעם אחת על אותו סקר, הפעם השנייה כבר לא נקלטת. והיה כתוב כמה הצביעו, והצביע דיי הרבה - יותר מ 3000.

לא עושים דברים כאלה...

הוחלט כי יו"רים הרוצים ליצור קשר עם מפלגות אחרות, צריכים להעלות את זה לפורום יו"רים. דבר שדילגת עליו משום מה, בלי לשאול איש... נוער עבודה קיבל החלטה כי הוא אינו תומך בהסכם ז'נבה, ואין לך זכות להפגין בעד היוזמה בתור נציג של נוער העבודה. נוער עבודה אינו נוער יח"ד, ורצוי שתתחיל להתייעץ עם הסובבים אותך בכל מה שקשור לנוער, אתה לא לבד. רעיון שיתוף הפעולה עם מימ"ד ועם הנוע"ל מבורך, ואני שמחה שהוא אושר.

youvall

New member
מרס-עשית טעות חמורה!

ראשית- הפניה לנוער מימ"ד היא מוטלת בספק. אומנם מימ"ד הם חלק מהרשימה שלנו אבל הם לא חלק מהמפלגה שלנו! מפלגת העבודה היא מפלגה עצמאית ומימ"ד היא מפלגת עצמאית-אבל הן רצות ביחד לבחירות...זה הכל! דבר שכזה דורש אישור של רכזת הנוער ורצוי גם פורום יו"רים. שנית-נוער העבודה החליט שלא יביע עמדה בהקשר להבנות ז'נבה-כל עוד ההחלטה הזו נשארת על כנה אין לך שום יכולת ללכת להפגנת תמיכה בהסכם ז'נבה כחלק מנוער העבודה בלי אישור של הנוער! לא זאת בלבד אלא שגם המפלגה לא נוקטת עמדה בקשר לז'נבה כיוון שז'נבה הנו הסכם קיצוני לחלוטיין אשר מכיל בתוכו קבלה, ולו גם עקרונית, של רצון השיבה הפלסטינאי-דבר שמפלגת העבודה מתנגדת אליו! שלישית-בקרב הנוער ישנה התנגדות עזה לפעילויות משותפת עם יח"ד ועם שלום עכשיו. מדובר בשתי תנועת שנשלטות ע"י הקיצוניים ואשר לא משנה מה הנושא הם ידחפו את הנושא המדיני להפגנה...דבר זה הוא לא בא בחשבון ולכן כל עוד אין הסכמה בנוער לעבודה משותפת עם נוער יח"ד ועם שלום עכשיו-אתה מתבקש לא לממש את הרצון שלך לקיים הפגנה משותפת עם שתי התנועת האלה. רביעית-לא מרימים הפגנה בלי אישור של הרכזת בנושאים אלמנטרים(יציאה מעזה, כסף לעיירות הפיתוח, פיתוח הנגב וכו') ואם יש צורך והנושא הוא שנוי במחלוקת גם באישור פורום יו"רים(כמו שאני ביקשתי להעלות את נושא המאמסטפים בהתחלה בפורום יו"רים). כל עוד אין לך אישור-אל תקיים הפגנה! אל תממש את כל התמיכה הזו, ואם מתאים לך יותר נוער יח"ד כי הם תומכים בז'נבה וברצון השיבה ושלום עכשיו שתומכים בז'נבה ורצון השיבה-תעבור לנוער יח"ד! אל תגרור את נוער העבודה לשם-כי זה לא מקומו! ז'נבה זה שמאל קיצוני ומפלגת העבודה היא לא שמאל קיצוני!

תגובה

כל עוד אנחנו עם מימ"ד, למה לא? וקיבלתי לזה אישור מדנה. לגבי יח"ד, רק אם נצתרך עזרה שלהם אני יכול לפנות לביילין והוא יעזור לנו.

youvall

New member
אתה מפספס את הנקודה...

סבבה, קיבלת אישור מדנה לגבי מימ"ד-מצויין! יח"ד... אנחנו לא רוצים לעבוד עם ביילין-הוא שמאל קיצוני! זה הסיבה שהוא נזרק מהמפלגה בבושת פנים! הוא לא מתאים לנו!!! הוא שמאל קיצוני מידי!!! יח"ד רוצים להפגין איתנו...סבבה, שיתמודדו עם מה שאנחנו רוצים! כמו שכששלום עכשיו רצו שאנחנו נעזור להם להריץ קמפיין-הם הוציאו קמפיין מתון(פינוי התנחלויות בחירה בחיים) ולא קראו להסכם עם ערפאת וכו' כמו ביילין...ככה גם יח"ד יהיו צריכים לעשות!!!! ואם נצטרך עזרה מיח"ד-אולי לא שווה לעשות את זה!

Lord Buksht

New member
יובל

דבר בשם עצמך! אל תכליל את הנוער במה שאתה חושב!(למרות שאני מסכים איתך ב100% פה)...ועדיין אותו דבר תקף אליך מקס! אל תהיה אידיוט פעם הבאה. אתה רוצה לחבור לקבוצות מחוץ לנוער, תבקש לעשות לזה הצבעה בפורום יו"רים! אל תייצג את הנוער שהנוער לא בחר בך לייצג אותו!

youvall

New member
מה אמרתי שהיה צריך להיות בשם עצמי?

בזה שביילין קיצוני?!? זאת עובדה! בזה שיש התנגדות עזה בנוער לעבודה משותפת עם יח"ד? זאת עובדה! בזה שלא הולכים ומבקשים עזרה מתנועות קיצוניות כי הן לא מוכנות להתכופף ולהתאים את עצמן לתכנים שלנו? זאת עובדה!

למעלה