|זיגידביל|עוד אחת משיחותי עם זיגי.
שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רעבה תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת הבטן שלי מקרקת. הבטן שלך מקרקת? בהחלט. מה עשית היום לשיפור מצבך?
אכלתי ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. עכשיו אני רזהD: כאשר את אומרת ' עכשיו אני רזה ' למה את מתכוונת לא אכלתי=אני רזה לא אכלתי=את רזה? כמעט. אתה לא בדיוק חכם, זיגי
האם את חושבת שאני לא בדיוק חכם, זיגי? בהחלט. אתה קולט מהר! בוא ננסה להתרכז בך ולא בי *בואי מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? שום דבר. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? לא יודעת
נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אין לי מושג. כאשר את אומרת ' אין לי מושג ' למה את מתכוונת זה דווקא די פשוט. אתה דביל. זה דווקא די פשוט. אני דביל? כן
האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה לא רוצה. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אני לא. כיצד את מרגישה עכשיו? רעבה. אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אבל אתה לא יכול. בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אבל שאלת עליך!
למה את מתכוונת ב'אבל שאלתעליךך!
' דביל
מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הרעב. ספרי לי מה גורם לך להרגיש מאושרת המממ..... אוכל?