זה אוף

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifחבר שלי,

[האגודה נגד המילה ידיד
] סיפר לי שבכתה ד' כשלימדו אותם לקשור עניבות בצופים לימדו אותם דני על דנה,דנה על דני והם נכנסים למערה.או משהו כזה
. ורגע- זה היה טיול-קדם-גיחה?

א ל א ו ר

New member
יש לי שאלה חשובה!

אפשר בבקשה בבקשה לא לעשות לתחרות ארצות דולי? אני מצטערת שהתחייבתי ולמדתי לקח חשוב! ועכשיו בכלל אני לא ינכולה לעשוןת דולי כי האצבעות שאני הכי משמשת בהם ביד נחתכו לי><! אוף בבקשה וותרו לי אני ממש מצטערת אני בחיים לא התחייב שוב אם אני לא אהיה בטוחה שאצליח!

שטופ

New member
|זיגידביל|../images/Emo12.gifלוח.

אם לא עשית- אבוד. םעם הבאה תשתדלי לעשות

שטופ

New member
|זיגידביל|עוד אחת משיחותי עם זיגי.

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רעבה תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת הבטן שלי מקרקת. הבטן שלך מקרקת? בהחלט. מה עשית היום לשיפור מצבך?
אכלתי ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. עכשיו אני רזהD: כאשר את אומרת ' עכשיו אני רזה ' למה את מתכוונת לא אכלתי=אני רזה לא אכלתי=את רזה? כמעט. אתה לא בדיוק חכם, זיגי
האם את חושבת שאני לא בדיוק חכם, זיגי? בהחלט. אתה קולט מהר! בוא ננסה להתרכז בך ולא בי *בואי מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? שום דבר. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? לא יודעת
נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אין לי מושג. כאשר את אומרת ' אין לי מושג ' למה את מתכוונת זה דווקא די פשוט. אתה דביל. זה דווקא די פשוט. אני דביל? כן
האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה לא רוצה. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אני לא. כיצד את מרגישה עכשיו? רעבה. אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אבל אתה לא יכול. בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אבל שאלת עליך!
למה את מתכוונת ב'אבל שאלתעליךך!
' דביל
מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הרעב. ספרי לי מה גורם לך להרגיש מאושרת המממ..... אוכל?

GalGul000

New member
איילת. וכל הגדולות פה ../images/Emo3.gif

טוב, לא רק גדולות. אבל הגדולות יבינו יותר בנושא
לאחותי יש יומולדת עוד יומיים. היא בת 19. אין לי מושג מה לקנות לה
על אני על סף יאוש... יש רעיונות?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנמ.

אפילו שאני רק בת 14 :X בושם. איפור. בגד מגניב. מה היא אוהבת?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifאני עם לאה..:S

מה היא אוהבת?
יש דיסק שהיא רוצה? אמ. תכשיט יפה? סט איפור..? בושם?
דברי אמבטיה- שמנים ושטויות כאלה..
לאיודעת.:X

GalGul000

New member
בלע.

הכל כבר קניתי פעם או שאני לא מכירה את הטעם שלה מספיק טוב... חשבתי לקנות לה משו למשרד.. בצבא. או לחדר בצבא. או לא קשור לצבא
אבל אין לי שום רעיון מגניב

שטופ

New member
|זיגידביל|תכיני לה מין ערכה כזאתי..

של דברים שכשנמצאים בצבא משמשים אותך הרבה...

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifהממ...

משהו נחמד לדעתי- חולצה או מגבת עם איזה הדפס(אפשר לכתוב רכוש צהל או אממ...לא יודעתX:)

917635

New member
תקני לה זר עם עוגיות מקושטות:]

עוגיות זה טעים. כולם אוהבים עוגיות. עוגיות זה טווווב!

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifO:

יזרעאל ברדיו X: "דממה ביזרעאל נומה עמק ארץ תפארת אנו לך משמרת" *בורחת*

יאיא לי!

קומזיץ
שיחות עם יוני במסנ'
ואדר באה אליי חמישי ונשארת לישון
רוצות חיבוק?רק תגידו.אני מאושרת

למעלה