../images/Emo48.gif "אפשר ליילל קצת?" חלק א'
|אזהרה|אזהרת יללות מכאן ועד סוף ההודעה, הקריאה באחריותכן -___-"|אזהרה| גרר. ה18 בחודש, היה, נדמה לי, ללא ספק הלילה הכי מחורבן בחיי הקצרים והעליזים [כנראה]. בסדר, זה הולך ככה. אמא אמרה לנעמה שהן הולכות להופעה בתל אביב עם אחינועם ניני, ריטה, רמי קליינשטיין, אביב גפן ונינט [והיה גם קצת דניאל סלומון, אבל הוא רק ניגן
]. [יכול להיות ששכחתי מישהו.] בטח שמעתן על זה, האירוע המטומטם [אתן תבינו;|] של ישראקארד 30 שנה וכל זה. אז הלכנו עם - אתן יודעות מה? אני יללנית מדי מכדי לכתוב הכל בפירוט. ואני גם אנטי-אייקונים עכשיו, אז אין סיכוי שתעקבו. בכל אופן, אני אספר בקצרה ובייללנות יתר: עלינו על הרכבת והכל, הגענו לשם, אחרי הליכה ברגל של רבע שעה בה אמא לא הפסיקה לקטר, וכשעברנו במדשאות כאלה בדרך למקום של ההופעה והכל, קרה הדבר במקום שני, או ראשון, אני לא בטוחה, הכי גרוע בערב המחורבן להפליא הזה. פתאום אני נעצרת ומייללת בכאב, ואמא מסתובבת אלי וגם אמא של מורן [ידיד 'כי טוב 'שלי] ומורן, ויש לי ענף כזה, תקוע בגב של כף הרגל, [הייתי עם כמו סנדלים כאלו] אבל כזה בערך באמה, באצבע האמצעית נו. ואני כזה נושכת את השפה ומוציאה את החרא הזה, ואז אני רואה כמו קו קטן וחום ברגל שלי, ובלוטה, והבנתי מהר מאוד שיש לי חתיכת ענף תקועה עמוק בתוך הרגל:|
. וירד לי דם אדום-שחור מפחיד ומגעיל
;((((( ואמא נהייתה היסטרית ברמות, וכל הדרך למקום ייללתי [ואני לא כזו יללנית {שוש
}, באמת!!! פשוט זה ממש ממש ממש כאב לי, וזה לא עזר לי לומר שיש אנשים שסובלים יותר ממני וחיילים שנקטעו להם איברים בקרב והם המשיכו להלחם, זה רק גרם לי להרגיש יותר מפגרת ותינוקת כי אני עושה מזה עניין. אבל באמת לא התכוונתי. אוף.

אז צלעתי בייללות חנוקות בדרך למקום של ההופעה, ואמא שלי פולטת כל שנייה "מסכנה שלי" ו"אוי" ועושה פרצוף של סוף העולם |: ואז אני מבקשת ממנה שתפסיק להוציא יללת ניחומים דביקה ומורטת עצבים בכל פעם שאני מייללת. אוף. אז היא שאלה כל הזמן את המאבטחים בדרך איפה יש אמבולנס [Oo], והם לא ידעו. |: [יופי] אז המשכנו ללכת והמאבטחים שליד הכניסה הצביעו לכיוון שני אמבולנסים. [והזכרתי כבר שהיו שם אלפים של אנשים? בכל מקום!! בכל מקום, דוחפים אותך, דורכים עליך, ברכבת, בדרך, אני ומורן [הידיד שלי] כל הדרך לשם צחקנו שזה כמו עלייה לרגל Oo. אלוהים ישמור. אבל למה ציפינו? זו הופעה בחינם למנויי ישראקארד [או ישראכארט, לא איכפת לי] או משהו, ואתם פגשתם פעם ישראלי שפוי שלא ילך להופעה בחינם? -___-" אמא אמרה שכדי שלא ניפרד או משהו אני ומורן נחכה ליד האמבולנס והכל עם הטיפול והיא ואמא של מורן ילכו לתפוס מקומות [AKA=פיסת מטר על מטר של אדמה במרחק של מאה מטר מהבמה, שעוד לא נתפסה על ידי עשרות ישראלים נלהבים. אבל המקומות לא הפריעו לי. ההופעה לא כל כך עניינה אותי. ובבקשה אל תחשבו שאני סנובית או כפויית טובה, פשוט מאז שנפצעתי איבדתי כל חשק לעשות כל דבר אחר מלבד לחזור הביתה |:] התקרבנו לחבר'ה שליד האמבולנס והם כזה איך שאנחנו באים אליהם - "איפה השירותים?" בנימה מיואשת שכזו. מסתבר שעשרות אנשים פנו אליהם בשאלה הזו. אבל יש מאבטחים! תטרידו אותם!

אז אמרתי להם שלא, [והם נראו בהלם מוחלט] ואמרתי שיש לי משהו ברגל וכואב לי ויורד לי דם ויופי די היי וכאלה. אז, נכנסתי לאמבולנס והיה בו ריח נורא של חומרי חיטוי ומלא מגרות שקופות ותמוהות מפלסטיק שחשדתי שיש בתוכן פלסטרים בצורות שונות Oo. אתן רואות, זה הקטע הנחמד והמבדר היחיד שהיה לי בערב הזה. [נו טוב, אז גם נהניתי במהלך ההופעה, כשאחינועם ניני וריטה שרו, ורמי קליינשטיין. ואביב גפן. ו- טוב, נינט לא מחליפה שירים ובאמת התעייפתי ממנה כבר מזמן, אז ממנה לא OO] ארבעה חובשים - כולם נכנסים לאמבולנס אחרי. אחד מחזיק את כף הרגל שלי על הברך שלו ומתייעץ עם האחרים [חובשת ועוד שני חובשים] מה לעשות. [אני התחלתי לבכות בלי קול, נורא כאב לי

אבל מצד שני זה היה די משעשע שארבעה חובשים דנים ברצינות מה לעשות עם הילדה הקטנה עם הקוץ ברגל כאילו היה זה מרכז האירוע הלילי שלהם. ובחיי, אני חושבת שזה באמת היה ככה, בין עשרות קריאות נואשות של "איפה השירותיייםםם?" באה אליהם ילדה ש*באמת* צריכה מד"א, ולא להשתין, זה כמו ישועה. באמת.] אבל מצד שני זה היה נורא מחמם ונחמד שנראה שהם באמת דואגים לי והכל. אז סיפרתי להם מה קרה ואמרתי להם שאני חוששת שיש בפנים חתיכת ענף. [ואל תחשבו עכשיו שזה היה ענף בקוטר של שמונים סנטימטר או משהו Oo, אבל זה היה עבה יותר מזרד
|בחילה|] אז הם שאלו אותי איפה כואב לי, וזה שהכף רגל שלי הייתה על הרגל שלו שם את האצבע על האמה וזה ולחץ קצת ושאל אם כואב. אני כזה קפצתי ונשכתי את השפה, וגם בכיתי והכל. אוחס. [זה כנראה היה "כן"] והם עשו מסדר מישושים על כף הרגל שלי וניסו להרגיש את הבלוטה שטענתי בתקיפות שקיימת שם Oo, בסוף הם אמרו לי שהכל בסדר ואין בפנים משהו. כנראה הוצאתי את זה או שזה יצא, הם אמרו. ואת יכולה להירגע, חמודה. את יכולה להירגע, נעמה. אמא הייתה מחוץ לאמבולנס, כנראה עבר כמה זמן מאז שנכנסתי אליו, כנראה אמרה לאחד החובשים את השם שלי. הוא עלה בחזרה ואמר שהכל בסדר והכל ו"אל תבכי, חמודה". ואמרתי תודה אבל אני לא חושבת שמישהו שמע, כי זה היה נורא בשקט
. די פקפקתי בטענה שלהם שאין שם כלום ברגל, אבל אמרתי לעצמי שהם מבינים יותר ממני. הוא אמר לי שאם יש נפיחות או משהו אז ללכת לקופת חולים, הוא אמר שהוא אמר את זה גם לאמא. אמרתי בסדר. הם הוציאו יוד, או פולידין, לא יודעת. עשו פשיטה על מגרות הפלסטיק הקטנות שלהם והוציאו פד כזה, ופלסטרים ונייר דביק כזה ולא יודעת מה. וחיטאו לי, נדמה לי עם אלכוהול. כשירדתי מהאמבולנס אמא שאלה איך אני מרגישה [בהיסטריה], אז אמרתי לה שהכל בסדר, ואני מרגישה יותר טוב, למרות שזה לא היה נכון. ואמרתי להם הרבה פעמים תודה. הם היו ממש נחמדים. אז הלכתי על הרגל וכאב לי אבל לא נורא נורא, ומורן אמר לי ש"את לא יודעת כמה אנשים עברו פה ושאלו איפה השירותים בזמן שהיית שם P:". אז ניגבתי את העיניים והלכתי עם אמא ומורן לאיפה שאמא של מורן מצאה מקום או משהו. אנחנו מגיעים ויושבים באיזו פינה נידחת במרחק של מאה מטר מהבמה, אבל יש מסך נחמד אז זה לא היה כזה נורא. וישבנו ליד סבא חמוד מאוד. אבללל |יללה| כככככללללל הזמן אנשים עברו לנו מול הפרצוף ואמא שלי בכלל קיבלה התקפי היסטריה לא נורמאלים. וסבא אמר למישהו שהמכנסיים שלו מסתירות לו
סבא נורא חמוד. רצינו לכבד אותו בתפוצ'יפס וגרעינים אבל הוא חייך ואמר "לא תודה

". וניסיתי לא לבכות, למרות שכבר התחלתי לפחד שאם יש שם חתיכת ענף אז יהיה לי זיהום פנימי או משהו ומלא מחשבות מפגרות כאלה
ואז היה את המופע אחרי *עשר דקות או רבע שעה* של פרסומות של ישראכארד וכמה שהם שמחים לשלושים שנה בלה בלה ושהגענו לכאן בלה בלה ומנכ"לים משעממים דיברו במסכים הגדולים בלה בלה בלה. ואז התחילה ההופעה והיה נורא נחמד ואכלנו והכל חוץ מהתקפי ההיסטריה של האנשים על אנשים אחרים שמסתירים או עומדים להם מול הפרצוף או ש"התחת שלך מסתיר לי!" אמא אמרה "הישראלי המכוער", וסבא אמר בחיוך זקן "הישראלי המצוי, לא להעליב". נגמרה ההופעה, ואנחנו ברוב חוכמתנו נשארנו עד הסוף, ואז מיליוני אנשים קמים והולכים, ואנחנו לא יודעים איפה הרכבת, אבל הולכים! הולכים אחרי העדר, כן? עם הזרם.