טוב אז אני משערת שהלכת כבר
אבל לא נורא כי בטח אחר כך תחזור ולכן בכל זאת אענה לך. אז אני בת 17 וחצי והיום אני מרגישה הרבה יותר טוב! אפילו הלכתי לחזרה וגם כבר אין לי קול מצחיק שזה בכלל נפלא, ומחר אני אפילו אלך לביה"ס שזה בכלל תופעה נדירה אז לסיכום אפשר להגיד שהיום יש שיפור משמעותי במצבי. ותודה ששאלת לשאול שאלות?
אין לי כל כך מה לשאול. טוב בעצם רגע, אני אחשוב. אוקיי חשבתי
טה טה טדה טדם: *בן כמה אתה? *באיזה איזור בחיפה אתה גר (לא חייב לענות אם אתה לא רוצה)? *מהו המקום האהוב עליך בחיפה? *ממתי אתה גר בחיפה (מתמיד או שעברת)? *האם אתה אוהב את חיפה? **אם תשובתך לשאלה הקודמת היא כן אז ענה לשאלה הבאה:מה אתה אוהב בחיפה? **אם תשובתך לשאלה הקודמת היא לא אז ענה לשאלה הבאה: מה אתה לא אוהב בחיפה? *ועכשיו ענה גם על השאלה של ההתשובה הנגדית שבחרת(כי בכל טוב יש רע ובכל רע יש טוב!) *האם גם במקום מגורייך השמיים כחולים? *האם זה נכון שהדשא של השכן שלך ירוק יותר? *האם חשבת אי פעם לפתח קריירה כנהג מונית? *האם אי פעם הלכת לים והיה לך קר? *האם אי פעם החלקת על בננה? *האם אי פעם קפצת בשלולית ובו בזמן עברה לידך משאית ומלאה גופך מים? *האם אי פעם אמרת טרי לה לי לה לה לה לה? *האם אי פעם ראיתי אור במקצה המנהרה? *האם אי פעם חשבת להקים מדורה מעפרונות של הפסיכומטרי? *האם אי פעם הבנת מה כוונת המשורר בשיר: על החלון פרח עציץ, כל היום הגנה יציץ , כל חבריו שם בגן, הוא לבדו עומד כאן. *האם אי פעם המצאת שם וחפשת אותו בספר הטלפונים? *האם אי פעם התקשרת לסתם מספר רק בכדי להגיד בקול הכי מטומטם :"אבי נמצא",איזה אבי? "אבי רון (אוירון)"? *האם אי פעם דרכת על משקפים ואחר כך הדבקת אותם עם סופר גלו? * האם אי פעם ראית את הסרט פינוקיו ובדקת אם גם האף שלך גדל כשאתה משקר? *האם אי פעם קרה לך שבקשת ממשהי לשאול אותך שאלות, והיא כתבה לך שאלות כל כך לא קשורות שפשוט לא ידעת אם לצחוק או לבכות? *האם בא לך שהשאלות יפסקו? *האם באמת יהיה לך כוח לענות על כל השאלות האלה? *האם בכלל תשכיל לקרוא אותן עד הסוף? *האם בכלל תשוב לבקר בפורמינו היקר? *האם אני באמת יכול להמציא מילים ולכתוב אותן בתור שאלות מכיון שאתה כבר לא קורא? *האם כדאי לי לנסות? *האם ענבל תנסה? כל זאת ועוד בפרק הבא............. (גם אני מיסתורית, הא?) לילה טוב