זהו נגמר

בל בל

New member
אה....... אז יכול להיות שבלבלתי חלק

מהתוכניות של היום עם התכניות של השבועיים

tankgirl21

New member
anyway´s....

אני נראה לי יעוף.... ואני יראה אותך ואת כולם אחורי זה. תרגישי טוב מתוקה. אוהבת המונים המונים

בל בל

New member
בבקשה........ טוב אז אם אתה עדיין

פה אז ספר על עצמך משהו. מי אתה , כמה אתה, למה אתה , איפה אתה בקיצור מה שבא לך לספר....

בל בל

New member
אה...... יענו ככה, אין הבעיה אם זה

מה שאתה רוצה, לא סתם ,אני ענבל הידועה בכינויה בל בל, בכמה ימים האחרונים אפשר לראות אותי כמעט כל היום בפורום מכיון שאני מחויבת להשאר בבית ואני משתגעת מרוב השעמום וים התרופות שנתו לי לקחת. עוד משהו?

liors2

New member
../images/Emo184.gifאהלן בל בל ענבל

קודם כל הרבה בריאות והחלמה מהירה אז כמו שראית את יכולה לקרוא לי ליאור אני מחיפה וכבר ילד גדול עוד דברים בהמשך

בל בל

New member
תודה ליאור ../images/Emo140.gif

"עוד דברים בהמשך..."- איזו מיסתוריות

liors2

New member
רוצה לדעת שאלי שאלות ../images/Emo140.gif

מהר לפני שאניהולך אני לרשותך כמה שניתן אבל בת כמה את אם אפשר לדעת ואיך את מרגישה הערב

בל בל

New member
טוב אז אני משערת שהלכת כבר

אבל לא נורא כי בטח אחר כך תחזור ולכן בכל זאת אענה לך. אז אני בת 17 וחצי והיום אני מרגישה הרבה יותר טוב! אפילו הלכתי לחזרה וגם כבר אין לי קול מצחיק שזה בכלל נפלא, ומחר אני אפילו אלך לביה"ס שזה בכלל תופעה נדירה אז לסיכום אפשר להגיד שהיום יש שיפור משמעותי במצבי. ותודה ששאלת לשאול שאלות?
אין לי כל כך מה לשאול. טוב בעצם רגע, אני אחשוב. אוקיי חשבתי
טה טה טדה טדם: *בן כמה אתה? *באיזה איזור בחיפה אתה גר (לא חייב לענות אם אתה לא רוצה)? *מהו המקום האהוב עליך בחיפה? *ממתי אתה גר בחיפה (מתמיד או שעברת)? *האם אתה אוהב את חיפה? **אם תשובתך לשאלה הקודמת היא כן אז ענה לשאלה הבאה:מה אתה אוהב בחיפה? **אם תשובתך לשאלה הקודמת היא לא אז ענה לשאלה הבאה: מה אתה לא אוהב בחיפה? *ועכשיו ענה גם על השאלה של ההתשובה הנגדית שבחרת(כי בכל טוב יש רע ובכל רע יש טוב!) *האם גם במקום מגורייך השמיים כחולים? *האם זה נכון שהדשא של השכן שלך ירוק יותר? *האם חשבת אי פעם לפתח קריירה כנהג מונית? *האם אי פעם הלכת לים והיה לך קר? *האם אי פעם החלקת על בננה? *האם אי פעם קפצת בשלולית ובו בזמן עברה לידך משאית ומלאה גופך מים? *האם אי פעם אמרת טרי לה לי לה לה לה לה? *האם אי פעם ראיתי אור במקצה המנהרה? *האם אי פעם חשבת להקים מדורה מעפרונות של הפסיכומטרי? *האם אי פעם הבנת מה כוונת המשורר בשיר: על החלון פרח עציץ, כל היום הגנה יציץ , כל חבריו שם בגן, הוא לבדו עומד כאן. *האם אי פעם המצאת שם וחפשת אותו בספר הטלפונים? *האם אי פעם התקשרת לסתם מספר רק בכדי להגיד בקול הכי מטומטם :"אבי נמצא",איזה אבי? "אבי רון (אוירון)"? *האם אי פעם דרכת על משקפים ואחר כך הדבקת אותם עם סופר גלו? * האם אי פעם ראית את הסרט פינוקיו ובדקת אם גם האף שלך גדל כשאתה משקר? *האם אי פעם קרה לך שבקשת ממשהי לשאול אותך שאלות, והיא כתבה לך שאלות כל כך לא קשורות שפשוט לא ידעת אם לצחוק או לבכות? *האם בא לך שהשאלות יפסקו? *האם באמת יהיה לך כוח לענות על כל השאלות האלה? *האם בכלל תשכיל לקרוא אותן עד הסוף? *האם בכלל תשוב לבקר בפורמינו היקר? *האם אני באמת יכול להמציא מילים ולכתוב אותן בתור שאלות מכיון שאתה כבר לא קורא? *האם כדאי לי לנסות? *האם ענבל תנסה? כל זאת ועוד בפרק הבא............. (גם אני מיסתורית, הא?) לילה טוב

MAX D

New member
B A B Y !!!!!!!!!!!!!!!

הרגת את הבנאדם. מסכן. רחמנות. שנה יקח לו לענות. צריך להדפיס את זה ואז לענות. אבל דבר אחד לא אמרתי לך המון זמן: אני אוהב אותך.

tankgirl21

New member
שלום לך איש אהוב!!!!!

חברה שלך ברחה לי, בערך, כנראה שפשוט פיספסנו אחת את השנייה.

tankgirl21

New member
לי נראה....

יותר בכיוון של כנראה פיספסנו אחת את השנייה, חוצמזה הייתי אצל ידיד שלי ולא רציתי לייבש אותו יותר מדי!!!! עכשיו סיימת לעבוד?

MAX D

New member
לא

סיימתי לעבוד ב- 00:30. הלכתי לראות את איילה, היא קפצה להיום לחיפה ומחר היא חוזרת לת"א. אז ישבתי איתה איזה חצי שעה, חזרתי הביתה, התקלחתי והנני.

למעלה