זהו נגמר

בל בל

New member
טוב אז אני כאן עכשיו, ועכשיו צהריים

אז אתה גם כאן? ומה שלומך? למה ככה ככה?

tankgirl21

New member
בסדייר מתוקה שלי ושל אלוהים

גם אני געגעתי המונים, הנה ככה:
אני אפילו ניסיתי לתפוס אותך ביום חמישי בפלא ולא ענית לי והשארתי לך הודעה, שתדעי ממי זה.

בל בל

New member
אני יודעת, התקשרתי אליך אחר כך

והשארתי לך גם הודעה ונראה לי שגם דברתי איתך אבל חשבתי שזאת לא את כי היה לי בלגון שלם עם הפלאפון כי היו לי עוד כמה רותי בפלאפון ולא ידעתי מי מהן זאת את ויצא שאמרתי לאחת שאני שומרת על הילדים שלה כמה שאני מתגעגעת אליה ושאנחנו צריכות להפגש מתישהו, ואז נראה לי התקשרתי אליך ושוב הייתי בטוחה שטעיתי ושאלתי אותך אם את רותי רותי (איזה שאלה מטומטמת )ובסוף הגעתי למסקנה שטעיתי אבל אז בדקתי את הטלפון והבנתי שדווקא זאת כן הייתי את והשארתי לך הודעה , והפלאפון שלך תמיד סגור אז אחר כך לא הצלחתי לתפוס אותך. סתם רק רציתי שתדעי את כל הסיפור הזה לא יודעת למה

tankgirl21

New member
אין לי שמן של מוסך!!!!!!!!!!!!

לא יודעת עם מי דיברת, אבל זאת ממש ממש לא אני, כי הטלפון שלי מת איזה חודש, ואפשר להשיג אותי רק בבית!!!!!!!!!

בל בל

New member
אוקיי אז זה מוזר

כי שאלתי את מי שדיברתי איתה אם זאת רותי והיא אמרה לי שכן ו...... אופפפפ..........אז שוב פעם פידחתי את עצמי ודיברתי עם רותי מהעבודה שלי פעם במכבי. אוי , איזה דפוקה אני
טוב אז פעם הבאה להתקשר אליך הביתה?

tankgirl21

New member
בהחלט

שטויות אם את הית יודעת, כמה פעמים זה קרה לי, אמנם לא באותה וריאצייה וחוץ מזה שזה גם קרה לי נו שויין!!!!!!!!!!

בל בל

New member
כן אני יודעת, אבל עדיין לא נעים

נו טוב קורה. ומעבר חד לנושא אחר אופפ......... משעמם לי, אני פשוט תקועה בבית וגם מחר יהיה אותו הדבר כי אני חולה והרופא אמר שאני חייבת לנוח יומיים במיטה, למי יש כוח זה כל כך משעמם!

tankgirl21

New member
אוייי

אבל טוב שסיימתי עם הסמסטר, כי מחר אני יוכל לבוא ולבקר אותך.

tankgirl21

New member
גם אני../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בעצם אני יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בל בל

New member
../images/Emo6.gif אין מצב!!!!!!! אבל אני מוכנה

להגיע לפשרה , שתינו אותו דבר, הולך?

tankgirl21

New member
טוב תראי ......

רק בגלל שאת חושבת שאין מצב, ורק אם את בטוחה שזה סופי!!!

tankgirl21

New member
את רואה איזה יופי!!!!!!!!!

אני ממש ממש שמייחה שישנת טוב, אבל אני ממש ממש עצובה, כי כנראה נצטרך לדחות את הביקור ליום אחר. אני לא יודעת מה יש לי אני כל כך עייפה, אולי זה בגלל כל הלחץ אתמול, אני פשוט סחוטה.

tankgirl21

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

סתם כי רציתי לתת לך חיבוק שכזה.

בל בל

New member
טוב, אין בעיה

גם ככה זה היה נשמע כאילו תכננת המון רק להיום ולא ידעתי איך את בדיוק מתכוונת להספיק את הכל. אז לילה טוב מותק תחזרי לישון

tankgirl21

New member
לא, למה ?

סיפרתי לך את בערך כל התוכניות לשבועיים חופש האלו, אבל להיום מתוכנן לי האחיין שלי ואני צריכה להיות פה כשהוא יגיע , כי יכול להיות שאמא שלי לא תהיה פה כשהוא יגיע, וחוץ מזה יש לאח שלי יום הולדת, וזייהו....

למעלה