זהו נגמר

MAX D

New member
היא בסדר גמור

היתה עייפה רצח אז לא יצא הרבה דיבורים.

tankgirl21

New member
סבבה

אני עדיין משועשעת מהפעם האחרונה שראינו אחת את השנייה.

tankgirl21

New member
לא סתם

אני חושבת שדדקא אתה, שמכיר את הנפשות הפועלות מקרוב מאוד, צריך להבין. אבל כמובן שהתכוונתי משעשע במובן החיובי.

MAX D

New member
´בנתי אותך

טוב אני הולך לישון. יש לי פגישת עבודה מחר בבוקר. לילה טוב.

tankgirl21

New member
לילה נהדר שיהיה לך ולכולנו

ובהצלחה מחר, ומכיוון שכרגיל אין נפש חיה בפורום הזה, נראה לי שגם אני אלך לישון, אם כי נראה לי שאני ישאר עוד חצי שעה בערך ואז ילך לי לישון!!!!

liors2

New member
בל בל אני אוהב את יפה

תים את הכרמל ועוד מקומות רבים אני בן 36 מנו"ש ובקשר לשאלות הכל כןןן

liors2

New member
בל בל אני אוהב את חיפה../images/Emo23.gif

תים את הכרמל ועוד מקומות רבים אני בן 36 מנו"ש ובקשר לשאלות הכל כןןן

בל בל

New member
טוב טאז אמרת מה אתה אוהב אבל

מה אתה לא אוהב? ובקשר לכל שאר השאלות האחרות היית רוצה לבדוק האם תשובתך באמת כן אז ברשותך ענה לי שנית על מספר מהשאלות הבאות: *האם אי פעם חשבת לפתח קריירה כנהג מונית? *האם אי פעם החלקת על בננה? *האם אי פעם קפצת בשלולית ובו בזמן עברה לידך משאית ומלאה גופף מים? *האם אי פעם חשבת על להקים מדורה מעפרונות של הפסיכומטרי? *האם אי פעם המצאת שם וחיפשת אותו בספר טלפונים? *האם אי פעם דרכת על משקפיים ואחר כך הדבקת אותם בסופר גלו? *האם בא לך שהשאלות יפסקו? אני לא חושבת שהתשובה היא כןעל כל השאלות למרות שחלק מהמקרים המצוינים להלן קרו לי אבל לי קורים הרבה דברים שלרוב האנשים לא קורים, אולי גם אתה כמוני? בברכת לה לה לה ענבל

בל בל

New member
בכיף, ואתה יודע שהכל היה לגמריי

בצחוק ואל באמת התכוונתי שתענה על השאלות המטומטמות שלי, זה היה סתם דרך להצחיק את עצמי. אז מה ככה איתך? אתה בא למפגש?

בל בל

New member
ב15/2 יתקיים מפגש שלישי במספר

של פורומינו היקר! עדיין לא נקבעה שעה או מקום ובשביל לדעת עוד פרטים תצטרך להתחיל לעקוב אוש פשוט תשאל אותי ואני אגיד לך. אם יש לך הצעה למקום אתה רשאי להציע

למעלה