אני אגיד 3 מילים אתה מעפן חבל
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 31/1/06 #60 ../images/Emo45.gif בוא נקים איזה עצומה או משו.... זה לא הולך ככה!!!!
F Funky Giraffe New member 31/1/06 #62 ../images/Emo45.gif סלחו לי על האנוכיות אבל נראה אותכם עוברים את מה שעברתי למי יש כח לכל זה?
H Hypnotic Poi§on New member 31/1/06 #65 עברתי דברים מגעילים יותר בתפוז ומהגולשים שלי ... תתמודד החיים לא דבש!
F Funky Giraffe New member 1/2/06 #67 ואני מסיר בפנייך את הדרדלוקס על כך שנינו יודעים שזה היה לא נעים לגמרי, ופה אין לי מה להתווכח בכלל כי זה לא יילך
ואני מסיר בפנייך את הדרדלוקס על כך שנינו יודעים שזה היה לא נעים לגמרי, ופה אין לי מה להתווכח בכלל כי זה לא יילך
F Funky Giraffe New member 1/2/06 #68 שיט, אני כזה מפגר רק עכשיו אני מבין את גודל הטעות שעשיתי מקווה שאוכל לחזור
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 1/2/06 #69 מה????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
מה????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
° ° w a v e ° New member 2/2/06 #74 איך זה כמו בסרטים שהאיש עוזב את האישה כי הוא חושב שהיא בגדה בו, ואז הוא מבין שהוא טעה והוא מתחנן שתקבל אותו חזרה.. עצוב, עצוב... טוב די.
איך זה כמו בסרטים שהאיש עוזב את האישה כי הוא חושב שהיא בגדה בו, ואז הוא מבין שהוא טעה והוא מתחנן שתקבל אותו חזרה.. עצוב, עצוב... טוב די.