זהו זה, חבר'ה.

Funky Giraffe

New member
זהו זה, חבר'ה.

אני פורש מהניהול בתפוז, אחרי שכמה אנשים אמרו לי לסתום את הפה וכמו שקוואמי הגדיר את זה כבר 'אחד בפה, אחד בלב דבר חופשי רק אל תעז לומר מה שאתה חושב' אני מת על כל אחד ואחת מכם באופן אישי, אבל אני לא מוכן לקחת חלק בבזיון הזה. לא מדובר במתיחה כמו שאני וערן עשינו פעם, ערן יישאר לנהל, אני לא. הכל פועל מתוך עיקרון, מהצד שלי, ומהצד של תפוז, הכל פועל מתוך אינטרס, לפחות לדעתי. אז הגיע הסוף. אני חושב שאמשיך לכתוב פה. לנהל אני לא אנהל... ד"א, את האתר של הדגים, אני ממשיך לנהל, וב"ה הוא יעלה בקרוב במתכונתו החדשה (רק שיזוזו כמה דברים אצל האנשים הטכניים והוא אצלכם) היה ממש ממש ממש כיף. אני מודה לכולכם באופן אישי שעשיתם את המקום הזה כיפי וטוב עוד מהימים הראשונים אי שם באמצע 2004... תשמרו על קשר, אם לא אמשיך להיות פה... בריא עליכם! עידו.

אנו מודים ל-Funky Giraffe

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

parnar

New member
סעמק נהיה כאן יותר מידי אדום

רבאק כחול עולה!!!

idanri

New member
בואנה אחי זה מוזר לראות אותך אדום..

על כל מקרה-היית מנהל בן *#$&. אני מקווה שבאמת תמשיך לכתוב פה ולקחת חלק פעיל בפורום. בהצלחה למנהל היחיד כרגע של הפורום,ושתמשיך את דרכו של עידו חחחח סתם
בהצלחה ערן
. עידן.

טיפקסית

New member
תודה עידו על הכל

תודה על כל מה שנתת לי,כל השיחות בינינו במשך השנים האחרונות מאז נפגשנו לפני כמה שנים. למרות הריבים ולמרות הכל אני מעריכה אותך כי אתה באמת מתמסר לכל מה שאתה עושה,ואני מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחר ואתה יודע שאני תמיד פה בשבילך [גם אם אני בצבא]. אני יודעת שאתה מחובר למוזיקה ושהיא הכל בשבילך ואני יודעת שנמשיך לשמור על הקשר הזה בינינו. תודה על הכל-על כל ההשקעה,השיחות,העידוד,הריבים וכל מה שנתת לי בשנים האחרונות. תודה על הכל הכל הכל אין כמוך שלך תמיד בשמת אחותך הדמיונית הגדולה

חמוד ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif

חבל שאת עוזב ;[ אתה ממש חמוד והייתה אחלה של מנהל :] לאב יו
|
חוחו עלייך

lioryifrah

New member
לפי דעתי...

עזבת את הניהול רק בשביל להיות אדום... סתם...
היית אחלה מנהל, חבל שאתה עוזב את הניהול ומשאיר הכל לג'ינג'י ובהצלחה בכל שאר הפורומים שאתה מנהל...

Funky Giraffe

New member
גם אותם אני כבר לא

זו פרישה כוללת מהניהול בתפוז, אני לא מוכן לקחת חלק בקרקס שלהם... מצטער שאין לי כ"כ כוח להיות עוד מכונה אפרורית וחסרת דעה וחשיבות שנקראת 'מנהל פורום'
תודה אחי.

lioryifrah

New member
מה?!?!?!?!

הייתי בטוח שזה רק מפה... טוב חבל... אבל לפחות אתה אדום עכשיו...

למעלה